Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Griezmann egy jókor-jóhelyen kategoria, viszont világi balfasznak sem kéne beállítani.
Egy komplexusos kis bohóc, de mellette egy tehetséges játékos. Fejben gyenge, ennyi az ő baja.
Egy komplexusos kis bohóc, de mellette egy tehetséges játékos. Fejben gyenge, ennyi az ő baja.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így gondolom én is, csak késő este nincs az embernek türelme ezt megfogalmazni..Kerlon írta:Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én rühellem Müller-t, de azért lehet rajta röhögni (pl. útleveles telefonálása ). Griezmann-on még kínomban sem tudok.realistahuni írta:Amúgy szerintem pont ennek a kissebségi komplexusának köszönheti, hogy ilyen szintre eljutott, elvileg ifiben is sokat basztatták a termete miatt. Ha nem lenne gyors akkor kb. egy Müller kategória az ember, cserébe még idióta is, mondjuk Müller is az...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
realistahuni írta:Amúgy szerintem pont ennek a kissebségi komplexusának köszönheti, hogy ilyen szintre eljutott, elvileg ifiben is sokat basztatták a termete miatt. Ha nem lenne gyors akkor kb. egy Müller kategória az ember, cserébe még idióta is, mondjuk Müller is az...
Csak világbajnok, bl győztes, és többszörös német bajnok. Elképesztően nagy játékintelligenciával.
Azért mert egyedi a mozgása, divat savazni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy szerintem pont ennek a kissebségi komplexusának köszönheti, hogy ilyen szintre eljutott, elvileg ifiben is sokat basztatták a termete miatt. Ha nem lenne gyors akkor kb. egy Müller kategória az ember, cserébe még idióta is, mondjuk Müller is az...
-
Tipikusan az a játékos, akire 20 év múlva a kutya nem fog emlékezni.RealMadridFanatic írta:Kerlon írta:Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
Persze.
Eleve iszonyat nevetséges, ahogy magát próbálja hype-olni a srác. Akinek hangoztatni kell úton-útfélen, az nem igazi király.
Erre a cipős sztorira meg lehet fogni, hogy milyen jópofa, de mivel én eleve semmibe nézem a gyereket, ez is csak egy újabb szánalmas vergődés a szememben. Mondjuk nálam a gólöröme is gusztustalan és tiszteletlen, Fortnite ide vagy oda, ezt még meg is kellett erősíteni. Grizou. Az.
- RealMadridFanatic
Kerlon írta:Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
Persze.
Eleve iszonyat nevetséges, ahogy magát próbálja hype-olni a srác. Akinek hangoztatni kell úton-útfélen, az nem igazi király.
Erre a cipős sztorira meg lehet fogni, hogy milyen jópofa, de mivel én eleve semmibe nézem a gyereket, ez is csak egy újabb szánalmas vergődés a szememben. Mondjuk nálam a gólöröme is gusztustalan és tiszteletlen, Fortnite ide vagy oda, ezt még meg is kellett erősíteni. Grizou. Az.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remyn kívül nem sokan tolják itt, lassan már talán ő is megunja.
Nem illik.
Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, nagy csapat ellen, ha tét van, nem illik. Max tiziből, de azt se illik mindig.Remy írta:Zidane majd elviszi a MU-ba, aztán meglatjuk.
De egy a lényeg, még mindig tudja, hogy ellenünk nem illil.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zidane majd elviszi a MU-ba, aztán meglatjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy elmegy egy jatekosabb csapatba es tobb golt lo. Nem ertem ezt a nagy Griez lenezest. Kurva irritalo gyerek, foleg az utobbi 2 evben lett az, de azert nem kutyauto.rashidm írta: Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.
- h3x0r
De miert menne el egy gyengebb csapatba?rashidm írta:Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.
-
Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.Sierra írta:Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
- Steve
Nem igazán érdekel engem.
Ezt a ki mennyire jó, sőt ki mennyire jobb mint a másik vitákat meghagyom nektek.
Qva nagy szerencse, hogy se te sem más ezen a fórumon nem túlzott még mikor írt.
Mindenesetre nekem nem egy szimpatikus emberke, ha ez így helytállóbb megfogalmazás. Bár ez is túlzás, mert nem ismerem.. Szóval nem túlzok tovább megyek is aludni..
Ezt a ki mennyire jó, sőt ki mennyire jobb mint a másik vitákat meghagyom nektek.
Qva nagy szerencse, hogy se te sem más ezen a fórumon nem túlzott még mikor írt.
Mindenesetre nekem nem egy szimpatikus emberke, ha ez így helytállóbb megfogalmazás. Bár ez is túlzás, mert nem ismerem.. Szóval nem túlzok tovább megyek is aludni..
Oké, végül is csak most senkizted le egy hozzászólással korábban. Most hirtelen lett jó játékos, ügyes?
- Steve
Jó játékos, de engem irritál és szerintem egy rosszabb csapatban közel sem lenne ilyen sikeres.Sierra írta:Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
De valóban ügyes, okos, fantasztikus..de leszarom őt. Meg a nagyképűségét is.
Ez az én szubjektív véleményem. Remy pl meg rajong érte. Ilyen a foci, ilyen a fórumozás.
Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
- Steve
Egy provokatív, irritáló kis senki..
Most komolyan ki ő és mitt tesz ő bármihez is?
Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
Kiszednéd ezekből a csapatokból, garantáltan eltűnne.De azért arc az van.
Most komolyan ki ő és mitt tesz ő bármihez is?
Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
Kiszednéd ezekből a csapatokból, garantáltan eltűnne.De azért arc az van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ejj de büszke valaki arra az európilaga győzelemre
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams