ilyesmi lenneBerti írta:Szerintem jó lett a logó. Letisztultabb és sokkal pofásabb mint az előző.
Én kiváncsi lennék a sajátunkat, hogyan alakítanák át.
Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szerintem jó lett a logó. Letisztultabb és sokkal pofásabb mint az előző.
mintha a pes alkotta volna licensz hianyaban.
Extrának szerintem sem extra, de szerintem vállalható változás.Sierra írta:Szerintem elég fura, hogy nincs ott az FCB felirat, az valahogy kéne oda. A többi része semmi extra igazából.
Láttam ezt a verziót az FCB felirattal. Nekem tetszik, hogy nincsenek ott a belső szegélyek, viszont ha ott lenne a felirat, nagyon egymagában lebegne és túlságosan elkülönülnének a logó részei. Így kompakt és szerintem pofásabb. Viszont elismerem, hogy talán túl magasra mennek fel a csíkok, de ez legyen a legkevesebb. Igazából látva, hogy mi történt a Juve logójával már annak is tudok örülni, hogy nem cseszték el.
Elképzelhetőnek tartom, hogy nem csak azért került ki a felirat, mert így modern és trendi. Nyilván egy ilyen változtatás célja a piacképesség növelése és a fiatalok bevonzása, de a klub már régóta próbál egyre több teret nyerni Ázsiában, amihez az általunk használt karakterek nem biztos, hogy segítséget nyújtanak.
Szerintem elég fura, hogy nincs ott az FCB felirat, az valahogy kéne oda. A többi része semmi extra igazából.Petr írta: Nekem tetszik és jól áll neki a letisztultság. Már többször is változott a címer úgy, hogy megtartotta a karakterét, szóval ez a változás is beleillene a sorba.
Még nem biztos. Október 20-án fognak róla szavazni és a következő szezontól lépne érvénybe.pheco írta:Barca cimer atesett kisebb modositasokon. Lehet tudni, hogy mi az oka?
Remelem a mienk sokaig ugyanilyen marad.
Nekem tetszik és jól áll neki a letisztultság. Már többször is változott a címer úgy, hogy megtartotta a karakterét, szóval ez a változás is beleillene a sorba. Ha tényleg ilyen lesz, én nem dőlök a kardomba.
Nekem nem tetszik, a belső részről én nem tüntettem volna el a kontúrokat, mert ez így nagyon csúnya, ezen kívül szépen lett átalakítva.Steve írta:Én is remélem, hogy a miénk marad uolyan.pheco írta:Barca cimer atesett kisebb modositasokon. Lehet tudni, hogy mi az oka?
Én is gondolkodtam azon, amit Dzsi írt, hogy lehet, hogy lesz ilyen téren is vmi változás az új stadion átadásakor, de remélhetőleg nem.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én is remélem, hogy a miénk marad uolyan.pheco írta:Barca cimer atesett kisebb modositasokon. Lehet tudni, hogy mi az oka?
Én is gondolkodtam azon, amit Dzsi írt, hogy lehet, hogy lesz ilyen téren is vmi változás az új stadion átadásakor, de remélhetőleg nem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Letisztították,hogy jobban hasonlítson egy márkalogóra.Szerintem.Nyilván nem olyan drasztikus ez mint a juvénál.Valószínüleg az újstadionnal a miénken is lesz egy kis változtatás előbb-utóbb.Reméljük ennél többet mi sem fogunk variálni a címerrel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Barca cimer atesett kisebb modositasokon. Lehet tudni, hogy mi az oka?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nyilván nem mutat jól a tegnapi zakó de azért a barsza kötelező meccseket bukott. Ez jobban fog fájni a végén mint a sevilla-bilbao meccs nekünk. Nekik is még csak most jön a java.
Piké a tegnapi nap hőse nekem.
Piké a tegnapi nap hőse nekem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az amúgy megvan, hogy a Leganes győztes gólját a mi kölcsön játékosunk verte be?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát, ha mi is így nyomjuk, akkor nem forog veszélyben.HusDen2 írta:Tavaly Messi megmentette valverde állását. Idén nem fogja.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vicces, de igy van.hala real írta:2-1-re kikapott a barca.lestat írta:Mennyilett? Solgozom sorry
Ilyenkor szoktuk oket masolni
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó eredmény
nem kapunk ki
de az tényszerű, hogy nem fogjuk minden idegenbeli meccsünket megnyerni
nem kapunk ki
de az tényszerű, hogy nem fogjuk minden idegenbeli meccsünket megnyerni
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
hala real írta:2-1-re kikapott a barca.lestat írta:Mennyilett? Solgozom sorry
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
2-1-re kikapott a barca.lestat írta:Mennyilett? Solgozom sorry
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Tavaly Messi megmentette valverde állását. Idén nem fogja.
- dzsi91
2-1lestat írta:Mennyilett? Solgozom sorry
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mennyilett? Solgozom sorry
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni