cfgbe írta:127 Hoffenheim - Schalke 2.40 V
128 E. Frankfurt - Hamburg 1.81 H
145*(0-1) Manchester Utd. - West Bromwich 1.81 H
147 Swansea - Arsenal 2.20 V
174*(1-0) Almería - Barcelona 1.47 V
183 Genoa - Napoli 1.71 V
188 AZ Alkmaar - PSV 1.95 V
209 Betis - Villarreal 2.70 V
212 Cagliari - Internazionale 1.93 V
215 Sassuolo - Lazio 1.80 V
200-al akarom megjátszani és 160-at nyerhetek, melyik mehet el, melyiket vegyem ki??
Ebből nagy esély van hogy mind elfog menni. Eleve, nem hazai csapatra nem szabad tenni. Persze ha csak a lehető legkisebb kockázatra mész. Ezekből az Arsenal simán bukta, ahogy a Lazio is lehet az, a PSV-ről nem is beszélve...simán beeshet egy X és akkor volt nincs...jó 200-at megér
Én azon az alapelven csinálom, hogy Németországtól keletebbre levő bajnokságokat eleve nem teszek. Az utolsó Napolis meccs után (ahol 5 eu-t buktam) olaszt sem fogok.
Idegenbeli csapatra csak akkor, ha a Real Madridról van szó. Ezek után lehet válogatni abból ami megmarad, érdemes pár jó kurzos hazai győzelmet rakni, és 1-2 X-et, így nem kell kitudja mennyi meccs a nagyobb szorzóhoz, mert tuti nincs. Gondoltam már arra is hogy sportágat kellene váltani, de az NHL és az NFL-en kívül más gyakori több meccses bajnokságot nem ismerek, ezek meg eléggé kiszámíthatatlanok
szerk.: annyit hozzátennék...azt tenni hogy idegenbeli csapat rúg gólt nem egy rossz dolog, főleg egy bl-ben, ritka az hogy 1 gólt se kapjon akár még a barca is