PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Igen és nagyon jól balanszolt játék.
Nincs az, mint más játékokban, hogy van 1-2 OP nép, amivel végigalázol mindenkit, hanem minden népnek megvannak az előnyei és hátrányai, a játékstílusodtól függ, hogy neked melyik fekszik. Illetve pálya típustól is függ, hogy melyik néppel érdemes menni, nem mind1, hogy szárazföldi vagy mondjuk sok tenger van és hajós csaták lesznek, mert ahhoz olyan nép kell, aki ebben a jó.
Ja és egy kenyérpiritón is elmegy, ennek ellenére nemtudom, de szerintem szép, nekem a mai napig tetszik, semmi bajom a grafikájával.
szerk.: És az egységek is elég jól counterelik egymást. Pl 3 támadó hajótípus van A üti B-t, B üti C-t és C üti A-t. Szárazföldön meg rengeteg féle egység van, de ott is megvannak ezek, hogy melyik egység melyik ellen jó és non-stop odavissza megy a harc, ha hozol rám íjászokat? szétütöm lovagokkal? lovagokkal? akkor én meg azok szétütöm alabárdosokkal? alabárdosokkal? akkor küldök rád hajítógépet, lássuk hogy ízlik nekik a kő! és így tovább és így tovább...
Nincs az, mint más játékokban, hogy van 1-2 OP nép, amivel végigalázol mindenkit, hanem minden népnek megvannak az előnyei és hátrányai, a játékstílusodtól függ, hogy neked melyik fekszik. Illetve pálya típustól is függ, hogy melyik néppel érdemes menni, nem mind1, hogy szárazföldi vagy mondjuk sok tenger van és hajós csaták lesznek, mert ahhoz olyan nép kell, aki ebben a jó.
Ja és egy kenyérpiritón is elmegy, ennek ellenére nemtudom, de szerintem szép, nekem a mai napig tetszik, semmi bajom a grafikájával.
szerk.: És az egységek is elég jól counterelik egymást. Pl 3 támadó hajótípus van A üti B-t, B üti C-t és C üti A-t. Szárazföldön meg rengeteg féle egység van, de ott is megvannak ezek, hogy melyik egység melyik ellen jó és non-stop odavissza megy a harc, ha hozol rám íjászokat? szétütöm lovagokkal? lovagokkal? akkor én meg azok szétütöm alabárdosokkal? alabárdosokkal? akkor küldök rád hajítógépet, lássuk hogy ízlik nekik a kő! és így tovább és így tovább...
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
+1Santi írta:Nemtudom többféle ilyen típusú játék van, ha mondjuk RTS, akkor Age of Empires 2 always & forever.
Ráadásul még mindig frissítik új kiegészítőkkel, fejlesztik, nem véletlenül.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Santi
Nemtudom többféle ilyen típusú játék van, ha mondjuk RTS, akkor Age of Empires 2 always & forever.
Más típus: Civilization, soha nem próbáltam, de állítólag a top a műfajában. Esetleg az Anno sorozat.
Más típus: Civilization, soha nem próbáltam, de állítólag a top a műfajában. Esetleg az Anno sorozat.
- BlancoMark
Valaki esetleg szokott játszani ilyen birodalom építgetős, másokkal harcolos multi játékkal? Ha igen, akkor melyik a legjobb, melyikkel érdemes elkezdeni játszani? (Ingyenesek közül.)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mukodo anti cheat, szintekkel jobb mm, panorama ui szep lett. Reszemrol jobban elvezem mint a pubg t vagy barmi mast...ezen kivul lolozni szoktam neha es bf1 ezni. Elso bugos hibas szar, masiknak mindennel toxicusabb a kozossege, bf1 meg olyan amilyen, egy darabig lehet elvezni de amikor a sokadik alkalommal dobnak a fejedre egy bombat es vagy tehetetlen elmehet a kedvlordgabi írta:CS:GO: Fél éve nem léptem be, azóta valami változás, új frissítés? Operation úgy hallottam, hogy pletyka szinten sem merült fel, pedig lassan másfél év telt már el az előzőtől, hogy elindult.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönöm szépen.BBeno írta:új fegyver, új láda, és új menü, megjelenés. érdemi javítások a kanyarban sincsenek
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- mocsok
Na ez most nem volt szep.
- ateeemadrid
MINDEN BOOSTOLT SILVER GENYÓ EZT MONDJA nem is követlek többet twitchen...mocsok írta:Szarjatok le a cset, mostmar a rainbow a menő.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- mocsok
Szarjatok le a cset, mostmar a rainbow a menő.
- Santi
still no 128 tick...
új fegyver, új láda, és új menü, megjelenés. érdemi javítások a kanyarban sincsenek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
CS:GO: Fél éve nem léptem be, azóta valami változás, új frissítés? Operation úgy hallottam, hogy pletyka szinten sem merült fel, pedig lassan másfél év telt már el az előzőtől, hogy elindult.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bár nem pc de db legendsel nem játszik valaki?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Attól, mert a műfaja RPG, a játékmenete lehet rossz.
Nem tudjuk milyen lesz a sztori.
Nem tudjuk milyen lesz a sztori.
FPS only, de néha majd lehet látni a karaktert is.Csabi írta:ez fps only, vagy lehet majd váltani teljes alakos nézetre
Persze. Csak e mellé kapsz majd egy olyan storyt meg világot, hogy leesik az állad. RPG lesz a javából, nem lövölde.wxyz írta:Ez így csalódás. A játékmenet egy tucat fps lövöldének tűnik. Mintha egy sci-fi Far Cry lenne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez fps only, vagy lehet majd váltani teljes alakos nézetre
Ez így csalódás. A játékmenet egy tucat fps lövöldének tűnik. Mintha egy sci-fi Far Cry lenne.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
https://prohardver.hu/temak/videokartya/listaz.php
itt olvasgass utána a pletykáknak, sztm jobban jársz.
mindenesetre, talán várható némi visszaesés, mert túl sok dolog ragadt benn a készleten.
de a bányászláz is befolyásolhatja a dolgokat, aztán a memória árak is bezavarnak most a képletbe stb....
viszont sajna új modellek nem igazán vannak kilátásban, meg zöld konkurencia se feltétlen erős, bár azért akad választék.
szóval ja, több tényezős az egyenlet, és sok benne a változó.
itt olvasgass utána a pletykáknak, sztm jobban jársz.
mindenesetre, talán várható némi visszaesés, mert túl sok dolog ragadt benn a készleten.
de a bányászláz is befolyásolhatja a dolgokat, aztán a memória árak is bezavarnak most a képletbe stb....
viszont sajna új modellek nem igazán vannak kilátásban, meg zöld konkurencia se feltétlen erős, bár azért akad választék.
szóval ja, több tényezős az egyenlet, és sok benne a változó.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- mocsok
Hallottam olyanról hogy nyár végén lényegesen leesik a videokártyák ára. Aki kicsit jobban képben van: ez reális? Érdemes varni?