Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
hú, de ötlettelen fos, még egy lövő helyzet sincs. talán Benzema csinált magának, amit a 30. sorba rúgott utána....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lopeteguinek van felesége?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én láttam már ezt a meccset nyáron csak akkor pirosban nyomtuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
sajnos lassan a mostani Raullal is előrébb lennénkKAG írta:Raul hogy fogta a fejet.
Kroos a másodikra megint nagyot javult
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát jelen pillanatban ebben a csapatban nincs egy 2007es RVN szintű támadó.
Az a csávó dzűk elit volt amikor jött. Gólkirály is lett. Aztán a sok serülés meg az öregedés betette a kaput.
Raúl sajna 2005 után már teljesen kiégett de a rutinjával még tudott segíteni a 0708as szezonban.
De igen ők érezték a kaput. Ez tény. Volt bennük gyilkos ösztön.
Az a csávó dzűk elit volt amikor jött. Gólkirály is lett. Aztán a sok serülés meg az öregedés betette a kaput.
Raúl sajna 2005 után már teljesen kiégett de a rutinjával még tudott segíteni a 0708as szezonban.
De igen ők érezték a kaput. Ez tény. Volt bennük gyilkos ösztön.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Asensio után Raul arca priceless
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
végre értelmes cserék
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mostanában előszeretettel lövünk minden labdát a sztratoszférába, mit csinálnak ezek edzésen?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jé, időben cserélünk? Wow!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Az ösztön ösztön marad mindig..dzsi91 írta:
Hát elég szomorú,hogy a 100 éves Rvn-Raúl páros mennyivel veszélyesebb volt a kapura mint a mostani csodaspanyoljaink meg a dévidkopperfíld imitátor béla.
- dzsi91
Hát elég szomorú,hogy a 100 éves Rvn-Raúl páros mennyivel veszélyesebb volt a kapura mint a mostani csodaspanyoljaink meg a dévidkopperfíld imitátor béla.Victorioo írta:Ja csak milyen csatárok voltak bármelyik edző alatt akiket soroltál?dzsi91 írta:Nemtudom mit sírtok,három bl után engem már az is szórakoztat ahogy meccsről meccsre zavartabb lesz Lopi tekintete
Amúgy én jóban rosszban típus vagyok,végigszurkoltam a calderon érát meg a huanderamos féléket.Luxemburgo meg hasonló bohócokat de ezt a moslékot már nem sokáig birom. A legszarabb Realok is legalább támadták a kaput amiket lettám.Ez egy híg fos.
Sirunk Béláért de ő se fog csodát tenni mert nem fog érvényesülni az erőssége ebben a fociban.
Valahogy azért nyerjünk és legyünk túl ezen is.
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Egy gyengécske Lyonban kb. komolyabb tét nélkül valamint a francia bajnokság nem túl acélos színvonalában egészen más focizni mint a Real Madridban, de ezt nyilván te is tudodSüti írta:Nem sokat láttad te se tavaly játszani, ha ilyeneket írsz róla.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanVictorioo írta: Ja csak milyen csatárok voltak bármelyik edző alatt akiket soroltál?
mióta követem a csapatot (2001) ilyen gyenge támadó felhozatal nem volt...
muszáj lesz előre több embert igazolni
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
[/quote]
Dehogy volt az.
Nekem full az maradt meg, hogy alibi volt meg bújócska ott is többségében.
Néha meg elsült a balos.
Bale meg konkrétan az egyetlen olyan játékosunk aki meri is támadni a kaput és viszonylag el is viszi lövésig, bepasszig.[/quote]
Érdekesen látod, de ez is egy vélemény. Az lehet hogy Bale kitűnik mellettük de ez a többiek gyengeségét minősiti nem Bale jó formáját. 4-3-3at én elfelejteném.
Dehogy volt az.
Nekem full az maradt meg, hogy alibi volt meg bújócska ott is többségében.
Néha meg elsült a balos.
Bale meg konkrétan az egyetlen olyan játékosunk aki meri is támadni a kaput és viszonylag el is viszi lövésig, bepasszig.[/quote]
Érdekesen látod, de ez is egy vélemény. Az lehet hogy Bale kitűnik mellettük de ez a többiek gyengeségét minősiti nem Bale jó formáját. 4-3-3at én elfelejteném.
oriasi. kipattan a 9es poziba. de a mi 9esunk az oldalvonalon all.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a fos stream is akad, megyek aludni.
Mariano-Benzema kéne előre, LV meg Asensio nem szint. Bale amíg sérült, mehet a 442.
Lopi vagy Valverde lesz kirúgva előbb? Ez a löttyedt pöccsel tötyörgés nagyon idegesítő. Komolyan, már bedobnám Vinót, neki tuti nincs még kellő taktikai érzéke ehhez, csak menne, aztán talán még hasznos is lenne.
Mariano-Benzema kéne előre, LV meg Asensio nem szint. Bale amíg sérült, mehet a 442.
Lopi vagy Valverde lesz kirúgva előbb? Ez a löttyedt pöccsel tötyörgés nagyon idegesítő. Komolyan, már bedobnám Vinót, neki tuti nincs még kellő taktikai érzéke ehhez, csak menne, aztán talán még hasznos is lenne.
Nem illik.