Aranylabda
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Aranylabda
Történelmi viszonlyatban beszéltem,azért írtam oda Zidane-t is.
Ha valaki azt mondja nekem,hogy messi ott van az alltime top 40ben szervező kp-ként én megeszem a nemlétező kalapom.
Ha valaki azt mondja nekem,hogy messi ott van az alltime top 40ben szervező kp-ként én megeszem a nemlétező kalapom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Messi alltime top 3szervező? Mert én arról írtam [/quote]dzsi91 írta:Jah, szervezőként is top3. Nem véletlen, hogy nélküle szenved a Barca, vele meg mondhatni többségében ficánkol.Realista24 írta: Bocs, de azért ez méretes hülyeség.
Te azt írtad, hogy nincs a legjobb 40-be nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi alltime top 3szervező? Mert én arról írtamRealista24 írta:
Jah, szervezőként is top3. Nem véletlen, hogy nélküle szenved a Barca, vele meg mondhatni többségében ficánkol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jelenleg inkább "hamis szélső", legalábbis az ő megnevezése szerint. A meccseket nézve tényleg közelebb áll hozzá és jobban is áll neki.Kerlon írta:Btw. Messi szerintem ugyanúgy hamis 9-es, mint régen, de régen sokkal jobban kiszolgálták(xavi-Iniesta-Alves), mára meg neki jut ez a szerep. Kiszolgálásban is jeles, de Modriccal nem lehet összehasonlítani.
Idénre egyébként sok teher lekerült a válláról úgy, hogy Dembélé kezd belejönni és Coutinho folyamatosan játszik, kíváncsi vagyok, mire lesz elég. A meccseken sem feltétlen van annyira középpontban, szépen megoszlik a felelősség. A Girona elleni meccsig korrektül játszott a csapat, ott pedig 10 emberrel eléggé fel volt adva a lecke.
De mindegy, ez itt off, csak gondoltam reagálok rá. Az idei legjobbnak járó díj pedig jó helyre került, de az összes többi szavazás az év csapatáról, kapusáról, góljáról és egyébről szerintem nonszensz.
Támogatnám, csak úgy lenne elfogadható. Sok értelme annak nincs, ha egy szavazótábor beindul és megnyereti a kedvenccel.Realista24 írta:Szó van róla, hogy a jövőben a játékosok fogják megszavazni.BBeno írta:salah goljanal visszanyalt a fagyi sajnos. amig a magyarok egyemberkent megszavaztak gera goljat az ebn holott shaqirie volt egyertelmuen a legszebb itt egyiptom nyerte ezt a szavazast. sajnos gareth karara.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szó van róla, hogy a jövőben a játékosok fogják megszavazni.BBeno írta:salah goljanal visszanyalt a fagyi sajnos. amig a magyarok egyemberkent megszavaztak gera goljat az ebn holott shaqirie volt egyertelmuen a legszebb itt egyiptom nyerte ezt a szavazast. sajnos gareth karara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ramos amúgy Messit rakta 3-nak.
Btw. Messi szerintem ugyanúgy hamis 9-es, mint régen, de régen sokkal jobban kiszolgálták(xavi-Iniesta-Alves), mára meg neki jut ez a szerep. Kiszolgálásban is jeles, de Modriccal nem lehet összehasonlítani.
A kp-ra már teljesen más mozgás kell meg meló, amiben meg nem jeleskedik.
Btw. Messi szerintem ugyanúgy hamis 9-es, mint régen, de régen sokkal jobban kiszolgálták(xavi-Iniesta-Alves), mára meg neki jut ez a szerep. Kiszolgálásban is jeles, de Modriccal nem lehet összehasonlítani.
A kp-ra már teljesen más mozgás kell meg meló, amiben meg nem jeleskedik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagy grat. Modricnak a beszédjén is látszódott,hogy mennyire sokat jelent ez neki.Bobanért meg külön jár a pacsi neki.
A két polyáca meg süllyedjen el szégyenében.
Az egész foci társadalmát nem tisztelik,kivéve persze ha nem az ő seggüket nyalják.
Idris egy kicsit oda is szúrt nekik a végén nagyon helyesen.
Az a baj,hogy el lettek kapatva sajnos mind a ketten az elmúlt években.Reméljük hogy jön Bappe meg még valaki aztán ők meg mennek a levesbe,mert nagyon tiszteletlenek.
A két polyáca meg süllyedjen el szégyenében.
Az egész foci társadalmát nem tisztelik,kivéve persze ha nem az ő seggüket nyalják.
Idris egy kicsit oda is szúrt nekik a végén nagyon helyesen.
Az a baj,hogy el lettek kapatva sajnos mind a ketten az elmúlt években.Reméljük hogy jön Bappe meg még valaki aztán ők meg mennek a levesbe,mert nagyon tiszteletlenek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eldobta előle a labdát, ráadásul magasraCsabi írta:messi jófej volt. ramost hiányolom nála a top3ból.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Huh baszki. Nincs a legjobb 40 szervezőben. Esküszöm úgy megborultam ettől az információtól, hogy kiábrándultam a fociból.
Más: Lionel Messi tegnapi 3 jelöltje:
1. Luka Modric
2. Mbappe
3. Cr
Más: Lionel Messi tegnapi 3 jelöltje:
1. Luka Modric
2. Mbappe
3. Cr
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
na nem mintha azt nem a Ramos - Varane párosból nyerte volna valakih3x0r írta:Nem volt kulon legjobb vedo dij, mondjuk mar az is vicc, hogy a XI-be bekerult.Realista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
mielött benyalt egyet Ramosnak a díjátadón. Lesz ö még habfehérben..Kerlon írta:Hazard tegnap pózolt a fotósoknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2018. szeptember 25., kedd 9:48-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Egyetértek, viszont ezzel a szervező dologgal a gond csak annyi, hogy szervezőként is neki kell lőnie a gólokat..... Messi a minden, neki kell csinálnia mindent, persze, hogy bebukik néha a dolog.ziro4vr írta:Bocs, de azért ez méretes hülyeség.dzsi91 írta:
A nagy szart Messi többekközött pont azért nem nyer aranylábdát évek óta mert mindent rá akarnak erőltetni. Ő hamis 9esként vagy fiatalabb korában szélső támadóként volt korszakos.Rohadtul nincs a top 40ben sem szervezőként még ha nem is csinálja rosszul.
Mikor tripláztak azért összeállt körülötte a dolog, de egyedül még Messi se tudja mindig vinni a Barcát, ez jött ki a BLben az elmúlt években elég sokszor.
Messi alá kéne építeni a csapatot, úgy mint Realnak CR alá, ehelyett hoznak Messihez pár embert, véleményem szerint minden komolyabb koncepció nélkül, azt oldja meg valahogy az argentin.
Ha elől van nem szolgálják ki, ha hátrébb meg nem elég hatékony elől, a társai meg nem lövik be helyette annyiszor, mint ő.
Félelmetes mennyire nem képes hatékonyan használni a Barca Messit.
És ebben az időszakban elhozni 4 BL-t félelmetes dolog.
Hogy idézzek egyet
"Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianóé lett."
És most ide be lehet helyettesíteni nyugodtan a Barcát meg a Real Madridot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, szervezőként is top3. Nem véletlen, hogy nélküle szenved a Barca, vele meg mondhatni többségében ficánkol.ziro4vr írta:Bocs, de azért ez méretes hülyeség.dzsi91 írta:
A nagy szart Messi többekközött pont azért nem nyer aranylábdát évek óta mert mindent rá akarnak erőltetni. Ő hamis 9esként vagy fiatalabb korában szélső támadóként volt korszakos.Rohadtul nincs a top 40ben sem szervezőként még ha nem is csinálja rosszul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
salah goljanal visszanyalt a fagyi sajnos. amig a magyarok egyemberkent megszavaztak gera goljat az ebn holott shaqirie volt egyertelmuen a legszebb itt egyiptom nyerte ezt a szavazast. sajnos gareth karara.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bocs, de azért ez méretes hülyeség.dzsi91 írta:
Nem illik.
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szerintem Salah gólja már alapból szabálytalansággal indult: mielőtt megindulna befelé, ellöki magától az Everton játékosát , így előnyhöz jut. de hát ezekszerint Egyiptom lakossága ennyit számít.
Én viszont nagyon remélem, hogy mivel ezt a díjat Modric megkapta, az igazi aranybogyót viszont CR fogja. Úgy lenne valahol igazságos. Korábban is voltak asszem ilyenek, hogy az egyik díjat "X" kapta, a másikat más.
de akárhogy is nézzük, Salah ott volt a top3ban, de az álom11ben nem? Hazard helyére simán odatettem volna, tavaly jobb volt nála. Na meg ugye De Gea is, aki a kapusoknál nem volt jelölve. Alves szintén vicces, hogy kerülhetett be oda.
Én viszont nagyon remélem, hogy mivel ezt a díjat Modric megkapta, az igazi aranybogyót viszont CR fogja. Úgy lenne valahol igazságos. Korábban is voltak asszem ilyenek, hogy az egyik díjat "X" kapta, a másikat más.
de akárhogy is nézzük, Salah ott volt a top3ban, de az álom11ben nem? Hazard helyére simán odatettem volna, tavaly jobb volt nála. Na meg ugye De Gea is, aki a kapusoknál nem volt jelölve. Alves szintén vicces, hogy kerülhetett be oda.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, így már más.h3x0r írta:Nem volt kulon legjobb vedo dij, mondjuk mar az is vicc, hogy a XI-be bekerult.Realista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema