kierkegaard írta:Nekem ez az oldala se jött át igazán. Mondjuk vele kapcsolatban egyáltalán nem tudok objektív lenni. Átment nagyon unszimpatikusba egy idő után és az utolsó szezonján csak kimaxolta ezt.
nem nagyon értem, hogy 3 egymást követő BL győzelem + egy rahedli megnyert kupa után (plusz játékosként is legenda) hogy lehet ilyen véleménnyel lenni róla. attól függetlenül, hogy sokszor nézhetetlen volt a játékunk, hát inkább ez a BL tripla, minthogy látványos játékkal 0. nem értem egy Real szurkoló hogy írhat ilyeneket.kierkegaard írta:én nagyon örültem neki mikor lelépett.
Lehet, hogy a tavalyi bajnokik már tényleg szarok voltak, előtte viszont másfél évig akadtak nagyon jó meccseink. A BL menetelésekről nem is beszélve. Hogy a 2017-es Juve elleni döntőt meg se említsem. Hát te jó ég, mit játszottunk azon a meccsen? Ráadásul BL döntőben 4 gólt rúgni egy Juventusnak... fura egy ember vagy.kierkegaard írta:Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
hát így ebben a formában 1000%, hogy igen.kierkegaard írta:Tudom egyedül vagyok a véleményemmel