én azért ezt vártampheco írta: Ennel tobbet elvarni nem realis, sot nekem eddig pozitiv meglepetes amit mutatnak a sracok.
mivel tényleg jó edző Lopi, oké nem nagy név még, de az lehet
1-2 jó igazolással újra lehet egy sikercsapatunk szerintem
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 20., csütörtök 20:36
én azért ezt vártampheco írta: Ennel tobbet elvarni nem realis, sot nekem eddig pozitiv meglepetes amit mutatnak a sracok.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2018. szeptember 20., csütörtök 20:30
Tesó, ha valami nyomja a szíved lelked akkor ne itt vezesd le a folyamatos provokáló kommentjeiddel.. Kezdi megszokni a nép, hogy fut a film a fejedben és te ezért egyre nagyobb hülyeségeket írsz, hogy kiboruljanak itt paran. Kell ez a szerep is a fórumra, de mar kezd sok lenniwxyz írta:De mi a javulás? Hogy el lett verve ez a gyenge Roma ami annyi ellenállást tanúsított, mint azok a kiscsapatok amiket a bajnokságban szoktunk kitömni?
Zavarba hozható a csapat. Tegnap is amikor kevesebb lett a terület megint a széleken erőltettük a labdát, a tizenhatos előtti területet alig használtuk. A védekezés katasztrófa, Ramos érthetetlenül rohangál előre, labdavesztéskor továbbra is káosz van. Szerencse, hogy van egy Varane aki szinte mindenhova odaér.
Ha nem lesz javulás, vagy alkalmazkodás az ellenfélhez, mint ahogy Zidane tette nem lesz sikeres ez a csapat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 20., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. szeptember 20., csütörtök 19:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 20., csütörtök 19:33
Ebben még engedek is neked, bár középpályásnak se mondanám, hanem régi klasszikus visszavont támadónak. Viszont ezenkívül is annyi okosságod volt már, hogy nap estig lehetne sorolni.wxyz írta:Egy kiesőjelölt szintjét hozták tegnap. Közük nincs az olasz top4hez jelenleg, az edzőjük szerintem idén el is lesz küldve.pheco írta:Ledominaltunk egy olasz top4 csapatot.
Ezt azóta írod mióta szóva tettem, hogy Dybala kevés ide és nem csatárKerlon írta:Minek foglalkoztok vele. Mindig mindenkinél mindent jobban tud és még is csak ugyanazon a fórumon állítja teljes megbizonyosodással, hogy neki igaza van és úgy van jól. Valahol Mourinho szintjén lehet, de ő legalább valamit valamikor lerakott az asztalra.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. szeptember 20., csütörtök 19:02
Egy kiesőjelölt szintjét hozták tegnap. Közük nincs az olasz top4hez jelenleg, az edzőjük szerintem idén el is lesz küldve.pheco írta:Ledominaltunk egy olasz top4 csapatot.
Ezt azóta írod mióta szóva tettem, hogy Dybala kevés ide és nem csatárKerlon írta:Minek foglalkoztok vele. Mindig mindenkinél mindent jobban tud és még is csak ugyanazon a fórumon állítja teljes megbizonyosodással, hogy neki igaza van és úgy van jól. Valahol Mourinho szintjén lehet, de ő legalább valamit valamikor lerakott az asztalra.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 20., csütörtök 18:49
+1pheco írta:Ledominaltunk egy olasz top4 csapatot. Azt vartad, hogy majd helyzetuk sem lesz? Az elmult 8 evet nezve, amikor a toppon volt a csapat, akkor sem a vedekezes volt az erossege. Most egy atalakuloban levo csapatrol beszelunk, ami ZZ es Lopi taktikaja kozott van feluton, de megis jonnek az eredmenyek es valljuk be, hogy a jatek is szebb, mint ZZ alatt. Ennel tobbet elvarni nem realis, sot nekem eddig pozitiv meglepetes amit mutatnak a sracok.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. szeptember 20., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 20., csütörtök 17:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. szeptember 20., csütörtök 17:49
Ledominaltunk egy olasz top4 csapatot. Azt vartad, hogy majd helyzetuk sem lesz? Az elmult 8 evet nezve, amikor a toppon volt a csapat, akkor sem a vedekezes volt az erossege. Most egy atalakuloban levo csapatrol beszelunk, ami ZZ es Lopi taktikaja kozott van feluton, de megis jonnek az eredmenyek es valljuk be, hogy a jatek is szebb, mint ZZ alatt. Ennel tobbet elvarni nem realis, sot nekem eddig pozitiv meglepetes amit mutatnak a sracok.wxyz írta:De mi a javulás? Hogy el lett verve ez a gyenge Roma ami annyi ellenállást tanúsított, mint azok a kiscsapatok amiket a bajnokságban szoktunk kitömni?
Zavarba hozható a csapat. Tegnap is amikor kevesebb lett a terület megint a széleken erőltettük a labdát, a tizenhatos előtti területet alig használtuk. A védekezés katasztrófa, Ramos érthetetlenül rohangál előre, labdavesztéskor továbbra is káosz van. Szerencse, hogy van egy Varane aki szinte mindenhova odaér.
Ha nem lesz javulás, vagy alkalmazkodás az ellenfélhez, mint ahogy Zidane tette nem lesz sikeres ez a csapat.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. szeptember 20., csütörtök 17:37
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. szeptember 20., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2018. szeptember 20., csütörtök 16:25
Jesszus. Max a City tűnhet egy gyengébb kiadású Realnak. Majd ha nem kapnak ki egy Lyontól otthon, és mondjuk bejutnak a 4-be (tehát nem is azt írom, hogy megnyerik valaha) mondjuk 5 éven keresztül, akkor szerepelhet egy mondatban a két csapat neve. Addig olvasni is rossz, gyenge provokáció. Hogy mit fog tudni ez a csapat idén, az meg majd kiderül, de az látszik, hogy meccsről meccsre javulunk, és hogy Lopetegui nem olyan csökött mint Guardiola. A középpályánk továbbra is a legjobb a világon, nekünk van a legjobb és legkreatívabb, leglabdabiztosabb védelmünk (ha már City hasonlat: amíg ott Stones meg Otamendi bohóckodik az a BL top 4 se lesz meg sose Pepnek) plusz az a mérhetetlen rutin és higgadtság, amit birtokol a csapat, olyan senkinek nincs. Ronaldo nélkül se látok erősebb csapatot nálunk a BL mezőnyben.wxyz írta:Egy gyengébb kiadású Man Citynek tűnik a csapat
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2018. szeptember 20., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 20., csütörtök 15:37
Látod, ez is bizonyítja, hogy jobb csendben maradni, mint terjeszteni a hülyeséget, mint te.wxyz írta:Szerintem nem is menne, feltűnően nem tudsz érdemi megállapításokat tenni erről a sportról.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. szeptember 20., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 20., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. szeptember 20., csütörtök 15:29
Valami cáfolat?Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 20., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. szeptember 20., csütörtök 12:40
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem