Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Salah teljesen formán kívül. Klopp nem tudom, hogy küldte fel a csapatát, de mintha pihentek volna a hétvégi City elleni meccsre. Nulla pörgés, mintha az első perctől kezdve 2-0ra mentek volna.
Xre játszottak, vagy passz. Bar egy Napoli elleni idegenbeli X teljesen jó lett volna nekik. Nem jött össze. Megérdemelten nyertek az olaszok.
Xre játszottak, vagy passz. Bar egy Napoli elleni idegenbeli X teljesen jó lett volna nekik. Nem jött össze. Megérdemelten nyertek az olaszok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A Napoli Poolt nézte valaki? Meglepett az eredmény. Főleg, hogy 4 kapura lövése volt az angoloknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Szerintem se Messin múlt ez most, persze brutálisat játszott, gürizett rendesen. Aztán szerzett két gólt de mind2t szinte a végletekig kidolgozták a társak. Most mintha komolyabban venné a csapat a BL-t mint a bajnokságot aminek én speciel örülök.kierkegaard írta:tegnap a barca úgy komplexen okés volt. Voltak ott is egyéni hibák de egyik se volt különösen vészes. Illetve ezt úgy írjátok mintha messi nyerte volna meg tegnap a meccset mikor tegnap azért a coutinho visszakanalazott labdája majd rakitic bombája után azért én is azt mondtam, hogy bzdmeg.. A harmadik góljuk is brtuál okos volt, mikor a második ember is a tizenhatoson belül elengedte a labdát.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
tegnap a barca úgy komplexen okés volt. Voltak ott is egyéni hibák de egyik se volt különösen vészes. Illetve ezt úgy írjátok mintha messi nyerte volna meg tegnap a meccset mikor tegnap azért a coutinho visszakanalazott labdája majd rakitic bombája után azért én is azt mondtam, hogy bzdmeg.. A harmadik góljuk is brtuál okos volt, mikor a második ember is a tizenhatoson belül elengedte a labdát.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pipita írta:A csoportkörben mindig látszik rajta.pheco írta:Messin latszik, hogy megunta az elmult 3 eves Real es CR dominanciat a BL-ben. Az a baj, hogy nincs kiemelkedoen eros es eselyes csapat igy akar siman meg is nyerhetik.
Komoly csapatok ellen egyetlen ember kevés lesz.
Minden evben ez megy. Tavasszal terjunk vissza rá. De szerintem iden is ki lesz fingatva tavaszra vagy szinplan elmegy a kedve.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A csoportkörben mindig látszik rajta.pheco írta:Messin latszik, hogy megunta az elmult 3 eves Real es CR dominanciat a BL-ben. Az a baj, hogy nincs kiemelkedoen eros es eselyes csapat igy akar siman meg is nyerhetik.
Komoly csapatok ellen egyetlen ember kevés lesz.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Almostrealistahuni írta:Elpicsázza őket a pool mint a szar, valamire fogni kell.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messin latszik, hogy megunta az elmult 3 eves Real es CR dominanciat a BL-ben. Az a baj, hogy nincs kiemelkedoen eros es eselyes csapat igy akar siman meg is nyerhetik.
Messi blt akar nyerni, ő ott lesz idén igazán éles, meg a klasszikuson.
Más kérdés, hogy szerintem a csapat kevés hozzá.
Más kérdés, hogy szerintem a csapat kevés hozzá.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jól megverték magukat, mintha magunkat láttam volna az Atlético meg a Sevilla ellen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Messi szerintem 3 éve nem védekezett ennyit egy meccsen sem. Ebben jobb sokkal Cr7, ő minden meccsen akar, Messi sokszor beleszürkül, de brutál munkát lerakott ma..
btw Athur minden mozgása Xavit idézi.
btw Athur minden mozgása Xavit idézi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a durva, hogy Eriksen és Alli hiányában is tudott 2 gólt rúgni a barcának a Spurs. És megint Messi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
Spurs vedelem es Lloris katasztrofa
- Remy
- Kapcsolat:
Azt nem tudom, hogy ott milyen, de ja, a Wembley-ben sem éppen rózsás a helyzet.sonic írta:A palya kozepen elegge le van lakva a gyep a camp nou-ban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
Honnan tudod?sonic írta:A palya kozepen elegge le van lakva a gyep a camp nou-ban.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A palya kozepen elegge le van lakva a gyep a camp nou-ban.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kozben a barca mutatja hogy is kellene jatszani ezt a tili-tolit. Erdekes lesz az el classico ha nem javul fel a jatekunk az biztos. Nehez osszevetni de az elit csapatokhoz kepest nagyon lassu es korulmenyes a jatek nalunk (mondjuk tavaly sem volt maskepp)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elpicsázza őket a pool mint a szar, valamire fogni kell.
Félelmetes, hogy ha az ember addig beszéli magába a saját hülyeségeit, akkor tényleg eljuthat odáig, hogy e l is hiszi....BBeno írta:Viktor Kassai has been appointed for Napoli v Liverpool tomorrow - Carlo Ancelotti: "This referee brings bad memories. I'm surprised with the appointment because we had a bad experience when I was in charge of Bayern. Time usually heals wounds, but it doesn't make you forget them"
ancselotti nem felejt csak a tényeket felejtette el, az egész bayernnes társadalommal együtt
Értem, hogy Ancelottin nagy volt a nyomás Münchenben és kellett magát valamivel mosdatnia, de amit leművel azóta is az valami gusztustalan.
Tényleg csak vissza kéne néznie a meccset és láthatná, hogy kőkeményen oda-vissza mentek a tévedések és kajak olyan egyoldalúan képesek azt a meccset nézni egyesek, hogy az valami borzalmas..
Azt, hogy mi voltunk a jobb csapat meg mindenki elfelejti
Viktor Kassai has been appointed for Napoli v Liverpool tomorrow - Carlo Ancelotti: "This referee brings bad memories. I'm surprised with the appointment because we had a bad experience when I was in charge of Bayern. Time usually heals wounds, but it doesn't make you forget them"
ancselotti nem felejt csak a tényeket felejtette el, az egész bayernnes társadalommal együtt