Bajnokok Ligája
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Szerintem is felbaszta,hogy az ő labdavesztése miatt bukják a 3 pontot aztán felszabadult amikor csak meglett. Meg amúgy is ő egy csapat játékos és rendes ember, egy igazi sportoló.Már a feltételezés is sértő.Csak egy ember int lest a megyében csapattársai góljainálKerlon írta:Fura, de lehet úgy vágta földhöz, hogy végre bazdmeg.El Maestro írta:Mosalah
Mit nyilatkozott az öreg Carletto?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olvasom épp Tuchel és Ancelotti nyilatkozatait, nevetséges ahogy lejáratják magukat, Klopp ugyanez, persze most jófej mert megy a szekér, máskor meg egy sértődött picsa.
Remélem Lopi nem fog belemenni az ilyen gyerekes dolgokba és méltó módon fogja képviselni a klubot.
Lassan úgy érzem rajtunk kívűl még Allegri tud tisztességes ember módjára veszíteni.
Remélem Lopi nem fog belemenni az ilyen gyerekes dolgokba és méltó módon fogja képviselni a klubot.
Lassan úgy érzem rajtunk kívűl még Allegri tud tisztességes ember módjára veszíteni.
Fura, de lehet úgy vágta földhöz, hogy végre bazdmeg.El Maestro írta:Mosalah
Amúgy tegnap pont olyan balfékül játszott, mint a Rómában szokott. Totyog, tesze-tosza, kb nem tudja mit akar. Ahogy elnéztem a Poolban is kb. csak akkor ér valamit, amikor közel a kapuhoz és lövő helyzetbe tudja hozni magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van esetleg hír arról, hogy este ki áll a kapuban? Kicsit hiányzik Keylor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem nézek Liverpool meccset, de Karim egy és örök
Mané-t egyébként adtam volna.
Mané-t egyébként adtam volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szomorú, ha nem látod azt Firminoban, amit én. Kiköpött Karim a pályán. Mané meg szimplán remek játékossá nőtte ki magát.Realista24 írta:Mennyé Pool drukkernek inkábbKerlon írta:Neymar milyen szép igazolja, hogy nem alkalmasnak vezérnek. Felsült a VB-n, felsülőben van a BL-ben... Hiába top3 tehetség, ha pl. Hazard is köröket vert rá a VB óta. Mané nekem is tetszett, én örültem volna a érkezésének is. Bár képes nagyon buta megoldásokra is. Sőt én Firminot is hoztam volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szegény srácot lassan tényleg megsajnalom.. milyen frusztrált lehet, elmegy a Barcabol, hogy ne legyen Messi árnyékában, erre megkapja az utóbbi évek legnagyobb fiatal tehetséget, akire 18 évesen is akkora reflektorfény kerül, mint Neymarfiúra tudja, hogy ott sem övé a jövő.Kerlon írta:Neymar milyen szép igazolja, hogy nem alkalmasnak vezérnek. Felsült a VB-n, felsülőben van a BL-ben... Hiába top3 tehetség, ha pl. Hazard is köröket vert rá a VB óta. Mané nekem is tetszett, én örültem volna a érkezésének is. Bár képes nagyon buta megoldásokra is. Sőt én Firminot is hoztam volna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mennyé Pool drukkernek inkábbKerlon írta:Neymar milyen szép igazolja, hogy nem alkalmasnak vezérnek. Felsült a VB-n, felsülőben van a BL-ben... Hiába top3 tehetség, ha pl. Hazard is köröket vert rá a VB óta. Mané nekem is tetszett, én örültem volna a érkezésének is. Bár képes nagyon buta megoldásokra is. Sőt én Firminot is hoztam volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Neymar milyen szép igazolja, hogy nem alkalmasnak vezérnek. Felsült a VB-n, felsülőben van a BL-ben... Hiába top3 tehetség, ha pl. Hazard is köröket vert rá a VB óta. Mané nekem is tetszett, én örültem volna a érkezésének is. Bár képes nagyon buta megoldásokra is. Sőt én Firminot is hoztam volna.
K
K
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Na ilyen statisztika az amivel megmutatják a marhák h mekkora szakik:
"Csoport mérkőzésen szerzett gólok:
Messi: 63
Ronaldo: 60
Na, mi van veled, CR?"
Hát még jó hogy nem a barátságos meccseken szerzett gólokat hasonlítják össze
Az a helyzett h ha az elmúlt évben 6osával sz.rta volna a gólokat messi akkor sincs egy nemzetközi kupa se
"Csoport mérkőzésen szerzett gólok:
Messi: 63
Ronaldo: 60
Na, mi van veled, CR?"
Hát még jó hogy nem a barátságos meccseken szerzett gólokat hasonlítják össze
Az a helyzett h ha az elmúlt évben 6osával sz.rta volna a gólokat messi akkor sincs egy nemzetközi kupa se
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én nem hoztam volna.
Firminót sem, Salaht sem.
Furák ezek a srácok, ok h most vannak a legjobb korban és eddig csak kisebb PL csapatokban vagy Bundesligában esetleg egy olasz 3. Romában vagy Firenzében tolták, és most kerültek a legnagyobb színpadra, de van jópár olyan játékos akikről egyszerűen érzed h igazán nagyot csak adott edző, rendszer vagy csapat keretein belül tudnak alkotni.
Aztán leh ez f.szság, de vhogy én ezt érzem. Ilyen gondolataim vannak a legtöbb Atleticossal is kb..
Vagy ha már Klopp. Anno abból a bitang Dortmundból csak Lewa( Mondjuk a BLben állandóan besült ő is) meg Gündogan tudott máshol is folyamatosan klasszis lenni.(na jó... Hummels.még, )
Jó hát Reusszal kiszúrt az élet, de ez még mindig nagyon kevés. Nagyon harmat a mennyiséghez képest.
Firminót sem, Salaht sem.
Furák ezek a srácok, ok h most vannak a legjobb korban és eddig csak kisebb PL csapatokban vagy Bundesligában esetleg egy olasz 3. Romában vagy Firenzében tolták, és most kerültek a legnagyobb színpadra, de van jópár olyan játékos akikről egyszerűen érzed h igazán nagyot csak adott edző, rendszer vagy csapat keretein belül tudnak alkotni.
Aztán leh ez f.szság, de vhogy én ezt érzem. Ilyen gondolataim vannak a legtöbb Atleticossal is kb..
Vagy ha már Klopp. Anno abból a bitang Dortmundból csak Lewa( Mondjuk a BLben állandóan besült ő is) meg Gündogan tudott máshol is folyamatosan klasszis lenni.(na jó... Hummels.még, )
Jó hát Reusszal kiszúrt az élet, de ez még mindig nagyon kevés. Nagyon harmat a mennyiséghez képest.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem is pont azon a híren járt az eszem a meccs közben, volt itt Mbappé, Mosalah, Cavani, Firmin(ny)o, meg még a brazil bohóc is ott volt a pályán, mégis Mané volt messze a mezőny legjobbja. Minden megmozdulása életveszély volt, nem tudták szabályosan szerelni (nem úgy mint a két párizsi császárt. Csak lestem, olyan könnyen választották el őket a labdától )doncsontos írta:ha igaz volt az a hír anno, miszerint ha ZZ maradt volna akkor Mané lett volna az első számú célpontunk, hát én adtam volna rendesen. Kumma gyors, agilis, jól lő/cselez, semmi sallang a játékában, 70-80közt talán mozdítható is lett volna. A sok nagyember közt nálam ő volt ma a legjobb. Firmino meg szépen csinálta a végén, bár a szerencse is kellett, hogy a kapuig eljusson a labda 3 védőn át.. összességében a jobb csapat nyert, de láttuk tavaly pont az elején voltak élesek a párizsiak, most lehet próbálják a mi receptünket utánozni, és formaidőzítenek tavaszra
Szóval ja, jó lenne ha Mané nálunk szaladgálna idén, nem bánnám.
Salah meg Neymar meg oltári tpirla nullák voltak ma.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ha igaz volt az a hír anno, miszerint ha ZZ maradt volna akkor Mané lett volna az első számú célpontunk, hát én adtam volna rendesen. Kumma gyors, agilis, jól lő/cselez, semmi sallang a játékában, 70-80közt talán mozdítható is lett volna. A sok nagyember közt nálam ő volt ma a legjobb. Firmino meg szépen csinálta a végén, bár a szerencse is kellett, hogy a kapuig eljusson a labda 3 védőn át.. összességében a jobb csapat nyert, de láttuk tavaly pont az elején voltak élesek a párizsiak, most lehet próbálják a mi receptünket utánozni, és formaidőzítenek tavaszra
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ez a Neymar-PSG projekt eddig jó nagy bukónak tűnik.
A MoSalahozást nem lehetne már elengedni?
A MoSalahozást nem lehetne már elengedni?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nyugi, nyert a Liverpoolporonty írta:PSG, mint a bárszá...teng-leng az egész csapat, az ellenfél lezárhatná a meccset, aztán jön egy ilyen faszom flipperes szar gól.
PSG messze van még a nagycsapattól...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem értem miért bántjátok MoSalat.
Teljesen egyértelmű, hogy ramos aljas támadása megrázta, azóta sokkban van, ti meg itt elégedetlenkedtek.
Lehet a karrierje tört ott ketté és valszeg neki is még mindig agyrázkódása van.
Teljesen egyértelmű, hogy ramos aljas támadása megrázta, azóta sokkban van, ti meg itt elégedetlenkedtek.
Lehet a karrierje tört ott ketté és valszeg neki is még mindig agyrázkódása van.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
PSG, mint a bárszá...teng-leng az egész csapat, az ellenfél lezárhatná a meccset, aztán jön egy ilyen faszom flipperes szar gól.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Neymar mutatja ma is mennyit er. Na kozben a vilag legjobbja MoSalah kiugratta Neymart, biztos meg Ramos belepoje utan nem jott rendbe a valla, azert oldotta meg igy