Ezt akkor naponta fogják csorgatni vagy mi?Süti írta:Közben aranylabda nominees első 5 név:
-Agüero
-Alisson
-Bale
-Benzema
-Cavani
Én egyébként Allegrit szeretném. Évek óta stabil csapatot hoz össze a Juvénál. Habzó szájú Conte nem kell ide..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. október 8., hétfő 9:01
Ezt akkor naponta fogják csorgatni vagy mi?Süti írta:Közben aranylabda nominees első 5 név:
-Agüero
-Alisson
-Bale
-Benzema
-Cavani
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 8., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 6., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 5., péntek 15:00
azért ez egy szakma is.KAG írta:Most nézegetem ezt a szponzori támogatásokból befolyó összegek szerinti, megosztott képet.
Ami számomra érdekes, hogy az összes klub 30-40 és 70 szponzorral van leszerződve, míg mi csak 19-el.
Ez csak számomra furcsa?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. október 5., péntek 12:26
Nekem akkor sem hianyozna CR ha meg Balet is eladtuk volnaRaúlCF írta:ezek elég hülye kérdések. Zidane mit csinálna a mostani kerettel? a 3 bl beton de azon kívül elég nyögvenyelős volt a dolog és a ligát is kb a b csapat hozta ami most nincs. Ronaldo is csak azért hiányzik mert nem jött senki. ha jön helyette egy rendes csatár nem siratnák.
itt a vezetőségen áll a dolog de állítom hogy Perez tudja mit csinál és lehet a stadion miatt most ennyi volt de az hogy Arsenal szintre viszi a klubot enyhén nevetséges picsogás. fog ő még itt nagyot igazolni csak felelősen mérlegeli a dolgokat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 5., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 5., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. október 5., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 5., péntek 9:55
ezek szerintem kurvára tultolt elvárások, mindegyiket többet kell játszatni, de akik azt hiszik, hogy ők megváltást fognak hozni azok szerintem arccal mennek a betonnakCsabi írta:összefoglalva
Cause of the poor form?
46% Administration
25% Lopetegui / players
4% injuries
87% squad is worse than last season
77% team still misses Cristiano
71% club misses Zidane
82% Lopetegui handling Vinicius wrongly
81% Mariano should star
közben sanitas update:
béla egészséges.
carvajal sérülése rosszabb mint gondolták, akár 2 hónap is off lehet számára.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 5., péntek 8:50
Cause of the poor form?
46% Administration
25% Lopetegui / players
4% injuries
87% squad is worse than last season
77% team still misses Cristiano
71% club misses Zidane
82% Lopetegui handling Vinicius wrongly
81% Mariano should star
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 4., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. október 4., csütörtök 21:33
Csányi Sándor és az OTP felkészülKAG írta:Most nézegetem ezt a szponzori támogatásokból befolyó összegek szerinti, megosztott képet.
Ami számomra érdekes, hogy az összes klub 30-40 és 70 szponzorral van leszerződve, míg mi csak 19-el.
Ez csak számomra furcsa?
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 4., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 30., vasárnap 11:19
Konkrétan ezt kellett volna csinálni, de nem tettük le az árát.G. V.tinho írta:Kumma nagy hiba hogy élő szerződése van máshova. Pedig csak be kellett volna menni érte, mint a boltba tejért, oszt Lee élni a polcról.tubatibi írta:Kumma nagy hiba volt nem elhozni Hazardot.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. szeptember 30., vasárnap 11:05
Kumma nagy hiba hogy élő szerződése van máshova. Pedig csak be kellett volna menni érte, mint a boltba tejért, oszt Lee élni a polcról.tubatibi írta:Kumma nagy hiba volt nem elhozni Hazardot.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 30., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 30., vasárnap 10:51
Lopetegui jó anyagot szívhatV. Mester 77 írta:A sebesség és a lendület miatt nem Mariano jött?
Ez mi faszsag már? Gyors, agilis és nagyon is lendületes gyerek, ha kapott vna 20 percet 442ben Karimmal még be is húzhatunk vna a meccset
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 30., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. szeptember 29., szombat 19:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 27., csütörtök 15:18
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem