Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 24., hétfő 0:15

kierkegaard írta:Nekem ez az oldala se jött át igazán. Mondjuk vele kapcsolatban egyáltalán nem tudok objektív lenni. Átment nagyon unszimpatikusba egy idő után és az utolsó szezonján csak kimaxolta ezt.
kierkegaard írta:én nagyon örültem neki mikor lelépett.
nem nagyon értem, hogy 3 egymást követő BL győzelem + egy rahedli megnyert kupa után (plusz játékosként is legenda) hogy lehet ilyen véleménnyel lenni róla. attól függetlenül, hogy sokszor nézhetetlen volt a játékunk, hát inkább ez a BL tripla, minthogy látványos játékkal 0. nem értem egy Real szurkoló hogy írhat ilyeneket.
kierkegaard írta:Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
Lehet, hogy a tavalyi bajnokik már tényleg szarok voltak, előtte viszont másfél évig akadtak nagyon jó meccseink. A BL menetelésekről nem is beszélve. Hogy a 2017-es Juve elleni döntőt meg se említsem. Hát te jó ég, mit játszottunk azon a meccsen? Ráadásul BL döntőben 4 gólt rúgni egy Juventusnak... fura egy ember vagy.
kierkegaard írta:Tudom egyedül vagyok a véleményemmel
hát így ebben a formában 1000%, hogy igen.

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. szeptember 23., vasárnap 23:59

Szerintem Zidane egy olyan szobor, melyet nincs értelme “faragni” Kierkegaard :( Legendáknak - bár kritizálni mindenkit lehet és adott esetben kell is - nem csúszunk be páros lábbal...
Zizou mind játékosként, mind edzőként történelmet írt, a panteon egyik legfényesebb csillaga! A hibái és makacsságai ellenére a döntései Őt igazolták, a csapat a versenykiírások közül csak a kupát nem tudta megnyerni az irányításával (ugyanakkor Ancelotti segítőjeként Ő is benne volt a Bale futásáról nevezetes kupagyőzelemben
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:46

Az tényleg egy görény húzás volt amikor az utolsó tét nélküli bajnokin pályára küldte az egyetlen játékost a keretből aki még nem játszott egy percet sem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:45

AZ egy dolog hogy nem tudsz objektív lenni. Innentől mondjuk sok értelme nincs olvasni a hsz-eid a témában. Csak azt nem értem, minek a hibákat keresni benne most, hogy elment.
Nem illik.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:43

wZoLee7 írta: ő inkább egy kiváló pszichológus volt a játékosok mellett. Én végig azt gondoltam, hogy azért ment el mert nem akart játékosokat kitenni csak úgy, lecserélni
Nekem ez az oldala se jött át igazán. Mondjuk vele kapcsolatban egyáltalán nem tudok objektív lenni. Átment nagyon unszimpatikusba egy idő után és az utolsó szezonján csak kimaxolta ezt.

Ceballos utolsó pár percre becserélése volt nálam a csúcspont. A szezon legvégén berakta a fiát a kapuba aki sose lesz top játékos, ahelyett hogy Casilla-t rakta volna be.
Kovacicot is tök feleslegesen mellőzte.
Nyilatkozatok alapján nem csak Ceballos örült annak hogy távozott.
Kupák tekintetében remek időszak volt de játék szempontjából soha hasonlót.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:34

wZoLee7 írta: ZZ maga is elismeri, hogy taktikailag bőven vannak nála jobbak, ő inkább egy kiváló pszichológus volt a játékosok mellett.
Az egy dolog,hogy ő mit mond.De szarrá verte a világ top edzőit taktikailag, Simeonétől a bohóc kloppon át a fáradt Carloig. Egyedül jupp-ba törhetett volna bele a bicska,ha nem 10szer jobb kerete van a franciának.

Szerintem nagyon toppon volt taktikailag,pont amennyire szükséges.Persze voltak neki is hülyeségei de az kinek nincs.

