Vannak jó igazolások Courtois és Odriozola sem volt rossz a nyáron. De visszavettünk az évek alatt ebből az tény. Győztes csapaton ne változtassunk elv játszik(bármekkora bajt is okoz ez idén).Torquemada írta:Abból kell főzni, ami van. Az meg nem sok. Asensionak szünet kell, hogy leszálljon a földre. És igen, szerintem támadásban a játék minden elemében (kivéve a futógyorsaságot) a mostani Asensiónál jobb opció lenne Marci. Készszeremegoldásként. Persze, én is a padra tenném. És kit hoznál balra helyette, aki támadni is tud ? Reguilónt ? Vinit ? Ne már. Még nagyon kevesek. Áthozhatom Bélát, de akkor a teljesen használhatatlan Lucas kell jobbra és meignt nem csináltam semmit. Nincs jó megoldás jelenleg. Egy-két kulcsember kiszáll formahanyatlás, sérülés, eltiltás miatt, azonnal drasztikusan esik az összteljeítmény, mert nem tudjuk megoldani. Ha évekig nem tudunk a kezdőcsapat szintű játékosokat igazolni (talán Kroos volt az utolsó, de ha nem, majd javíttok), akkor előbb-utóbb ránk borul a szar. A csapat még erős, de a hibák látszanak és az első helyünk legalább annyira köszönhető a gyenge formában lévő riválisnak, mint saját magunknak.
Az meg szerintem hülyeség, hogy itt majd egy Mariano fogja rúgdosni a gólokat. A Castillában együtt focizott Mayorallal, attól talán valamivel jobb, de ennyi elég egy Real Madridnak ? Köszi a bombagólt a Roma ellen, de ez a gyerek csak ész nélkül szaladgál a pályán. Nem a szívem csücske, de még ez a mostani teszetosza Benzema is inkább. Nem hülye Lopi sem, hogy nem állítja be.
Asensio 22 éves és tartósan jó formát nem tud hozni, valamint vezér se lenni, akkora az arca. Egyébként sem azon a poszton játszik, amin nagyon ficánkolt. Neki 4-4-2-ben van meg a helye. Kell mellé egy-két kreatív játékos mint Marcelo, ezért is lenne jó ebben a formációban erőltetni. De nem egy teljes meccses ember lesz, akkor sem ő. 60 percet kellene neki mindig adni, amíg ilyen mentalitásba játszik, már amikor játszatjuk. Hazard lenne 4-3-3-ban a megoldás a problémáinkra.
Marianos résszel nem értek egyet, mivel még nem játszott annyit itt, hogy teljesen leírjuk. Benzema nem fog visszatérni a régi formájába, az ő esetében nem volt kérdés nálam, hogy nem CR volt az oka a visszaesésnek, sőt inkább CR miatt tudott ő ezen a szinten, ebben a csapatban ilyen gyenge teljesítménnyel megmaradni. Deschamps nem hiába nem válogatja be a balhéja óta, és inkább visz Giroud-kat meg Gignac-okat a csapattal, nem kell már a padra se oda. Ezért is kéne váltva játszatni őket Marianoval. Ahogy a kapus poszton is, itt is 1-et ennek 1-et annak adni. Talán a francia barátunknak is jót tenne ez. Régen volt az hogy Higuaín távozása után lett igazán jó formában, azóta leülepedett nála ez. Most megint rá férne egy pár padozós meccs.