Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jó szánalmas gólokat hoztak össze a fiúk. Azért elég ciki, hogy így lesimáztak minket. Mindegy, kellenek ezek a pofonok, hátha páran pl Marcelo (lol) észbe kap, hogy hoppá még azért focizni kéne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Ja és már nem tudtam szerkeszteni de a matracék elleni meccs,ha nem lesz meg el fog kezdeni inogni a pad lopi alatt.Amit nem szeretnék, mert jelenleg nincsenek jó megoldások a piacon a helyére és amúgy is kíváncsi vagyok,hogy ebből mi sül ki tavaszra.Szóval azt mind1hogy de be kell húzni mert nincs kedvem minden fordulóban ahhoz,hogy marad-e az edző vagy sem.
Úgyhogy hajrá lehet javítani.
Mi az hogy nincs jo megoldás? Zidane csapat nelkul van
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Örülök hogy csak 3-0lett, nagyon rosszul játszott a csapat, gyorsan el kell felejteni ezt a meccset, ha ma egy Top csapattal játszunk nagyon csunya a vége, szerencse a Sevilla nem top csapat, mert legalább 3x vitték 2 az 1 ben a kapura a labdát, de vagy elönzőzték vagy nem voltak képesek középre rakni, Sevillanal jobb csapat ezt. kimeletlenul kihasználja.. Ettől függetlenül gratulálni kell nekik nagyot játszottak.. Reméljük ez csak egy egyszeri rövidzárlat volt.Torquemada írta:Nem mintha számítana, de szerintem 1 becsületgólt megérdemeltünk volna. Túlzó az eredmény, Bale mindent elszart, hangyafaszos lesgól, kapu torkából kikapart labdák, stb. Azért ezek megvoltak. Ma a jobb csapat nyert, de nekem a 3-0 azért túlzás. A csapat nagy része az utolsó pillanatig hajtott reménytelen helyzetben is. Ekkora zakót nem érdemeltünk.
Lehet Lopit is basztatni, van miért, mert könyörtelenül hatékony védekezést nem tud betanítani, de mit várunk tőle, ha komoly szintet nem képviselő Lucasokkal meg Marianokkal tud csak "erősíteni" ? Ez probléma lesz az ATMA ellen is. Ceba viszont jól szállt be, hozott egy kis színt a végére meg jól összerúgdostatta magát.
A következő meccs nagy vízválasztó lehet, mert ha ott is betli lesz, akkor kijelenthetjük, hogy a csapat a nagy meccsek megnyeréséhez kevés, és változtatások nélkül (nem feltétlenül edzőre gondolok, inkább a keret megerősítésére) alkalmatlan kupák elhozására. Bízzunk benne, hogy most csak kicsit sok volt az ünneplés és észbe kapnak. Valószínűbb azonban, hogy inkább a keret játékereje nem az, ami kellene. És CR7el is ugyanígy kiszoptunk volna most szerintem. Ramost meg sajnos lassan el kell felejteni. Borítékolom, hogy nagyon sokszor meg fog még minket veretni. Sajnálom, mert az egyik kedvencem, de szerintem nem sok virágvasárnapja lesz már.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vág az eszedPipita írta:Nem sok múlott, csak ma három gólon, meg úgy harminc bajnokin, amúgy tükörsima lett volnadzsi91 írta:Hát először is nagyon sajnálom,hogy végül nem lesz meg az aranykupa és a veretlen bajnoki cím, pedig nem sokon múlott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem sok múlott, csak ma három gólon, meg úgy harminc bajnokin, amúgy tükörsima lett volnadzsi91 írta:Hát először is nagyon sajnálom,hogy végül nem lesz meg az aranykupa és a veretlen bajnoki cím, pedig nem sokon múlott.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ja és már nem tudtam szerkeszteni de a matracék elleni meccs,ha nem lesz meg el fog kezdeni inogni a pad lopi alatt.Amit nem szeretnék, mert jelenleg nincsenek jó megoldások a piacon a helyére és amúgy is kíváncsi vagyok,hogy ebből mi sül ki tavaszra.Szóval azt mind1hogy de be kell húzni mert nincs kedvem minden fordulóban ahhoz,hogy marad-e az edző vagy sem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Hát először is nagyon sajnálom,hogy végül nem lesz meg az aranykupa és a veretlen bajnoki cím, pedig nem sokon múlott.
Másodszor védhető a dolog, sevilla nehéz terep fifagáláztunk is és a barsza is szopott így semmi pánik.
Harmadszor viszont a múltkori direktebb játéknak nyoma sem volt, de amit a Roma meccs után is mondtam annyi területet hagyunk magunk mögött amit egy Románál erőszakosabb csapat simán megfut és jobb napjaikon be is verdesik a helyzeteket.
Mondjátok itt páran,hogy jó az irány szerintem borzalmas. Ez ugyanaz a foci amin sírva röhögök évek óta csak mi még szarul is csináljuk mert a keret 40%a alkalmatlan rá.
De a legrosszabb az Gareth lóbaszó Béla és a körülötte kialakult helyzet. Ő az egyetlen a keretben aki képes lenne azt a pluszt hozzáadni(ez már önmagában szomorú) ráadásul a hírek alapján ezt lopi is így látja és sikerült a számára legalkalmatlanabb stílust választani a csapatnak. Ez egy ilyen kékhalál szerű döntés. Casemiro, Béla, Ramos,Marcelo,Lucas,Asensio ezekből egyiknek sem kenyere ez a tiki-taka, lehozzák ha kell de nem itt fognak kijönni az erősségeik.
Ha ezt a football-t akarjuk nyomni Casemiro és Bale mehet le a Castillába helyükre meg kell tucatspanyol és imádkozni,hogy a 900passzunkból Ramos vagy Varane ne bakizzon bele akkorát,hogy elmenjen rajta a meccs.
Lopi szimpatikus faszi de az egész koncepciója halott.Halott Barszelonában,Manchesterben és münchenben is, nálunk meg hatványozottan.
Bajnoki cím meg lesz, mert a barsza is fos és a kicsiket megverjük ezzel a focival de valaki bl-ben úgy be fog darálni minket,hogy rossz lesz nézni.Ami amúgy kit izgat, végigvittük a football-t tavaly.
A legszebb,hogy közben Házárd akire sajnáltuk a pénzt fossa a gólokat God mode-ban. De ha lesz egy pöpec stadionunk és az ott rendezendő bl-döntőre (mert nyilván megkapjuk a döntöt 1-2 éven belül az uj stadionra) baszók leszünk én boldog leszek.
Dráma nincs, bajnoki serleg meg lesz, csak nem lesz aranyozott, ezt emésszétek meg valahogy.
Másodszor védhető a dolog, sevilla nehéz terep fifagáláztunk is és a barsza is szopott így semmi pánik.
Harmadszor viszont a múltkori direktebb játéknak nyoma sem volt, de amit a Roma meccs után is mondtam annyi területet hagyunk magunk mögött amit egy Románál erőszakosabb csapat simán megfut és jobb napjaikon be is verdesik a helyzeteket.
Mondjátok itt páran,hogy jó az irány szerintem borzalmas. Ez ugyanaz a foci amin sírva röhögök évek óta csak mi még szarul is csináljuk mert a keret 40%a alkalmatlan rá.
De a legrosszabb az Gareth lóbaszó Béla és a körülötte kialakult helyzet. Ő az egyetlen a keretben aki képes lenne azt a pluszt hozzáadni(ez már önmagában szomorú) ráadásul a hírek alapján ezt lopi is így látja és sikerült a számára legalkalmatlanabb stílust választani a csapatnak. Ez egy ilyen kékhalál szerű döntés. Casemiro, Béla, Ramos,Marcelo,Lucas,Asensio ezekből egyiknek sem kenyere ez a tiki-taka, lehozzák ha kell de nem itt fognak kijönni az erősségeik.
Ha ezt a football-t akarjuk nyomni Casemiro és Bale mehet le a Castillába helyükre meg kell tucatspanyol és imádkozni,hogy a 900passzunkból Ramos vagy Varane ne bakizzon bele akkorát,hogy elmenjen rajta a meccs.
Lopi szimpatikus faszi de az egész koncepciója halott.Halott Barszelonában,Manchesterben és münchenben is, nálunk meg hatványozottan.
Bajnoki cím meg lesz, mert a barsza is fos és a kicsiket megverjük ezzel a focival de valaki bl-ben úgy be fog darálni minket,hogy rossz lesz nézni.Ami amúgy kit izgat, végigvittük a football-t tavaly.
A legszebb,hogy közben Házárd akire sajnáltuk a pénzt fossa a gólokat God mode-ban. De ha lesz egy pöpec stadionunk és az ott rendezendő bl-döntőre (mert nyilván megkapjuk a döntöt 1-2 éven belül az uj stadionra) baszók leszünk én boldog leszek.
Dráma nincs, bajnoki serleg meg lesz, csak nem lesz aranyozott, ezt emésszétek meg valahogy.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem mintha számítana, de szerintem 1 becsületgólt megérdemeltünk volna. Túlzó az eredmény, Bale mindent elszart, hangyafaszos lesgól, kapu torkából kikapart labdák, stb. Azért ezek megvoltak. Ma a jobb csapat nyert, de nekem a 3-0 azért túlzás. A csapat nagy része az utolsó pillanatig hajtott reménytelen helyzetben is. Ekkora zakót nem érdemeltünk.
Lehet Lopit is basztatni, van miért, mert könyörtelenül hatékony védekezést nem tud betanítani, de mit várunk tőle, ha komoly szintet nem képviselő Lucasokkal meg Marianokkal tud csak "erősíteni" ? Ez probléma lesz az ATMA ellen is. Ceba viszont jól szállt be, hozott egy kis színt a végére meg jól összerúgdostatta magát.
A következő meccs nagy vízválasztó lehet, mert ha ott is betli lesz, akkor kijelenthetjük, hogy a csapat a nagy meccsek megnyeréséhez kevés, és változtatások nélkül (nem feltétlenül edzőre gondolok, inkább a keret megerősítésére) alkalmatlan kupák elhozására. Bízzunk benne, hogy most csak kicsit sok volt az ünneplés és észbe kapnak. Valószínűbb azonban, hogy inkább a keret játékereje nem az, ami kellene. És CR7el is ugyanígy kiszoptunk volna most szerintem. Ramost meg sajnos lassan el kell felejteni. Borítékolom, hogy nagyon sokszor meg fog még minket veretni. Sajnálom, mert az egyik kedvencem, de szerintem nem sok virágvasárnapja lesz már.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Gyenge meccs volt részünkről, Sevilla megérdemelten nyert még ilyen arányban is, ez most így sikerült , rosszul játszott az egész csapat , nem érdemeltünk pontot, Atletico ellen lehet javítani
- ateeemadrid
Veretlenül már nem leszünk bajnokok, kár érte.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Atleti ellen is reg nyertunk... nem szamitok sok jora, foleg hogy B csapattal allunk majd ki.hala real írta:Az 1. perctol lehetett erezni, hogy valalmi nem oke.
Egyreszt nem eltunk a lehetoseggel, hogy.a barca kikapott.
Masreszt nem is az a legnagyobb baj, hogy kikaptunk, hanem ahogyan....
Es harmadreszt az atletico ellen kotelezo javitani egy gyozelemmel.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Fos volt.
Nem, hogy pontot, azt se érdemeltük ma meg, hogy hárommal megússzuk.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem összesen annyi a bajom, hogy ha ma jön valami extra akkor meglépjük a barcát és cél a bajnoki cím.
Az így is meglehet, hosszú a szezon. De ez egy jó lelki tényező lehetett volna. Barca szív a kiscsapat ellen, mi ütjük a nagyot idegenben..de ez ma elmaradt, mint sokszor a bajnokságban..
A lopifoci nagyon nem passzolt ma sem az erőszakos csapatok ellen. Legutóbbi az atletico volt.
Tanulni kell ebből. Nem dől össze a világ. A Real meg Real marad.Ha ez egy gyengécske év is lenne, a Real az Real.
Az így is meglehet, hosszú a szezon. De ez egy jó lelki tényező lehetett volna. Barca szív a kiscsapat ellen, mi ütjük a nagyot idegenben..de ez ma elmaradt, mint sokszor a bajnokságban..
A lopifoci nagyon nem passzolt ma sem az erőszakos csapatok ellen. Legutóbbi az atletico volt.
Tanulni kell ebből. Nem dől össze a világ. A Real meg Real marad.Ha ez egy gyengécske év is lenne, a Real az Real.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Az 1. perctol lehetett erezni, hogy valalmi nem oke.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hala real 2018. szeptember 26., szerda 23:54-kor.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Tanulni kell ebből a cumiból.
Meg aztán úgyis nekünk lesz a legszebb stadionunk
Meg aztán úgyis nekünk lesz a legszebb stadionunk
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ma Cével is kikaptunk volna mivel nem volt se kp se védelem.CR távozásával egyszerűen ki vagyunk herelve, és úgy látom nem mostanában lesz ez a probléma megoldva. Nincs elől egy baszo emberünk.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Nem CR miatt lettünk mi kiherélve hanem a stilus váltás miatt. Eleve nem megy már ez a foci lásd barca ,city vagy pep bm-ét spanyol válogatott. Gyors taktikus fizikai foci a nyerő amivel 3 bl-t nyertünk vagy franciák vb-t. Ráadásul nekünk támadóink sincsenek hozzá. A nyerő higgadt csapatunk ami meg volt az elmúlt három évben sajnos eltűnt, engem személy szerint meglepne ha lopetegi maradna tavaszra. Erős helyszin az tény, de ennyire csúfosan rég szerepeltünk le.___Samy___ írta:Szép, meg ügyes, meg minden, ahogy a csapat játszik, de én egyszerűen nem tudok túllépni azon a tényen, hogy nagyobb csapat ellen egyszerűen nem megy. CR távozásával egyszerűen ki vagyunk herelve, és úgy látom nem mostanában lesz ez a probléma megoldva. Nincs elől egy baszo emberünk.
Botlott a Barca, botlunk mi is....megint. Ezért nem nyerünk mi bajnokságot.
- ___Samy___
Szép, meg ügyes, meg minden, ahogy a csapat játszik, de én egyszerűen nem tudok túllépni azon a tényen, hogy nagyobb csapat ellen egyszerűen nem megy. CR távozásával egyszerűen ki vagyunk herelve, és úgy látom nem mostanában lesz ez a probléma megoldva. Nincs elől egy baszo emberünk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- flori
Kicsit azt érzi az ember, hogy hazajött a brigád Londonból, és hugyozza össze magát mindenki Sevillában. Kétségtelenül ez a legnagyobb mumus pálya, hát év alatt csak egyszer nyert itt a csapat.
Régen is csak azért mert CR elrakott négyet-ötöt.
Szép pofon, tanulni kell belőle.
Régen is csak azért mert CR elrakott négyet-ötöt.
Szép pofon, tanulni kell belőle.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!