Értékeld a legutóbbi meccset
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kiváncsi vagyok nagyon a Barca elleni meccsre, ez a játék eddig kenterbe veri a tavalyit simán, sok passz tili toli érdekes meccs lesz, szép játék, még mindig van hová javulni kell még kis idő ameddig beleszoknak.
- mocsok
Tud valaki linkelni HD hosszú összefoglalót?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ebben a Lopi féle játékban van kakaó.
van egy fazonja a csapatnak, amire a keret teljesen megfelelő.
ennyi helyzetet rég láttam kidolgozva egy meccsen (mondjuk kihagyva se nagyon )
Casemirora szükség van ebben a felállásban. de könyörgöm, tanítsuk meg passzolni előre. jó pár lasztit eladott ígéretes helyzetben.
amúgy szerintem új rekord született a szögletrúgások számát tekintve.
Navas mekkora király volt megint.
Carvajal idén qrva jó.
most kell megkezdeni a rotációt. megadni a bizalmat a csereembereknek.
#aporla14¡
van egy fazonja a csapatnak, amire a keret teljesen megfelelő.
ennyi helyzetet rég láttam kidolgozva egy meccsen (mondjuk kihagyva se nagyon )
Casemirora szükség van ebben a felállásban. de könyörgöm, tanítsuk meg passzolni előre. jó pár lasztit eladott ígéretes helyzetben.
amúgy szerintem új rekord született a szögletrúgások számát tekintve.
Navas mekkora király volt megint.
Carvajal idén qrva jó.
most kell megkezdeni a rotációt. megadni a bizalmat a csereembereknek.
#aporla14¡
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Na majd következő hét szerdán a Sevilla ellen idegenben megnézzük hol tartunk. De biztató
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
közük. nem. volt.
ebben minden benne van.
ebben minden benne van.
- flori
Tetszik, nem tetszik, sokkal jobb a játékunk, mint Zidane alatt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én nem bánnám, ha a következő bajnoki meccsre megvariálná egy picit a kezdőnket. Van Odriozolánk, Nachonk, Lucasunk és Marianonk is már. Kicsit többet szeretném őket játszani látni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Spanyol középpályás, ezek általában ilyenek. Hehe írta néhány hete, hogy a labdaügyességen kívül nincs bennük semmi kiemelkedő. És mennyire egyet tudok vele érteni ebben. Pörögnek jobbra-balra, ügyeskednek, "varázsolnak", de haszon nem sok van belőlük a hiányosságaik miatt.kiserik írta: Aki nekem nagyon nem tetszett, az Ceballos volt. Szaladgált össze vissza becsülettel (általában légüres térben), de ha megkapta a labdát is, főként gyorsan leadta valamelyik biztos társnak és kész. Előre kb semmit nem mutatott, hátra meg még kevesebbet. Ügyes gyerek, de ha nem mer játszani, akkor nem fog kijönni ami benne van.
Nem véletlen, hogy a legtöbb ilyen az angol ligában kötött ki a két spanyol top csapat helyett.
Ceballos viszont szerintem majd kivétel lehet.
Ez inkább erősíti a kritikát, nem cáfolja.Realista24 írta:
Mondjuk a Szuperkupán az Atmának is pont annyi köze volt a meccshez, hogy semennyi, csak egy butasággal visszahoztuk őket. Persze hehe szerint ezért már ők a jobb csapat, azt tudom.
Hat igen, a Bale - Hazard csere elfert volna (golok ide vagy oda, tegnap is szornyen latszott, mennyire nem illik ide, Lopetegui focijaba meg kevesbe illik, mint Zidane felfogasaba), de ez van.
Nem csak érnie, de talán még egy-két taktikához illőbb ember is kellhet.Faust írta:En piszkosul elveztem a tegnapi meccset, igazi adok-kapok spanyol rangado volt, lukteto jatekkal. (Sokan ezt a focit hianyoljak amikor panaszkodnak, hogy mennyire gyenge a spanyol bajnoksag. Most akkor mi van?)
Sokan elfelejtik, hogy helyezestol fuggetlenul azert a Bilbao nem egy rossz csapat, ellenunk mindig felszivjak magukat. A gyilkos oszton tovabbra is hianyzik elolrol, de az uresjaratok ellenere abszolut jo a focink. Megkockaztatom, jobb (szebb), mint Zidane alatt barmikor is volt. De meg ernie kell a dolgoknak. Nem lesz itt problema szerintem, paran ugy irkalnak itt mintha legalabbis romma vert volna minket az Athletic. Komolytalan.
Hazard amúgy bombaformában kezdett és érte azért lehet ki kellett volna fizetni azt a 200ast.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk a Szuperkupán az Atmának is pont annyi köze volt a meccshez, hogy semennyi, csak egy butasággal visszahoztuk őket. Persze hehe szerint ezért már ők a jobb csapat, azt tudom.pheco írta:Engem csak az aggaszt kicsit, hogy eddig ket meccsunk volt komolyabb csapatok ellen es egyiket se huztuk be. Mig a Barca a tegnapi szenvedos meccset is megnyerte valahogy. Viszont azt erzem, hogy szerdan nagyon megverjuk a Romat
Ahogy már más is írta, a Bilbao három hete tud erre készülni, ki voltak pihenve. A csapatunk játéka továbbra is kezdetleges, de látszik, hogy mit akarunk. Persze már páran visszasírják az ívelgetést gondolom...
Jó ez, legalábbis a szezon szakaszához viszonyítva. A fejlődés is folyamatos, a BL csoportkörök végére megbacósak leszünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem csak az aggaszt kicsit, hogy eddig ket meccsunk volt komolyabb csapatok ellen es egyiket se huztuk be. Mig a Barca a tegnapi szenvedos meccset is megnyerte valahogy. Viszont azt erzem, hogy szerdan nagyon megverjuk a Romat
En piszkosul elveztem a tegnapi meccset, igazi adok-kapok spanyol rangado volt, lukteto jatekkal. (Sokan ezt a focit hianyoljak amikor panaszkodnak, hogy mennyire gyenge a spanyol bajnoksag. Most akkor mi van?)
Sokan elfelejtik, hogy helyezestol fuggetlenul azert a Bilbao nem egy rossz csapat, ellenunk mindig felszivjak magukat. A gyilkos oszton tovabbra is hianyzik elolrol, de az uresjaratok ellenere abszolut jo a focink. Megkockaztatom, jobb (szebb), mint Zidane alatt barmikor is volt. De meg ernie kell a dolgoknak. Nem lesz itt problema szerintem, paran ugy irkalnak itt mintha legalabbis romma vert volna minket az Athletic. Komolytalan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Babinho írta:reeed_atival értek egyet, abszolút nem látom rossznak az eddigieket és a tegnapi meccset. Sőt kifejezetten élveztem a tegnapi meccset, igazi klasszikus rangado, jó volt a bilbao is.
Nálunk több jó teljesítmény is volt. A végső gól hiányzott. Majd eljon Mariano ideje is, remélem a Roma ellen már láthatjuk.
Jo. De itt mindenki azt varja hogy nem veszítünk pontot. Bezzeg a BL győzelem utan...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
reeed_atival értek egyet, abszolút nem látom rossznak az eddigieket és a tegnapi meccset. Sőt kifejezetten élveztem a tegnapi meccset, igazi klasszikus rangado, jó volt a bilbao is.
Nálunk több jó teljesítmény is volt. A végső gól hiányzott. Majd eljon Mariano ideje is, remélem a Roma ellen már láthatjuk.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kár lenne temetni az évet. válogatott szünet után egy x a San Mamesben nem a világ vége. mindig is kemény meccsek voltak Bilbaoban. új koncepció persze hogy lesznek gyengébb meccsek és amúgy is a bl után mindenki "aláírta" az átmeneti évet most meg az egyik legnehezebb idegenbeli meccs után már elment minden. adjunk időt a dolgoknak.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én nem érzem annyira gáznak a helyzetet és az egyes játékosok lehúzkodását sem értem.
Egy nagyon jól szervezett csapat ellen játszottunk, akik 3hete csak erre a találkozóra készültek, nálunk meg hét közepén estek vissza a játékosok, a válogatott meccsek miatt.
Ha picit több szerencsénk van és nem fog ki ilyen napot a kapusuk, akkor simán nyerhettünk volna.
Nálam akik gyengébbek voltak, az Modric(már a válogatottban is) és Ramos is csinált hajmeresztő dolgokat.
Asensio bármennyire is nem Bappé szint, szerintem marha jól tolta, aktív volt végig, az a labdaátvétel parádé volt, akárcsak a végén a megindulása, kár, hogy nem tűzte rá a balossal.
Benzema is küzdött, de felőrlődött ott középen egyedül, kár érte, hogy nem döntött a végén, most akkor Isten lenne kb.
Lopi jól vette észre, hogy kell a brazil középre, stabilabbak is lettünk a másodikra.
Isco is adta magát nagyon Modric helyett.
