De most ezekkel a kártyákkal nem csak saját névre tudsz jegyet venni? És azt nem ellenőrzik belépéskor, hogy tényleg úgy hívnak-e?Pipita írta:Nem kell állampolgárnak lenni a válogatottsághoz? Vagy Willy hármas-állampolgár, ilyen is van? Vagy hogy választhatott volna három válogatottból?
NA mindegy is, nem is ezért jöttem, hanem a szokásos buziemelesz-szidásra jöttem. Menni szeretnék erre a Fradi - Loki meccsre. Meccsjegy.mlsz.hu oldalon nem lehet a fradi szektorokba jegyet venni, piros az összes (teltház lesz, eladták mindet, vagy csak nem lehet az mlsz-től fradi jegyet venni?) , a Loki szektorba meg csak Loki kártyával vehetek jegyet, a semlegessel, ami nekem van, nem. Tehát ott tartunk, hogy nem tudok jegyet venni az nb1-es meccsre.
Ki tud valaki segíteni egy Fradi vagy Loki kártyával légyszi, hogy tudjak jegyet venni? Vagy hogy lehet ezt megoldani? A Groupamában személyesen is csak Fradi kártyával adnak, múltkor a vendég szektorba kaptam jegyet a meccs napján. Van esélyem a felenzővonalnál ülni, vagy csak a sarokból tudom nézni és nem tudom online megvenni?
Egészen elképesztő hogy milyen ostoba ez a rendszer, de remélem sok állami pénzt leszakítottak az "online rendszer" meg a csodálatos kártyák üzemeltetői.
Nekem van Lokis kártyám, kb 3-4 éve lett kiváltva, mikor még arrafelé laktam másfél évet, ha nem baj a névkülönbség és nem tudod máshogy megoldani, meg tudom adni az adatait, úgyse használom soha.
Gondolom ezek nem járnak le X idő után.