HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 16., vasárnap 0:07
A meccs alatt is többször írtam, nekünk sem áll rosszul ez a sok passzos játék, csak nálunk nincs senki aki lőni is akar a végén. Bale próbálkozott de ma neki nagyon nem ment, onnantól meg ha az ellenfél védők jól helyezkednek Benzemara megvagyunk lőve. Asensio szinte semmivel sem próbálkozik, amikor meg ordító helyzetbe kerül 50-50, ma nem sikerült belőni.
Kicsit csalódtam Ceballosban, de még nagyobbat Ramosban. A kapitány ma leszerepelt, egy dolog, hogy védekezésben nem érzi, de miért kell sokszor a flegma megoldást választani, bele is hibázott nem egyszer. A szabadrúgásnál amit Isco kiharcolt voltam rá nagyon dühös, látszott élőben, hogy Isco is azt hitte lőheti, őszintén, van aki szerint Ramos jobb szabadrúgáslövő a 16-osról? nem mondom, ha messzebbről kell, jobb lábas szituból, erővel, akkor lehet, de onnan egy Isco vagy egy Kroos 10x veszélyesebb. Ma inkább érezte magát csatárnak, erről le kell szoknia vagy jöhet Nacho, hátul kell a stabilitás, és bármennyire hiszik azt páran, az Casemiroval sincs. Első félidőben sem az volt a baj, hogy ő nem volt a pályán, Ceba kevés volt, de még így is összeségében az első két cserénk rendben volt, na de aztán mit akartunk? Komolyan ezt valaki magyarázza el nekem. 1:1 az állás, a csere pillanatában mi nyomtunk, miért egy újabb spanyolt küldtünk be, aki elpasszolgat, de a kapura nem veszélyes, miért nem Marianot? Értem, nem akartunk felállást váltani. 12 perc volt hátra, ha nyerni akarunk valami kell, érzésem szerint mi ma megelégedtünk a döntetlennel, és hát ha összejön. Csak ezt tudom elképzelni, LV jobban tud védekezni, stabilabb a jobb oldal, mást én nem tudok, hát ha ti igen.
Nem baj, döntetlen, barcanak is lesz ilyen, de ha nem megy Balenak, Benzemanak, akkor kell előre valaki aki rúgja a kaput is, mert a sok passzunk után ma is Marcelonak kellett már lövéssel próbálkozni...
Szerintem egyébként ilyen meccsen a végén együtt kell feltenni a Benzema-Mariano duot, teret tudnak nyitni egymásnak, és Benzi amúgy is szeret vissza vagy szélre lépni