Aztán ami ugye gond volt még, hogy Benzema egyedül brusztolt középen és ahogy sokan írták én is behoztam volna mellé Marianót, mert ő ebben baromi jó lehetett volna azzal a fizikummal, ami neki van és ezáltal Benzi is levegőhöz juthatott volna.
A szélső védőink rendre középre húztak be, kétcsatáros játéknál nálam mentek volna a szélre, Isco meg Kroos pedig megpróbálta volna tömni lasztikkal Benzemát és Diazt.
Egy nagyon jól szervezett csapat ellen játszottunk, akik 3hete csak erre a találkozóra készültek, nálunk meg hét közepén estek vissza a játékosok, a válogatott meccsek miatt.
Ha picit több szerencsénk van és nem fog ki ilyen napot a kapusuk, akkor simán nyerhettünk volna.
Nálam akik gyengébbek voltak, az Modric(már a válogatottban is) és Ramos is csinált hajmeresztő dolgokat.
Asensio bármennyire is nem Bappé szint, szerintem marha jól tolta, aktív volt végig, az a labdaátvétel parádé volt, akárcsak a végén a megindulása, kár, hogy nem tűzte rá a balossal.
Benzema is küzdött, de felőrlődött ott középen egyedül, kár érte, hogy nem döntött a végén, most akkor Isten lenne kb.
Lopi jól vette észre, hogy kell a brazil középre, stabilabbak is lettünk a másodikra.
Isco is adta magát nagyon Modric helyett.
Aztán ami ugye gond volt még, hogy Benzema egyedül brusztolt középen és ahogy sokan írták én is behoztam volna mellé Marianót, mert ő ebben baromi jó lehetett volna azzal a fizikummal, ami neki van és ezáltal Benzi is levegőhöz juthatott volna.
A szélső védőink rendre középre húztak be, kétcsatáros játéknál nálam mentek volna a szélre, Isco meg Kroos pedig megpróbálta volna tömni lasztikkal Benzemát és Diazt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Lopi fele letszamfoleny recept: Ramos vagy Varane felfut a 16 magassagaig es ha elvesztjuk a lasztit akkor fejvesztve rohan mindenki.kiserik írta:Egy kicsit aggasztó a tegnapi játék nekem. Szép szép amit csinálunk, de valahogy nem az igazi. Egy fegyelmezett, jó csapat ellen kevés. Sok passzal, sok mozgással operálunk, de ha szervezetten feláll egy csapat, akkor meg vagyunk lőve. Egy dolog hiányzik ami nélkül necces lesz az év. 1v1. Adogatunk össze vissza, de senkit nem vernek meg a fiaink egy az egyben így nem tudunk emberelőnyt kialakítani, zavart az ellenfél védelmében.
Érdekes volt tegnap megfigyelni, hogy a szélsők (Asensio, Bale) folyamatosan a vonal mellett tanyáztak és a felfutó védők mentek be inkább a 16-os sarka felé. Ezzel szinte teljesen kizártuk a beindulásokat, kiugratásokat a játékunkból, illetve kevesebb lehetőséget adtunk Asensionak és Balenek a kapu támadására. Ezt nem nagyon értettem, hogy ebben mi a jó, mert mindkettőnek jobb a lövője, mint a védő párjaiknak.
Aki nekem nagyon nem tetszett, az Ceballos volt. Szaladgált össze vissza becsülettel (általában légüres térben), de ha megkapta a labdát is, főként gyorsan leadta valamelyik biztos társnak és kész. Előre kb semmit nem mutatott, hátra meg még kevesebbet. Ügyes gyerek, de ha nem mer játszani, akkor nem fog kijönni ami benne van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azaz,esküszöm az ilyenektől rémálmaim vannak.Inkább rúgja ki a stadionból,vagy rúgjon luftot,de bassza rá.wZoLee7 írta:arra gondolsz ahol legurította balra, rosszul? mert én azután a jelenet után kiszálltam a meccs nézésbőldzsi91 írta: A kedvenc jelenetem tegnapról benzema 90ik perces passza amikor lőni kellett volna.Szerintem az a szitu tökéletesen leírja az idei Real-t.
A másik nekem Marcelo meg Modric továbbra is jóllakottnak tünik.Teszik a dolgukat és ennyi.Kialudt a tűz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
arra gondolsz ahol legurította balra, rosszul? mert én azután a jelenet után kiszálltam a meccs nézésbőldzsi91 írta: A kedvenc jelenetem tegnapról benzema 90ik perces passza amikor lőni kellett volna.Szerintem az a szitu tökéletesen leírja az idei Real-t.