Sztem még soha!rashidm írta:Másnak is volt olyan, hogy az egerével kattint egyet, és az egér azt hiszi hogy duplán kattintottam?
Valószínűleg kezd elkúródni, nekem amikor elkezdte csinálni, már vettem is az újat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 9., kedd 21:11
Sztem még soha!rashidm írta:Másnak is volt olyan, hogy az egerével kattint egyet, és az egér azt hiszi hogy duplán kattintottam?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. október 9., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. október 4., csütörtök 22:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 29., szombat 15:10
Igen, én is ezt hallotam, hogy a 12 begyorsítja a régebbi modelleket. Nekem 6s van, le is szedtem, de nem érzem gyorsabbnak, miután eddig is kurva gyors volt.h3x0r írta:ha mar kocsog tularazott iphone , azert csak kiadtak az uj ios 12-ot az 5 evvel ezelotti modeljukhoz is (iphone 5s). Par ismerosom mar irta is, hogy frissites utan sokat gyorsult a telefonjuk
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. szeptember 29., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. szeptember 25., kedd 14:18
Elvileg, de szerintem már az is nagyobb lesz. Jobs már nem él, a piac meg szerintem nem követel már meg egykezes telót.Realista24 írta:Elvileg lesz SE 2 nem?Faust írta:SE teljesen jó, ne ódzkodj tőle. Én imádom, és már előre fáj, hogy idővel nagyobbra kell váltanom (mert mekkora méretben már nem lesz telefon).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 25., kedd 13:57
Elvileg lesz SE 2 nem?Faust írta:SE teljesen jó, ne ódzkodj tőle. Én imádom, és már előre fáj, hogy idővel nagyobbra kell váltanom (mert mekkora méretben már nem lesz telefon).
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. szeptember 25., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2018. szeptember 25., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 25., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 25., kedd 12:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 13., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 13., csütörtök 8:43
Annyit azért nem szánnék rá, mert karácsonyra már elment a della egyiptomra.H.E.H.E. írta: mennyit szánnál rá?
ha nem számít, akkor bang&olu beoplay e8, vagy veszel mást és megvárod a karácsonyi ajándéknak a sennheiser momentum true wirelesst, ami audiofil cucc, asszem november végétől lehet kapni.
mindkettő 100 körül mozog.
amúgy egy 10-20ezer közötti agybadugós sennheiser is olyan hangot ad, ami baba.
de sonyk, bose-k, is jók, nameg a harmankardon család, akg, jbl, stb.
meg kell nézni a teszteket.
érdemes extremeaudionál körbenézni, mindig vannak akcióik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 12., szerda 23:18
Xiaomi Piston: Film nezesre, zene hallgatasra tokeletes, raadasul nagyon jo aron kaphato. Korabban volt egy Xiaomi Hybridem is, csak az valamivel dragabb.kierkegaard írta:Hali.
Asszonynak kezdi megadni magát a fülhallgatója, így mivel úgy is születésnapja lesz vennék neki valamit. Eddig valami 3e ftos sony volt ami hát szerénységgel nevezhető hallgathatónak.
Na most van valakinek tapasztalata olyan fülhallgatóval ami teljesen tisztán szól és a basszust se úgy adja le mint egy 500ftos 2.0?
Leginkább rock/metal vonalon mozog.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2018. szeptember 12., szerda 23:05
Miről megy a zene? Mobil? Milyen? Vagy PC?kierkegaard írta:Hali.
Asszonynak kezdi megadni magát a fülhallgatója, így mivel úgy is születésnapja lesz vennék neki valamit. Eddig valami 3e ftos sony volt ami hát szerénységgel nevezhető hallgathatónak.
Na most van valakinek tapasztalata olyan fülhallgatóval ami teljesen tisztán szól és a basszust se úgy adja le mint egy 500ftos 2.0?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. szeptember 12., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 12., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 12., szerda 22:20
mennyit szánnál rá?kierkegaard írta:Hali.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 12., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2018. szeptember 11., kedd 12:36
Valóban a többség UHD, de van azért jópár FHD is. Mondjuk ez legyen a legkisebb baj, csak pont az tud a gond lenni, hogy a sokszor még HD minőséget sem elérő anyagot hogy fogja felskálázni UHD-ra (és az olcsóbb tv-k általában szarabbul). Én azért szétnéznék más gyártónál is, nekem pl a belépő szintről a Sony és Panasonic tv-k képe tetszik a leginkább, ott a legtöbben a LED technológia ellenére elég jó a kontraszt (cserébe a felületük elég egyszerű, de működik), a Samu nekem túlszaturált, az LG full átlag képileg de jó a kezelőfelület. Kár hogy a plazmák megszűntek az OLED meg túl drága.rashidm írta:Az a baj, hogy a 40 inch feletti tv (csak Samsungot néztem) nincsenek FHD-ban. Az okos funkciók egyáltalán nem érdekelnek, jól mondod szerintem is parasztvakítás. De mivel minden tv-be belerakják már szinte ezért nem tudok mit csinálni vele. Úgyis hdmi-ről menne minden szinte.k!ll3rcsöcs írta: Azért azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ebben az árkategóriában az UHD meg a HDR inkább csak parasztvakítás. Én sokkal inkább vennék ennyiért egy FullHD tv-t, bőven elég az a felbontás, és jobb képminőséget is kapsz. Illetve az a kérdés, hogy mennyire fontosak az okos funkciók, vagy a külső eszközről történő lejátszás. Ezek gördülékeny működésében azért komoly eltérések lehetnek.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem