OFF
-
Re: OFF
bármit csinálhatsz csak ne tölts le torrenten keresztül jogtalan tartalmat.
A németek ezt warez oldalakkal oldják meg. Letöltik bizonyos oldalakról rar fájlokat aztán kicsomagolják és probléma megoldva. Eléggé macerás de hát nincs mit tenni.
A németek ezt warez oldalakkal oldják meg. Letöltik bizonyos oldalakról rar fájlokat aztán kicsomagolják és probléma megoldva. Eléggé macerás de hát nincs mit tenni.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kierkegaard írta:hát ha még otthon vagy akkor készülj fel és szerezd be még itthon az anyagot. Németeknél szigorúan veszik nagyon. VPNel kilehet játszani de nem kísérleteznék ilyen rövid periódus miatt.
Már itt vagyok sajnos. Van Digi online alkalmazasom. Ez 24 csatornát jelent. Ezt tudom nézni itt büntetlen ? A bl miatt kérdezem.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
hát ha még otthon vagy akkor készülj fel és szerezd be még itthon az anyagot. Németeknél szigorúan veszik nagyon. VPNel kilehet játszani de nem kísérleteznék ilyen rövid periódus miatt.
- Mester77
Mondjuk egy hetet ki lehet bírni minden ilyen nélkül.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Mester77
Köszönöm.kierkegaard írta:felejtsd el vagy jön a csekk elég gyorsan.
-
felejtsd el vagy jön a csekk elég gyorsan.
- Mester77
Sziasztok! A héten sajnos Münchenben és Stuttgartban kell lennem. Az a kérdés, h kell e tudni valamit az itteni torrent használatról? Qbit és ncore mehet, vagy ne erőltessem?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
A kocsit Cala D’Or-ban béreltük ki. Az “Autos d'or Rent A Car & Excursions”-nél.KAG írta: Autot hol bereltetek?
Oktoberben megyek en is 1 hetre
Cím: Av. de’n Fernando Tarragó 4, Cala d’ Or
Nagyon jól ment minden. Baromi jó kocsijaik vannak. Felveszed, használod, benzinkútnál átveszik, viszik egyből tisztítani és adják tovább. Jól meg van szervezve nekik minden, a kocsijaik pedig ígényesek.
Jóval olcsóbb volt, mint a többi kölcsönző, amit néztünk..Kivéve ahol régebbi alsó kategóriás kocsik voltak csak.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Steve írta:Remy írta:Kis kutatást szeretnék végezni, ötleteket várok a következőre.
Adott egy 12 fős társaság. All inclusive és/vagy félpanzió játszik. Hova mennétek nyaralni jövő júniusban, ahol lehet strandolni a tengeren + kicsit nézelődni is a környéken (város, esetleg kisebb buszos túrák). Van rá 150-200 ezretek.
Mallorca + Athén van eddig érdemben felírva a listársa. Egyiptomot sajnos kihúzták már...
Nem játszik Horvátország, Albánia, Bulgária, Montenegró.
Mallorca fantasztikus hely. Imádom. Cala Dorban tudok ajánlani egy hotelt..fantasztikus volt, a legjobb amiben valaha voltam és nem is volt elmebeteg drága.De gyerekkel nem engednek be.
Palma városa mint kb barcelona, a sziget meg gyönyörű.
Mi béreltünk egy cabrio Mini Morrist(ez még a gyerek születése előtt volt) és azzal utaztuk be a szigetet.Fantasztikusan szép a természet.
Palmaban pedig megkapod a nyüzsgést, vagy a luxust, vagy amire vágysz, közben meg ott strand a város mellett.
Egy strand van aminek most nem jut eszembe a neve, oda ne menjetek ha Palman vagytok, mert konstans olyan szeles, hogy kibírhatatlan.
Autot hol bereltetek?
Oktoberben megyek en is 1 hetre
ZIDANE
Van a piacon most is egy csomó dolog, ami arra utal, hogy itt lehet a következő válság.kierkegaard írta:https://www.youtube.com/watch?v=-d9PO2SZxLY
szokásos 5* videó és még mindig vérlázító a sztori.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Remy írta:Kis kutatást szeretnék végezni, ötleteket várok a következőre.
Adott egy 12 fős társaság. All inclusive és/vagy félpanzió játszik. Hova mennétek nyaralni jövő júniusban, ahol lehet strandolni a tengeren + kicsit nézelődni is a környéken (város, esetleg kisebb buszos túrák). Van rá 150-200 ezretek.
Mallorca + Athén van eddig érdemben felírva a listársa. Egyiptomot sajnos kihúzták már...
Nem játszik Horvátország, Albánia, Bulgária, Montenegró.
Mallorca fantasztikus hely. Imádom. Cala Dorban tudok ajánlani egy hotelt..fantasztikus volt, a legjobb amiben valaha voltam és nem is volt elmebeteg drága.De gyerekkel nem engednek be.
Palma városa mint kb barcelona, a sziget meg gyönyörű.
Mi béreltünk egy cabrio Mini Morrist(ez még a gyerek születése előtt volt) és azzal utaztuk be a szigetet.Fantasztikusan szép a természet.
Palmaban pedig megkapod a nyüzsgést, vagy a luxust, vagy amire vágysz, közben meg ott strand a város mellett.
Egy strand van aminek most nem jut eszembe a neve, oda ne menjetek ha Palman vagytok, mert konstans olyan szeles, hogy kibírhatatlan.
- Mester77
San sebastian.
Az egyik legszebb óceán part a világon. Lehet túrázni is, vagy héderelni. Tökéletes választás
Az egyik legszebb óceán part a világon. Lehet túrázni is, vagy héderelni. Tökéletes választás
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcelonát hagyjuk, Európa egyik legdrágább helye lett, ráadásul valamiért tele van furcsa fociszurkolóval.Pipita írta:? Turistaként ott nem kell félni semmitől, kb a legbarátságosabb emberek, főleg ha megtudják hogy turini testvérek mennek oda Az ország keleti részét messZe kerulni kell, egyébként nincs semmi gáz ott sem.RaúlCF írta:törökökhöz nem mennék. elmebeteg népség. a listából egyértelműen görög utat választanék. tenger+jóidő+kultúra+ételek+kirándulások minden van
Amúgy én Eilatba mennék, de ha Törökország veszélyes, akkor az izraeli tipp lehet nem a nyertes. Spanyolország bármelyik tengerparti része király lehet még (én északot jaánlom ha túrázni akartok, gyönyörű, csak ott ugye megleshet hogy leszakad az ég, és a tenger sem feltétlenul negyven fok ) De Barcelona sem rossz, csak sok a nacionalista gyökér
Észak valóban jó, de akkor a strandolást nagyjából ki is lehet lőni, bár aki szereti a 20 fokos vizet, annak ideális
Spanyolba kb bármi lehet, Valencia és környéke, Andalúzia, de hát ekkora társaságnál a kirándulások leszervezése sem egyszerű.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
? Turistaként ott nem kell félni semmitől, kb a legbarátságosabb emberek, főleg ha megtudják hogy turini testvérek mennek oda Az ország keleti részét messZe kerulni kell, egyébként nincs semmi gáz ott sem.RaúlCF írta:törökökhöz nem mennék. elmebeteg népség. a listából egyértelműen görög utat választanék. tenger+jóidő+kultúra+ételek+kirándulások minden van
Amúgy én Eilatba mennék, de ha Törökország veszélyes, akkor az izraeli tipp lehet nem a nyertes. Spanyolország bármelyik tengerparti része király lehet még (én északot jaánlom ha túrázni akartok, gyönyörű, csak ott ugye megleshet hogy leszakad az ég, és a tenger sem feltétlenul negyven fok ) De Barcelona sem rossz, csak sok a nacionalista gyökér
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Portugál tapasztalatok valakinél? Bár ott, ha jól tudom a víz nem az igazi.
Köszi az eddigi válaszokat.
Köszi az eddigi válaszokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ciprus is jo, sok eve oda járunk. Pláne hogy júniusban olyan a tenger mint máshol augusztusban. Árban viszont nem tudom hogy hogyan fér bele, nem a legolcsóbbak köze tartozik.
Athén erre a célra nem jo sztem. Korfu ko választás lehet, Mallorca szinten nem egy olcsó uticel ezekkel a paraméterekkel.
Athén erre a célra nem jo sztem. Korfu ko választás lehet, Mallorca szinten nem egy olcsó uticel ezekkel a paraméterekkel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
törökökhöz nem mennék. elmebeteg népség. a listából egyértelműen görög utat választanék. tenger+jóidő+kultúra+ételek+kirándulások minden van
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végülis csak reptéren, nevezetességeknel, meg nagyobb helyeken van veszélyben az ember. Megnyugtatókiserik írta:Az üdülő övezetekben nem engedik, hogy bármi legyen. Oda lehet menni nyugodtan, csak látnivaló nincs túl sok.Realista24 írta:Mondjuk En nem mennek törökbe, az ottani kiszámíthatatlan állapotok miatt. De kb ott a legolcsóbb az ilyen jellegű utazás.
De ha hozzáteszem hogy tobb török iroda is becsődölt, akkor pláne nem mennek arra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Törökök már szóba jöttek, de megmondom őszintén úgy vagyok vele, mint R24. Nem szívesen. Pedig kolléga most volt Alanyiában 2 hetet, imádta. De nem tudom...
Barcelona?
Bár ugye anno mondtam, hogy elvbl nem mennék.... de ha a másik 11 fő menne, nyilván nem tudok mit csinálni.
Barcelona?
Bár ugye anno mondtam, hogy elvbl nem mennék.... de ha a másik 11 fő menne, nyilván nem tudok mit csinálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2018. szeptember 16., vasárnap 13:44-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots