Értékeld a legutóbbi meccset
- mocsok
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Remelem asensio es bale nem kezd többet egyszerre.
Azt a ket inaktív játékost nem bírja el a csapat.
Kroos, tibo, ceba nagy pacsi.
Azt a ket inaktív játékost nem bírja el a csapat.
Kroos, tibo, ceba nagy pacsi.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ramos meg azt hiszi, hogy csatár és fölfele rohangál. Hozzáteszem nyilván ez is azért van, mert ő is látja, hogy elől mindenki töketlen és megakarja oldani egyedül, de nagyon durva, hogy ezt így, ilyen szinten engedik...anarchia, jól írod.BBeno írta:télnél tovább szerintem nem marad lopi. ha meg igen akkor mariano helyében lépnék is. ennek nincs értelme. marketingből előbb dobja be vinit mint őt.
case lövi a szabit?
elképesztő vicc és anarchia folyik a csapatnál.
valaaki örül annak hogy túlvagyunk 3 nagyon. szerintem meg buktunk 3 meccsen 7 pontot.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
Továbbra sincs gond a játék stílusával szerintem, nem tikataka ez. Legalábbi nem annak keszült. Hiányzik egy befejező ember, aki meg tudja bontani az álló falat. Ilyen nincs, tetszik, nem tetszik. Courtois parádé, nagyon magabiztos. Ramos idegesítő, egyre többször. Nacho nem balhátvéd. Ceballos király lesz. Bale-re nagyjából ennyire lehet majd számítani. Asensio nulla, ha nem spanyol lenne már rég kikezdték volna. Nincsenek meccset eldöntő momentumai, amikor lettek volna, mindet elkúrta. A húszas is nagy rá, nem hogy a 10-es.
Lopinak is jár a kisegyes... Mariano? Vinícust most dobja be? Négy percre? Indokolatlan dolgok.
Peréz nem vett neki CR helyett senkit, de ezek a cseréket őszintén nem értem.
Lopinak is jár a kisegyes... Mariano? Vinícust most dobja be? Négy percre? Indokolatlan dolgok.
Peréz nem vett neki CR helyett senkit, de ezek a cseréket őszintén nem értem.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Nem szeretek jósolgatni de tartom magam ahhoz, hogy a classico döntő lesz lope számára.
A második félidő nagyon rendben volt. Az ellenfél kapuhoz szögezése, helyzetek, illetve komoly lehetőségek. Sajnos Lopi nem tud gólt lőni. Nem ő tehet róla, hogy hiányzik a vérbeli befejező ember.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Voltak rosszabb es jobb periodusok is a meccsen.
Osszessegebrn csalodas nekem ez a 0-0
Lopi pedig ossze kell szedje nem csak a csapatot, sajat magat is, mert a reszerol ez nagyon gyenge volt.
Ja es mi a retekert nem jatszott mariano?? Ez igy nem lesz jo.
Osszessegebrn csalodas nekem ez a 0-0
Lopi pedig ossze kell szedje nem csak a csapatot, sajat magat is, mert a reszerol ez nagyon gyenge volt.
Ja es mi a retekert nem jatszott mariano?? Ez igy nem lesz jo.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hala real 2018. szeptember 29., szombat 22:39-kor.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
télnél tovább szerintem nem marad lopi. ha meg igen akkor mariano helyében lépnék is. ennek nincs értelme. marketingből előbb dobja be vinit mint őt.
case lövi a szabit?
valaaki örül annak hogy túlvagyunk 3 nagyon. szerintem meg buktunk 3 meccsen 7 pontot. és 1 gólt rúgtunk. ami többek között köszönhető annak is hogy az egyetlen befejező nassol a padon.
case lövi a szabit?
valaaki örül annak hogy túlvagyunk 3 nagyon. szerintem meg buktunk 3 meccsen 7 pontot. és 1 gólt rúgtunk. ami többek között köszönhető annak is hogy az egyetlen befejező nassol a padon.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2018. szeptember 29., szombat 22:40-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kibaszott nagy gáz amit csinálunk. óriásian. lehet pontot bukni, de nem kétszer az után hogy a barca gyakorlatilag elajandekoz ket tutit. az már másra vall.
egyetle egy kurva csatár van a keretben. perceket se kap.
akit ma ki lehet emelni az carvajal, ceballos és curtois.
lopetegének meg egy kurva nagy tökön rúgás jár
a héten két meccsen 0 gólt sikerült összeszedni
egyetle egy kurva csatár van a keretben. perceket se kap.
akit ma ki lehet emelni az carvajal, ceballos és curtois.
lopetegének meg egy kurva nagy tökön rúgás jár
a héten két meccsen 0 gólt sikerült összeszedni
Szerdán még magamban tartottam, de ez a hét szánalmas volt.
Nem kell a pontelőny, a clasicon akarjuk eldönteni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg javulhatunk, de sorsdonto egy honap jon. Igazabol mindenkinek kaparnia kell, Asensio, Benzema, Bale, Isco, Ceba, Marcelo, mindenki megkapta a bizalmat Lopitol, ha elcseszik es Perez edzot cserel, kitudja az utod kiket fog preferalni. Egy szerencsejuk h azzal kell dolgozni aki itt van.
Szamomra Bale tovabbra is keves, neki ez a vezer bika szerep mar nem megy, Asensio sem lesz soha egy gyilkos golvago, ketten egyutt valahogy megoldjak, nagyobb baj h LV meg naluk is kevesebb. Meg megmenthetne oket ha valtoztatnank a jatekunkon, sokkal gyorsabban akarnank a kapu fele tamadni, de jatszatott Lopi valaha ilyen jatekot?
Szamomra Bale tovabbra is keves, neki ez a vezer bika szerep mar nem megy, Asensio sem lesz soha egy gyilkos golvago, ketten egyutt valahogy megoldjak, nagyobb baj h LV meg naluk is kevesebb. Meg megmenthetne oket ha valtoztatnank a jatekunkon, sokkal gyorsabban akarnank a kapu fele tamadni, de jatszatott Lopi valaha ilyen jatekot?
Nem tudom hogy most mit csodálkoztok, érdemi fejlődés nem történt igazolást nézve, a keménymag meg öregszik és befásult. Én ilyen szezonra számítottam még így is ha kijön a lépés egy bajnoki cím leeshet, bár bl közelében nem leszünk, de ezt elnézhetjük. Szóval én 19nyarán várok valami komolyat
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hú bakker...nagyon régen húztak már fel minket ennyire kukira...idén egy komoly csapat elleni meccsünket sem tudtuk behúzni...nagyon nem lesz ez így jó...
Marcelo és Ramos arca már lassan be sem fér a stadionban...iszonyat elszálltak fejben...
Hétvégen sem számítok sok jóra...Simeone szerintem már dörzsöli a tenyerét...
Marcelo és Ramos arca már lassan be sem fér a stadionban...iszonyat elszálltak fejben...
Hétvégen sem számítok sok jóra...Simeone szerintem már dörzsöli a tenyerét...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mezonybol nincs is kinek ivelni. Max Benz lezeng bent, de sokszor o sincs ott. Esetleg ha Ramos akciozik egyet akkor felbukkanhat ott. Remelem latunk 442-t is majd, hatha az jobban bevalik es az a 2 jobban erkezik a belott labdakra.dzsi91 írta:Monjudk furcsa,hogy mennyit gyengültünk fejjátékban. CR nincs már az nagy veszteség a levegőben de bale-benzema-Varane-Ramos továbbra is ott vannak.De valahogy helyzetbe sem kerülnek a beíveléseknél. Mondjuk szerintem lopi nem is igazán gyakoroltatja ezt hanem amolyan berögződés marcelonál,hogy ha nem megy a földön íveljük rá Cére
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Monjudk furcsa,hogy mennyit gyengültünk fejjátékban. CR nincs már az nagy veszteség a levegőben de bale-benzema-Varane-Ramos továbbra is ott vannak.De valahogy helyzetbe sem kerülnek a beíveléseknél. Mondjuk szerintem lopi nem is igazán gyakoroltatja ezt hanem amolyan berögződés marcelonál,hogy ha nem megy a földön íveljük rá Cére
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az ilyen meccsek utan foleg faj a szivem, h sajnaltunk Hazardert kiadni 200 millat. Mert a mezonyfoleny megvan, ellenben nincs egy jatekosunk aki be merne vagy akarna torni a 16 kornykere. Egyedul csak a kiugratasok, ivelgetesek, agyatlan beadasok, foleg Marcelotol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
COPE: Madrid's losing streak in the first game after FIFA's The Best awards
2016: Sevilla 2-1
2017: Girona 2-1
2018: Sevilla 3-0
És akkor páran csodálkoznak, ha valaki nem megy el fölöslegesen.
2016: Sevilla 2-1
2017: Girona 2-1
2018: Sevilla 3-0
És akkor páran csodálkoznak, ha valaki nem megy el fölöslegesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahogy zsozé intézi az ügyyeit az már csak hetek kérdéseRealista24 írta:dzsi91 írta:Ja és már nem tudtam szerkeszteni de a matracék elleni meccs,ha nem lesz meg el fog kezdeni inogni a pad lopi alatt.Amit nem szeretnék, mert jelenleg nincsenek jó megoldások a piacon a helyére és amúgy is kíváncsi vagyok,hogy ebből mi sül ki tavaszra.Szóval azt mind1hogy de be kell húzni mert nincs kedvem minden fordulóban ahhoz,hogy marad-e az edző vagy sem.
Úgyhogy hajrá lehet javítani.
Mi az hogy nincs jo megoldás? Zidane csapat nelkul van
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Rómát kár ide venni, láthatod még egy bologna is megverte őket sima 2:0ra a meccsünk után.tibi18 írta: Nem is értem a Róma ellen mi volt...
Tegnapi meccs és aközött kár párhuzamot vonni. Legszörnyűbb az volt az egészben, hogy 1 percig nem volt esélyünk.
A Roma egy sima középcsapat, Bl meccs volt, amit általában komolyabban veszünk, Isco szabadrúgásból megszerezte a vezetést (addig lófasz volt a játékunk) és nem volt ott Machín, aki brutál jól felmérte a játékunkat és felkészítette ellene a csapatát. Érdekes a két meccs hőtérképeit összevetni, mennyire másképp helyezkedtek a csapatrészek akkor és most és a Sevilla mennyire alakította át az alapvetően 352-es hadrendjét erre a meccsre.tibi18 írta: Nem is értem a Róma ellen mi volt...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???