Az ösztön ösztön marad mindig..dzsi91 írta:
Hát elég szomorú,hogy a 100 éves Rvn-Raúl páros mennyivel veszélyesebb volt a kapura mint a mostani csodaspanyoljaink meg a dévidkopperfíld imitátor béla.
Megy a meccs!
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát elég szomorú,hogy a 100 éves Rvn-Raúl páros mennyivel veszélyesebb volt a kapura mint a mostani csodaspanyoljaink meg a dévidkopperfíld imitátor béla.Victorioo írta:Ja csak milyen csatárok voltak bármelyik edző alatt akiket soroltál?dzsi91 írta:Nemtudom mit sírtok,három bl után engem már az is szórakoztat ahogy meccsről meccsre zavartabb lesz Lopi tekintete
Amúgy én jóban rosszban típus vagyok,végigszurkoltam a calderon érát meg a huanderamos féléket.Luxemburgo meg hasonló bohócokat de ezt a moslékot már nem sokáig birom. A legszarabb Realok is legalább támadták a kaput amiket lettám.Ez egy híg fos.
Sirunk Béláért de ő se fog csodát tenni mert nem fog érvényesülni az erőssége ebben a fociban.
Valahogy azért nyerjünk és legyünk túl ezen is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Egy gyengécske Lyonban kb. komolyabb tét nélkül valamint a francia bajnokság nem túl acélos színvonalában egészen más focizni mint a Real Madridban, de ezt nyilván te is tudodSüti írta:Nem sokat láttad te se tavaly játszani, ha ilyeneket írsz róla.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanVictorioo írta: Ja csak milyen csatárok voltak bármelyik edző alatt akiket soroltál?
mióta követem a csapatot (2001) ilyen gyenge támadó felhozatal nem volt...
muszáj lesz előre több embert igazolni
- Victorioo
[/quote]
Dehogy volt az.
Nekem full az maradt meg, hogy alibi volt meg bújócska ott is többségében.
Néha meg elsült a balos.
Bale meg konkrétan az egyetlen olyan játékosunk aki meri is támadni a kaput és viszonylag el is viszi lövésig, bepasszig.[/quote]
Érdekesen látod, de ez is egy vélemény. Az lehet hogy Bale kitűnik mellettük de ez a többiek gyengeségét minősiti nem Bale jó formáját. 4-3-3at én elfelejteném.
Dehogy volt az.
Néha meg elsült a balos.
Bale meg konkrétan az egyetlen olyan játékosunk aki meri is támadni a kaput és viszonylag el is viszi lövésig, bepasszig.[/quote]
Érdekesen látod, de ez is egy vélemény. Az lehet hogy Bale kitűnik mellettük de ez a többiek gyengeségét minősiti nem Bale jó formáját. 4-3-3at én elfelejteném.
oriasi. kipattan a 9es poziba. de a mi 9esunk az oldalvonalon all.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a fos stream is akad, megyek aludni.
Mariano-Benzema kéne előre, LV meg Asensio nem szint. Bale amíg sérült, mehet a 442.
Lopi vagy Valverde lesz kirúgva előbb? Ez a löttyedt pöccsel tötyörgés nagyon idegesítő. Komolyan, már bedobnám Vinót, neki tuti nincs még kellő taktikai érzéke ehhez, csak menne, aztán talán még hasznos is lenne.
Mariano-Benzema kéne előre, LV meg Asensio nem szint. Bale amíg sérült, mehet a 442.
Lopi vagy Valverde lesz kirúgva előbb? Ez a löttyedt pöccsel tötyörgés nagyon idegesítő. Komolyan, már bedobnám Vinót, neki tuti nincs még kellő taktikai érzéke ehhez, csak menne, aztán talán még hasznos is lenne.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Teljesen jogos a Benzemás rész, idén én is tolnám még pont emiatt, hiába hozza ezeket a borzalmas támadó statokat és mellette pakolnám Marianot ezerrel.Kerlon írta:Szerintem kell Benzema, mert a kp és támadók között akkora a bejátszatlan terület, hogy fel lehetne húzni oda egy kispályát....... oda tavaly rendre Isco lett betolva, hogy megjátssza a területet. most meg senki nem lép meg. ceballos meg kroos balra húzódik, jobbra senki, asensio nem tudom mit csinál, néha visszalép és hátra passz, vazquez próbálkozik, de nagyon gyenge csóri, szerintem 2 jó labdája nem volt még. gyakorlatilag szar mindenki
Viszont utána elbúcszúznék... Ha ez a feladat kell valakitől, akkor erre vannak jobb TKP-k mint ők, ha meg továbbra is csatárként számolunk(vagyis a vezetőség számol) vele, akkor meg pláne vannak jobb opciók.
ZIDANE
- Süti
CRonika írta:Már-már hagyománnyá válik a fórumon, hogy mindig kell egy ügyeletes kispados, aki ha a pályán lenne minden a legnagyobb rendben lenne és a gonosz csúf edző nem játszatja és ezért vagyunk csak szarok. Anno Jesé, Morata, most Mariano. El kell azonban mondanom egy titkot, semmivel se lennénk jobbak. Sokan nem tudom, mit néznek ki Marianoban. Jójó, jobban mozog, jobban akar mint Benzema, a Roma ellen szépen beverte, de labda nélkül, támogatás nélkül úgyan úgy megfőne mint emberünk. Inkább a pályán lévőkről kellene beszélni, min lehetne változtatni, mert kétségetek ne legyen a felől, nem 1 emberen múlik a dolog. Rendszerszintű a probléma, amit már Lopetegui nem fog orvosolni idén szerintem.
Nem igazoltunk, nem is lehetett csodát várni. De szerintem visszább lehetne venni a Mariano őrületből, mert ha egyszer tartósan játszani fog, és ne adj isten flop lesz, akkor keresni kell új ügyeletes kispados reménységet.... Viniciust mondjuk
Félre ne értsetek, szivesebben elnézném Marianot Benzema helyett én magam is, de egyesek túl sokat látnak bele abba a srácba, miközben nincs benne annyi. De tény, a lehetőséget igen is meg kellene kapja ennél jóval többször, de a győzelem kulcsa nem ő.
OFF: Láttátok a magyar zászlót az orosz kapu mögött? (Már amennyire kivehető volt). Keleti nyitás
Nem sokat láttad te se tavaly játszani, ha ilyeneket írsz róla.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Victorioo
Ja csak milyen csatárok voltak bármelyik edző alatt akiket soroltál?dzsi91 írta:Nemtudom mit sírtok,három bl után engem már az is szórakoztat ahogy meccsről meccsre zavartabb lesz Lopi tekintete
Amúgy én jóban rosszban típus vagyok,végigszurkoltam a calderon érát meg a huanderamos féléket.Luxemburgo meg hasonló bohócokat de ezt a moslékot már nem sokáig birom. A legszarabb Realok is legalább támadták a kaput amiket lettám.Ez egy híg fos.
Sirunk Béláért de ő se fog csodát tenni mert nem fog érvényesülni az erőssége ebben a fociban.
Valahogy azért nyerjünk és legyünk túl ezen is.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Gyengécske, gyengécske, de mik ezek a folyamatos nagyobbnál nagyobb egyéni hibák? Megint ezzel szopatjuk magunkat. Elől meg csak kapufák jönnek össze. Elég lagymatag, ötlettelen a játék, de megint nekünk kéne vezetni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem meg kene probalni a szerkezetvaltast. Ket csatar, Mariano + Benya egyutt talan mukodne es lenne veszely is a kapujuk elott.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Már-már hagyománnyá válik a fórumon, hogy mindig kell egy ügyeletes kispados, aki ha a pályán lenne minden a legnagyobb rendben lenne és a gonosz csúf edző nem játszatja és ezért vagyunk csak szarok. Anno Jesé, Morata, most Mariano. El kell azonban mondanom egy titkot, semmivel se lennénk jobbak. Sokan nem tudom, mit néznek ki Marianoban. Jójó, jobban mozog, jobban akar mint Benzema, a Roma ellen szépen beverte, de labda nélkül, támogatás nélkül úgyan úgy megfőne mint emberünk. Inkább a pályán lévőkről kellene beszélni, min lehetne változtatni, mert kétségetek ne legyen a felől, nem 1 emberen múlik a dolog. Rendszerszintű a probléma, amit már Lopetegui nem fog orvosolni idén szerintem.
Nem igazoltunk, nem is lehetett csodát várni. De szerintem visszább lehetne venni a Mariano őrületből, mert ha egyszer tartósan játszani fog, és ne adj isten flop lesz, akkor keresni kell új ügyeletes kispados reménységet.... Viniciust mondjuk
Félre ne értsetek, szivesebben elnézném Marianot Benzema helyett én magam is, de egyesek túl sokat látnak bele abba a srácba, miközben nincs benne annyi. De tény, a lehetőséget igen is meg kellene kapja ennél jóval többször, de a győzelem kulcsa nem ő.
OFF: Láttátok a magyar zászlót az orosz kapu mögött? (Már amennyire kivehető volt). Keleti nyitás
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Benzema elé kell Mariano. Karimot hátrébb kell kicsit hozni, mert kaput úgysem támadja, nem lő...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
Victorioo írta:Pedig Zizunál tökéletes 12. ember volt, fiatal, fejlődni is fog, Bale se sokkal meggyőzőbb az elmúlt meccseken pedig elit kategóriába van rangsorolva.KAG írta:Ha lehetne még hármat cserélni, nálam jönne Vini,Mariano,Modric.
Így, hogy nem, talán Modric és Mariano.
Uggyan már, Aset nem ez öli meg.
Végig ennyi volt a srác, más alatt is.
Szezon elején általában bekezd, aztán lefő 0-ra, Jim védegeti. Aztán szezon közepe-középvége felé hooz megint 4-5 jobb meccset és kész.
De ezeken a jobb meccsein i ssokszor annyi h mezőnyben nem lefelé lóg ki és eltesz egy nagy gólt.
Mondtam sokszor, Budget James picit gyorsabb kiadásban.
Dehogy volt az.
Néha meg elsült a balos.
Bale meg konkrétan az egyetlen olyan játékosunk aki meri is támadni a kaput és viszonylag el is viszi lövésig, bepasszig.
ZIDANE
Szerintem kell Benzema, mert a kp és támadók között akkora a bejátszatlan terület, hogy fel lehetne húzni oda egy kispályát....... oda tavaly rendre Isco lett betolva, hogy megjátssza a területet. most meg senki nem lép meg. ceballos meg kroos balra húzódik, jobbra senki, asensio nem tudom mit csinál, néha visszalép és hátra passz, vazquez próbálkozik, de nagyon gyenge csóri, szerintem 2 jó labdája nem volt még. gyakorlatilag szar mindenki
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nemtudom mit sírtok,három bl után engem már az is szórakoztat ahogy meccsről meccsre zavartabb lesz Lopi tekintete
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Victorioo
Pedig Zizunál tökéletes 12. ember volt, fiatal, fejlődni is fog, Bale se sokkal meggyőzőbb az elmúlt meccseken pedig elit kategóriába van rangsorolva.KAG írta:Ha lehetne még hármat cserélni, nálam jönne Vini,Mariano,Modric.
Szezon elején általában bekezd, aztán lefő 0-ra, Jim védegeti. Aztán szezon közepe-középvége felé hooz megint 4-5 jobb meccset és kész.
De ezeken a jobb meccsein i ssokszor annyi h mezőnyben nem lefelé lóg ki és eltesz egy nagy gólt.
- Süti
Nyilván nem behozni őt jobbvédőbe, szerintem érthetően írtam le.Kerlon írta: és akkor mit akartál? behozni őt jobbvédőbe?
Asensio helyett be kéne rakni, ceballos ki balra aztán 442
Én már mindenkit bedobálnék, még Váckez próbálkozik valamennyire. Másik kettő helyett jöhet a Punisher meg Mariano.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- KAG
Ha lehetne még hármat cserélni, nálam jönne Vini,Mariano,Modric.
ZIDANE