Egy bl címvédés után várható volt,hogy a tavalyi év a túlélésről fog szólni,hát úgy túléltük,hogy meg is nyertük a bl-t.Az első másfél év viszont nagyon profi volt,iszonyat stabilak voltunk és akkor gáláztunk amikor szükséges volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:21

kierkegaard írta:én nagyon örültem neki mikor lelépett. Tudom egyedül vagyok a véleményemmel de nekem nagyon nem jött be a játék amit játszott vele a csapat. Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
Lope játéka végre visszahozott valamit amiért érdemesnek tartok leülni egy meccs elé.
ZZ maga is elismeri, hogy taktikailag bőven vannak nála jobbak, ő inkább egy kiváló pszichológus volt a játékosok mellett. Én végig azt gondoltam, hogy azért ment el mert nem akart játékosokat kitenni csak úgy, lecserélni, erre ott tartunk h kb senki sem került ki, még Navas is játszik bőven. Csúcson akarta abba hagyni

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:04

Ronaldo eléggé bekorlátolta a játékunkat. ezért lett volna érdekes hogy nélküle mit tolt volna.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 23., vasárnap 20:37

én nagyon örültem neki mikor lelépett. Tudom egyedül vagyok a véleményemmel de nekem nagyon nem jött be a játék amit játszott vele a csapat. Borzalmasan unalmas volt nézni. Szezon végefelé pedig már meg se néztem a bajnokikat mert inkább találtam más elfoglaltságot.
Lope játéka végre visszahozott valamit amiért érdemesnek tartok leülni egy meccs elé.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. szeptember 23., vasárnap 20:33

megnéztem volna mit kezd egy változó csapattal ez nekem nagy hiányom marad.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 23., vasárnap 18:58

mz/x írta:
Realista24 írta:Ma van a "nagy gyűlés", jó olvasni, hogy Pérez milyen tisztelettel beszél Zidane-ról és Céről.
szavak és könnyek... biztos CR-nek és ZZ-nek is jó olvasni.
Mindegyik addig maradhatott volna ameddig akar. Ok döntöttek a távozás mellett.
ZZ-t jobban sajnálom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 23., vasárnap 16:49

a szappantartót is fixen elfogadták?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. szeptember 23., vasárnap 16:47

elvileg a közgyűlés jóváhagyta az új stadion terveit
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

mz/x

HozzászólásSzerző: mz/x » 2018. szeptember 23., vasárnap 16:43

Realista24 írta:Ma van a "nagy gyűlés", jó olvasni, hogy Pérez milyen tisztelettel beszél Zidane-ról és Céről.
szavak és könnyek... biztos CR-nek és ZZ-nek is jó olvasni.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 23., vasárnap 14:14

Cét majd a bl-ben búcsúztatjuk :D

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 23., vasárnap 13:27

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:Nekem csak a rendes bucsuztatas hianyzott, es mar tavaly is erett volna, iden meg Bale :mrgreen:
Kit akarsz búcsúztatni? Cét? Nem Pérezéken múlott.
Ez mondjuk jogos

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 23., vasárnap 13:25

wZoLee7 írta:Nekem csak a rendes bucsuztatas hianyzott, es mar tavaly is erett volna, iden meg Bale :mrgreen:
Kit akarsz búcsúztatni? Cét? Nem Pérezéken múlott.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 23., vasárnap 13:23

Nekem csak a rendes bucsuztatas hianyzott, es mar tavaly is erett volna, iden meg Bale :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 23., vasárnap 12:18

Dehogy rontották el. Csak hogy pár tényt említsek.
1. Kihozták a maximumot Céből. Sport és gazdasági szempontból is a kilenc év alatt.
2. Nem szórták el a pénzt egyszezonos tucatjátékosokra.
3. Nem toltuk le a gatyát semmilyen arab vagy akármilyen befektetőnek..pedig 4 milliárd nem kis lóvé.

Lehetne még sorolni, de most nálam ez a top3, amit szerintem más elnök(vezetőség) nem tudott volna meglépni. Apróbb hibák persze vannak, de egy vezetőségben az a hiba, amit anno Calderónék csináltak például, hogy nagyjából egész Európa becsukta előttünk az ajtót és kiröhögtek minket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 23., vasárnap 12:15

Realista24 írta:
Pérez: “Cristiano legendája apáról fiúra fog szállni”
http://madridom.hu/?p=123041
Kicsit olyan erzesem van, hogy erzi valamit nagyon elrontottak, de ezek jo nyilatkozatok, igy kell ennek kineznie.
Talan fel sem tudjuk fogni, mi mindent koszonhetunk neki, hihetetlen sikeresek vagyunk majdnem minden hadszinteren. A bajnoksag nagy gyengepontunk, de ZZ alatti bl gyozelmek ezt karpotoljak.

Vissza: