egyáltalán nem lóg ki lefelé, tipikus magyar mentalitás, kb minden meccsük alatt ezt toljak chaten is mintha fizetnének érte, de már megszoktam h magyarok nem szurkolnak magyarnak inkább flamelikCsabi írta:kár hogy messze ő a leggyengébb játékos a HR-ből.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
kár hogy messze ő a leggyengébb játékos a HR-ből.
DeadFox CS:GO Major Legenda lett, hihetetlen bakker, hatalmas magyar esport sikerferni írta:CS:GO
DeadFox most játszik a Major Legendsért a HellRaisers-szel és mehetnének be a Top8ba.
GamerhuTV adja Twitchen.
Fnatic ellen tolják, első mapon vezettek 11-4re, aztán 14-7, 15-12, de nem tudták behúzni és hosszabbításban kikaptak, jön a 2. Map, remélem összejön nekik valahogy.
Innen már a többi csak örömjáték lesz, ha bondik tartja a mai szintet és woxic is feljön mellé és marad az ISSAA carry ezen a szinten, mehetnek még 1 kört.
CS:GO
DeadFox most játszik a Major Legendsért a HellRaisers-szel és mehetnének be a Top8ba.
GamerhuTV adja Twitchen.
Fnatic ellen tolják, első mapon vezettek 11-4re, aztán 14-7, 15-12, de nem tudták behúzni és hosszabbításban kikaptak, jön a 2. Map, remélem összejön nekik valahogy.
GamerhuTV adja Twitchen.
- Csabi
- Kapcsolat:
jó mondjuk én a havi 5 meccsemből vontam le ezt a következtetést. lehet ha 50-et játszanék más lenne a véleményem.Santi írta:Mindig is tudtam, hogy Remy miatt nemtudunk normális meccseket játszani.Csabi írta:ha jó a trust factorod ilyeneket nem is látsz. nekem 5-ből 4 meccsem teljesen vállalható.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ne szolj nekik. Fame jatekos allomanyt bovit, elveszik a helyunket. Bar Dakillzorral nem igazan szeretek jatszani, kicsit idegbetegfüst írta:Jöhetnétek inkább wotozni, fogyóban a játékosállomány és kellenének a noobok akiket ki lehet lőni.
- wZoLee7
Regen nyomtam de nem emlekszem a belepokre, nullarol meg nincs kedvfüst írta:Jöhetnétek inkább wotozni, fogyóban a játékosállomány és kellenének a noobok akiket ki lehet lőni.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jöhetnétek inkább wotozni, fogyóban a játékosállomány és kellenének a noobok akiket ki lehet lőni.
- wZoLee7
A report onmagaban nem szamitFaust írta:Ja en mar szarok ra, vege ennek a jateknak.
A trust factor meg magasabb szinten oke, de ahol egy fejes utan mar nyolcan reportolnak minden szarert, nem sok mindent tehetsz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze.Santi írta: Mindig is tudtam, hogy Remy miatt nemtudunk normális meccseket játszani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ja en mar szarok ra, vege ennek a jateknak.
A trust factor meg magasabb szinten oke, de ahol egy fejes utan mar nyolcan reportolnak minden szarert, nem sok mindent tehetsz.
- wZoLee7
Hivjatok majd be engem is, mondjuk ts nincs a gepen most, nova 2-ben vagyok. Azert kapok ilyen sebkihazikat akik kebabul beszelnek mert marha sokaig nem toltam, rankom sem volt mar, aztan nova 1 be rakott elsore gyenge trust pontokkal gondolom, steamen kell csinalni egy madridom csoportot es akkor mindig belehet hivni aki eppen online
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mindig is tudtam, hogy Remy miatt nemtudunk normális meccseket játszani.Csabi írta:ha jó a trust factorod ilyeneket nem is látsz. nekem 5-ből 4 meccsem teljesen vállalható.
- Csabi
- Kapcsolat:
ha jó a trust factorod ilyeneket nem is látsz. nekem 5-ből 4 meccsem teljesen vállalható.
- wZoLee7
egyébként azt bírom ha mm-ben vagy akár dm-ezés közben van magyar akkor az végig anyázza csalózza a meccset törököket legalább nem értemCsabi írta:szerintem teljesen jó a trust factor, ha megszopatnak az csak azért lehet, mert jobbak.
- Csabi
- Kapcsolat:
szerintem teljesen jó a trust factor, ha megszopatnak az csak azért lehet, mert jobbak.
- wZoLee7
az eddiginél jobb, és ha valaki rendesen játszik a trust pontszáma is növekszik és kapja az értelmes ársakat meg ellenfeleketFaust írta:Ezt csak most olvasom. Melyik játékban? Mert ebben a szarbam biztosan nem.Mukodo anti cheat
mondjuk igazán jó anti cheat nem tudom miben van mostanság, haver azt állította bf1-ezzek mert ott jol működik nincsenek csalók...aha persze
én már úgy vagyok vele, hogy bármivel tolom, cs, pub g, lol, bf, ha csalók vagy trollok vannak elengedem, lemegy a kör és jöhet a következő, már totál nem idegeskedek
Ezt csak most olvasom. Melyik játékban? Mert ebben a szarbam biztosan nem.Mukodo anti cheat
-
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Én Civ 5-el játszottam sokat haverokkal online. Hozzá kell tenni én ezeken a játékokon nőttem fel (Age of Empires, Warcraft stb.) szóval imádtam őket mindig. Szerintem évek óta a Civilization viszi a prímet, ingyen elérhető, kismillió moddal és patchel, valamint online is játszható. Ahány nép annyi stratégia, amibe közbeszól valóban a pálya, valamint az ellenfél stílusa. Én mindenképp ajánlom. Viszont azzal számoljon aki belekezd, hogy simán rá tud menni egy teljes szombati napod egy komolyabb meccsre (értsd: reggel 8-tól, éjjel 2-ig - nem, nem tapasztalat
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen és nagyon jól balanszolt játék.
Nincs az, mint más játékokban, hogy van 1-2 OP nép, amivel végigalázol mindenkit, hanem minden népnek megvannak az előnyei és hátrányai, a játékstílusodtól függ, hogy neked melyik fekszik. Illetve pálya típustól is függ, hogy melyik néppel érdemes menni, nem mind1, hogy szárazföldi vagy mondjuk sok tenger van és hajós csaták lesznek, mert ahhoz olyan nép kell, aki ebben a jó.
Ja és egy kenyérpiritón is elmegy, ennek ellenére nemtudom, de szerintem szép, nekem a mai napig tetszik, semmi bajom a grafikájával.
szerk.: És az egységek is elég jól counterelik egymást. Pl 3 támadó hajótípus van A üti B-t, B üti C-t és C üti A-t. Szárazföldön meg rengeteg féle egység van, de ott is megvannak ezek, hogy melyik egység melyik ellen jó és non-stop odavissza megy a harc, ha hozol rám íjászokat? szétütöm lovagokkal? lovagokkal? akkor én meg azok szétütöm alabárdosokkal? alabárdosokkal? akkor küldök rád hajítógépet, lássuk hogy ízlik nekik a kő! és így tovább és így tovább...
Nincs az, mint más játékokban, hogy van 1-2 OP nép, amivel végigalázol mindenkit, hanem minden népnek megvannak az előnyei és hátrányai, a játékstílusodtól függ, hogy neked melyik fekszik. Illetve pálya típustól is függ, hogy melyik néppel érdemes menni, nem mind1, hogy szárazföldi vagy mondjuk sok tenger van és hajós csaták lesznek, mert ahhoz olyan nép kell, aki ebben a jó.
Ja és egy kenyérpiritón is elmegy, ennek ellenére nemtudom, de szerintem szép, nekem a mai napig tetszik, semmi bajom a grafikájával.
szerk.: És az egységek is elég jól counterelik egymást. Pl 3 támadó hajótípus van A üti B-t, B üti C-t és C üti A-t. Szárazföldön meg rengeteg féle egység van, de ott is megvannak ezek, hogy melyik egység melyik ellen jó és non-stop odavissza megy a harc, ha hozol rám íjászokat? szétütöm lovagokkal? lovagokkal? akkor én meg azok szétütöm alabárdosokkal? alabárdosokkal? akkor küldök rád hajítógépet, lássuk hogy ízlik nekik a kő! és így tovább és így tovább...