Nem tudom, hogy csinálják az ilyen videókat, de ha megnézed, akkor olyan fizikai buktatók vannak benne, hogy iszonyat.de hogy? nem látszik
Kedvencem, amikor a baseball ütővel meglegyinti a kosárlabdát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 21:11
Nem tudom, hogy csinálják az ilyen videókat, de ha megnézed, akkor olyan fizikai buktatók vannak benne, hogy iszonyat.de hogy? nem látszik
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 27., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 20:52
Fakewtf?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 27., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 27., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 27., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 13:14
Borzasztóan csökken... Itt falun legalább is rengetegen hunynak el 50 évesen... Ami erősen szokatlan...szilamer írta:Épp az, hogy nől az átlag életkor, nem?
Realista, te pedig felkeltetted az érdeklődésemet. Írnál pár sort itt vagy pm-be, hogy mit is tudsz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 13:14
Vásárolnak tőlünk, tudom mi a helyzetNádudvari vagyok... Tudod Laci bácsi reklámozza a Nádudvari vajkrém, tejfől, tej stb... Tudom mi
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 27., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 27., péntek 13:05
Jézusom, miért szégyen lenne az, hogy volt kecskétek? Nyilván van sok nagyképű, bunkó városi, ők biztos lenéznek ezért, de más, aki faluban él, az biztos nem.de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 12:40
Várj, más a házi, meg más az ami "hazai", azaz saját háznál készül.Hát igen már lehet, de az is lehet, hogy te tudsz valamit amit én nem... Bár én kisvárosi vagyok és itt még a házi tej az igazi... Most nevetni fogsz, de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak . Én szökőévben 1x voltam beteg, és abban az időben rengeteget nőttem... Én csak ajánlani tudom...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 12:31
Hát igen már lehet, de az is lehet, hogy te tudsz valamit amit én nem... Bár én kisvárosi vagyok és itt még a házi tej az igazi... Most nevetni fogsz, de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak . Én szökőévben 1x voltam beteg, és abban az időben rengeteget nőttem... Én csak ajánlani tudom...Realista24 írta:Szívesen belekötnék, de személyes támadásnak vennéd.Csak és kizárólag házit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 11:16
Szívesen belekötnék, de személyes támadásnak vennéd.Csak és kizárólag házit.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 10:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 27., péntek 9:57
szoval nem akarsz holnapra munkanelkulive valniRealista24 írta:Élelmiszeriparban érdekelt cégnél dolgozok, tudnék mesélni, de inkább nem teszem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 9:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 27., péntek 9:50
Nem feltetlenul szandekosan vannak tele, csak igy sokkal konnyebb (olcsobb) a termelonek. Peldaul en falun lakok, van disznonk, tyukunk, minden fele zoldsegunk, gyumolcsunk. Egyikbol sincs olyan rengeteg, csak annyi amennyit el tudunk fogyasztani egy ev alatt. Vannak szomszedaink, akik nem maguknak csinaljak az egeszet, hanem eladasra. Elofordult mar nem egyszer, hogy este meg teljesen zold volt a paradicsomuk, bepermeteztek nem tudom milyen szerekkel es reggelre mar szep piros lett. Es ezt vittek el masnap a piacra. A varosi emberek meg azonnal megvettek, mert szep nagy piros paradicsom, raadasul egy oreg neni arulja, ez biztos jo lehet. Lakotarsam vett valami fokhagymat es ket het alatt megrohadt, mig az en otthonrol hozottam fel evig is birta. Ugyan ez a helyzet az allatokkal is: mig mi tengerit, arpat, buzat, lucernat, fuvet adunk nekik, addig a nagy termelok minden fele tapokkal taplaljak, amik konnyeden felfujjak. Az emberek pedig megveszik es csodalkoznak, hogy fozeskor par kilo husbol tobb deci viz folyik ki. Ezekrol a szalamikrol meg virslikrol inkabb nem is beszelek. Ismerosunk fia (kb 15 eves lehet most) nem szerette az itthoni csirke meg diszno hust, nagyon valogatos, alig eszik meg valamit, viszont a szalamikat, virsliket nagyon szereti. Kb 4 even keresztul szinte csak ezeken elt es par honappal ezelott rosszul erezte magat, hanyingere volt. Elvittek egy orvoshoz (valami regi jo baratjuk volt), aki megallapitotta, hogy nem tudom milyen betegsege van. O mint orvos nem mondhat ilyesmit, de mint a baratjuk megsugja, hogy ha tovabbra is ezeken a "szarokon" el, meg a 30-at se fogja megelni..Santi írta:Én arra jöttem rá (mondjuk nem kellett hozzá sok ész), hogy direkt megbetegítik az embert, az élelmiszerek szándékosan vannak tele mindenféle rákkeltő és egyéb betegségeket elősegítő anyagokkal (sok olyan, amiről nem is tudunk), hogy lehetőleg idővel úgy bassza szét az embert, hogy még éppen tudjon élni, de minél több gyógyszerre szoruljon rá.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 8:43
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem