Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Jöjjenek akkor a "még szezon eleje de már jönnek a buta edző kirágását váró" kommentek. Most akkor már nem szezon eleje, ugye?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Zidane gyere vissza kérlek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mourinho lassan úgyis munkanélküli. Ideje elgondolkodni rajta
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Szarul mutat persze, de mivel botlott mindenki meg a Romát vertük a BLbe felesleges kongatni a vészharangot.Realista24 írta:https://e04-marca.uecdn.es/assets/multi ... 363051.jpg
Rafa milyen előkelő helyen van
Azt se játszhatjuk amit tavaly, mert ahhoz kellett Zizou meg CR, most meg CR helyett van egy jóval gyengébb kiadás belőle, akit valamiért nem is játszatunk
Ki kell találni valamit ami működhet és a srácok is elhiszik, hogy ez működni is fog. Sztem felesleges lenne Lopit kirúgni, van még bőven ideje, akár még egy jó dolog is kisülhet ebből.
Ha meg nem, akkor meg ez van, belefér
-
azért mou 11/12es kezdés picit meglepett, mert nekem talán az volt az egyik kedvenc szezonom ha nem a kedvenc.
Kicsit fura nekem ez az edző kérdés most. Lope idejött és megpróbálja ráerőltetni a játékát a keretre, ami egyelőre nem megy. Ezen felül viszont hülyén használja az emberekei is. Minden csapatában volt egy center, akinek annyi volt a feladata, hogy bekotorja a labdát. Nálunk inkább Karimot használja, aki bár sokkal jobb játékos, mint Mariano, még sem az a tipikus center. Mindig az jut eszembe, hogy ha Karim megkapja a labdát, az jár a fejében: hogy helyezkedik az ellenfél, merre vannak a társak, hogyan mozognak, van a lehetőség kiugratásra, esetleg egy cselre, milyen a lövés esélye. Marianónak ezzel ellentétben, ha megkapja a labdát az jár a fejében, hogy: hol a kapu? Hol a kapu? Hol a kapu? Itt merül fel a kérdés (és még pár helyen), hogy mennyire saját ötlet ez Lope-nál? Mennyire saját ötlet, hogy az alapból fáradt, öreg Lukitát csapágyasra hajtja, vagy csak a díjjak miatti ""hájpot"" akarjuk meglovagolni? Vini esete is felvet ezt azt. És akkor elérkeztünk igazán Lope-hez. Mennyire okos ember? Észre veszi e azt, hogy ez így nem akar menni és hajlandó e változtatni? Feladja e esetleg a játékát a keret miatt? Változtat/változtathat e a kereten (kik kezd, ki ül a padon értelemben) a játéka miatt? Érdekes év, az biztos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://e04-marca.uecdn.es/assets/multi ... 363051.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Amúgy nekem Lucas jelenleg a legmeglepőbb,hogy mennyire nincs meg benne az a fajta akarás mint ZZ alatt. Semmit nem látunk tőle pedig az elmúlt 2-3 évben lehetett rá számítani 12. emberként.
Idén nem volt még jó megmozdulása... Lope alatt nagyon nem muzsikál amit sajnálok.
Úgy gondolom ,hogy amúgy ez a keret nem alkalmas most trófeára. Tavaly sem volt már alkalmas rá de a volt még bennük egy utolsó nagy dobás.
ZZ. szerintem nagyon jókor váltott. Szerintem vele sem lennénk előrébb. Ebből adódóan ez nem Lope hibája. Frissíteni kellett volna a keretet Péreznek. Nem tudta ilyen olyan okok miatt.
Nagyon harmatos ez a csapat az utóbbi évekhez képest.
Idén nem volt még jó megmozdulása... Lope alatt nagyon nem muzsikál amit sajnálok.
Úgy gondolom ,hogy amúgy ez a keret nem alkalmas most trófeára. Tavaly sem volt már alkalmas rá de a volt még bennük egy utolsó nagy dobás.
ZZ. szerintem nagyon jókor váltott. Szerintem vele sem lennénk előrébb. Ebből adódóan ez nem Lope hibája. Frissíteni kellett volna a keretet Péreznek. Nem tudta ilyen olyan okok miatt.
Nagyon harmatos ez a csapat az utóbbi évekhez képest.
- Mester77
ferni írta:Mariano nagyon hajaz CRre minden szempontból, nincsás bakker és nem kap teljes meccseket... Tegnap is full veszélyes volt, elég csak megemlíteni a fejeseit.
Jó lehet ez, de ahhoz kell Mariano. Sőt én egy Benz Mariano duót is megnêznék valahogy, mert Karim ha ki kell szolgálni valakit nagyon is jó, persze nem egy CR kaliber Mariano, de sztem tegnap is bizonyított, hogy megérdemelné a bizalmat.
Én ezt ugatom héten óta. Meg vmi hasonlót Kerlon is.
442 Karim és mariano elől.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Mariano nagyon hajaz CRre minden szempontból, nincsás bakker és nem kap teljes meccseket... Tegnap is full veszélyes volt, elég csak megemlíteni a fejeseit.
Jó lehet ez, de ahhoz kell Mariano. Sőt én egy Benz Mariano duót is megnêznék valahogy, mert Karim ha ki kell szolgálni valakit nagyon is jó, persze nem egy CR kaliber Mariano, de sztem tegnap is bizonyított, hogy megérdemelné a bizalmat.
Amit írtunk is CRről, mikor azt látod, hogy a legnagyobb sztár/legenda is kidolgozza a belét te is kifogod.
Ha azt látod, hogy ő sose adja fel és próbálkozik folyamat te is ezt fogod csinálni.
Reméltem ez a szellemisêg megrahad, de eddig nem úgy tűnik...
Amit írtunk is CRről, mikor azt látod, hogy a legnagyobb sztár/legenda is kidolgozza a belét te is kifogod.
Ha azt látod, hogy ő sose adja fel és próbálkozik folyamat te is ezt fogod csinálni.
Reméltem ez a szellemisêg megrahad, de eddig nem úgy tűnik...
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Ronaldo elment ok, de a többiek nem lettek rosszabbak. Mikor ZZ rotált és Cr nem játszott gólokkal nyertünk, szép focival, lazán. Akkor Asensio vagy LV is sziporkázott legtöbbször. Most meg? Tudom már leirtam párszor a véleményem, hogy ebben a stilusban kb mindenki szenved, nem fogom többet ismételgetni. Annyiban egyetértek veled, hogy nem az edző tehet a keretről, nekem is szimpi figura de pechere egy többszörös bl győztest kéne megreformálnia.flori írta:Miért, mit mondjon?
Szerintem jó irányt akar játszatni, nem kapott senkit a nyáron. Kiégett, szarrá nyert csapatot kapott, néhány suhanccal feltöltve. Ha házárral és bappéval lenne ez, azt mondom oké. Senki nem hozna ki ebből többet, most mondom.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egy dolog hiányzik a csapatból, Cristiano Ronaldo, elég egyértemű..
Semmilyen szinten nem tudta pótolni a vezetőség a nyáron. Én megértem valamilyen szinten, hogy nem nagyon voltak oprciók, nem lehetett megszerezni azokat a játékosokat, akiket kinéztek, de nem látom mi változna pl. jövő nyáron ilyen szempontból?
Továbbra is hibának tartom Bale megtartását, sokkal jobb lett volna eladni, és megvenni abból a pénzből Hazardot.
De szerencsére sikerült megerősíteni két olyan posztot, ahol top5-ös emberünk volt: kapus és jobbszélső.
Nem baj, hogy a baloldal lyukas, és nincs ki gólt lőjön. (tudom, igazoltunk egy alsó B kategóriás csatárt)
Semmilyen szinten nem tudta pótolni a vezetőség a nyáron. Én megértem valamilyen szinten, hogy nem nagyon voltak oprciók, nem lehetett megszerezni azokat a játékosokat, akiket kinéztek, de nem látom mi változna pl. jövő nyáron ilyen szempontból?
Továbbra is hibának tartom Bale megtartását, sokkal jobb lett volna eladni, és megvenni abból a pénzből Hazardot.
De szerencsére sikerült megerősíteni két olyan posztot, ahol top5-ös emberünk volt: kapus és jobbszélső.
Nem baj, hogy a baloldal lyukas, és nincs ki gólt lőjön. (tudom, igazoltunk egy alsó B kategóriás csatárt)
- RealMadridFanatic
dzsi91 írta:Ez a szar már messivel sem működik nemhogy asensioval meg lukasszal.Senki nem vár csúcs focit októberre.De ez az a fotball amit évek óta hülyérever bárki a bl-ben messistől gvárdiólástól és nekünk mégy annyira se megx mint nekik.
Halál türelmes lenne a fórum szerintem ha az edző a kerethez és az ellenfelekhez igazodna nem pedig erőlteti a saját elképzelését ha megy ha nem.Ennyire nem szar a keretünk mint ahogy játszunk mostanában.
És szerintem a moszkvai vereség pont az a vereség ahol el lehet kezdeni a vészharangokat kongatni.
Én végignyomatnám vele mostmár ezt az évet ha tetszik ha nem.Kicsiket üthetjük és bajnokságot simán nyerhetünk.De perez úgy kibassza karácsonyra ,hogy rossz lesz nézni ha még 1-2 ilyen kínos eredmény becsúszik.
Amúgy nyárig nincs opciónk a posztjára szóval én semmiképp nem rúgnám ki.Inkább végigkínlódom ezt a szezont.
Király, hogy a fórumon vagy, a legtöbb esetben egy valag karaktert spórolsz nekem is.
Igen, nekem ez a bajom, nem vonok mérleget, nem ítélem el Lopeteguit, de alapvetően nekem ez a játékstílus soha nem tetszett, akkor sem amikor a Barca csúcson volt, akkor sem amikor a spanyolok végigverték a világot. Ott is emlékszem egy rakat olyan meccsre, ahol ment a 147 milliárd oldalpassz, elöl meg nem volt senki, aki mert volna focizni, nem csak cicázni az ellenféllel. Ami alapvetően tök jó, meg minden, csak halál unalmas és bizonyos elemek (pl. Messi) nélkül egy impotens semmi.
A tegnapit azért árnyalja a 3 (?) kapufa, most tényleg nem volt szerencsénk, de nem is az oroszországi sittel van a bajom, nem érdekel egy BL csoportkörös meccs, úgyis továbbmegyünk.
Azzal van a baj, hogy meg sem próbálja az edző a kerethez hangolni a taktikát, ami szerintem akkor sem fog működni, ha ezt játszatja velük már évek óta. Tehát nem vagyok türelmetlen, hanem alapvetően tartom hibásnak a koncepciót. De ez nyáron is így volt, meg év elején is, csak itt ha valaki megfogalmaz kritikát vagy észrevételt, akkor egyből kishitű, tünjön innen, stb. Pedig nagyon bizakodok, sőt most is mindenhol esélyesek vagyunk, csak az én meglátásom az, hogy ha nem kezdünk el visszanyúlni korábbi elemekhez (akár Mourinhoig), akkor ez a taktika és vele Lopetegui is meg fog bukni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyébként Raúlitónak igaza van, a sevillai első félidőt leszámítva én sem érzek olyan óriási bajt, vagy válságot.
Szimplán nincs elég puskapor elől.
Szerencsénk van mert a Barca is bénázott így a ligában nem szakadtunk le, sőt, és most 2 könnyebb meccs ígérkezik ott a klasszikus előtt, tehát ha minden közepesen megy addig, nem is fogunk leszakadni, ott meg mindentől függetlenül lehet bármi.
A BL csoport ebben a minutumban így most fosul néz ki, de a legnagyobb rivális Romát nagyon megcsaptuk otthon, és jó a sorsolás mert míg a ruszkik és az olaszok egymással játszanak oda -vissza addig mi a leggyengébb csoport résztvevővel. Ezeket egy közepesen jó Bale-Mariano -Asensio pakkal is le kell tudni hozni, normál esetben mielőtt Romába megyünk pontokkal vezethetjük a csoportot, és Romában is lehet bármi. Szal szerintem innen is simán csoportelsők leszünk.
A bajt az igazoláspolitikában látom. Nem értem miért nem vettünk senkit CR pótlására. Min 2 sztár kellett volna. Hazardért le kellett volna tenni a nagy zsozsót és akár egy Cavani, Falcao csomagból szemezgetni.
Benzemát am eladnám a Juvénak. 10 év után már kezd kurvára irritálni. Egyelőre ennyi a bajom, aztán majd meglátjuk.
Szimplán nincs elég puskapor elől.
Szerencsénk van mert a Barca is bénázott így a ligában nem szakadtunk le, sőt, és most 2 könnyebb meccs ígérkezik ott a klasszikus előtt, tehát ha minden közepesen megy addig, nem is fogunk leszakadni, ott meg mindentől függetlenül lehet bármi.
A BL csoport ebben a minutumban így most fosul néz ki, de a legnagyobb rivális Romát nagyon megcsaptuk otthon, és jó a sorsolás mert míg a ruszkik és az olaszok egymással játszanak oda -vissza addig mi a leggyengébb csoport résztvevővel. Ezeket egy közepesen jó Bale-Mariano -Asensio pakkal is le kell tudni hozni, normál esetben mielőtt Romába megyünk pontokkal vezethetjük a csoportot, és Romában is lehet bármi. Szal szerintem innen is simán csoportelsők leszünk.
A bajt az igazoláspolitikában látom. Nem értem miért nem vettünk senkit CR pótlására. Min 2 sztár kellett volna. Hazardért le kellett volna tenni a nagy zsozsót és akár egy Cavani, Falcao csomagból szemezgetni.
Benzemát am eladnám a Juvénak. 10 év után már kezd kurvára irritálni. Egyelőre ennyi a bajom, aztán majd meglátjuk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a szar már messivel sem működik nemhogy asensioval meg lukasszal.Senki nem vár csúcs focit októberre.De ez az a fotball amit évek óta hülyérever bárki a bl-ben messistől gvárdiólástól és nekünk mégy annyira se megx mint nekik.
Halál türelmes lenne a fórum szerintem ha az edző a kerethez és az ellenfelekhez igazodna nem pedig erőlteti a saját elképzelését ha megy ha nem.Ennyire nem szar a keretünk mint ahogy játszunk mostanában.
És szerintem a moszkvai vereség pont az a vereség ahol el lehet kezdeni a vészharangokat kongatni.
Én végignyomatnám vele mostmár ezt az évet ha tetszik ha nem.Kicsiket üthetjük és bajnokságot simán nyerhetünk.De perez úgy kibassza karácsonyra ,hogy rossz lesz nézni ha még 1-2 ilyen kínos eredmény becsúszik.
Amúgy nyárig nincs opciónk a posztjára szóval én semmiképp nem rúgnám ki.Inkább végigkínlódom ezt a szezont.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Érdekesen álltok ki az új edző és a csapat mellett... A nyáron még szinte mindenki szinpatizált Lopival, ígéretesnek tartotta a projektet, most pedig ugyanazon bizakodó emberek mérleget vonnak alig két hónap után Aki valaha látott teljes szezont - itt elvileg mindenki - annak tisztában kellene lennie a következő futball (alap)tézisekkel: 1., egy új játékfilozófia és a hozzá kapcsolódó taktikai elemek automatizálása és bensővé tétele hetek, hónapok kérdése... 2. 3 mérkőzéses nyeretlenségi sorozat még nem válság, csupán hullámvölgy - ha majd az öltöző kihátrál Lopi mögül, nos akkor prognosztizálhatunk majd trófea nélküli, gyenge szezont! 3. Egyenlőre - bármennyire sokan itt lenéznek egy orosz csapatot - még nem kaptunk ki alacsonyan jegyzett, gyenge csapattól, márpedig ez lenne egy mélyülő krízis egyértelmű szimptómája...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- flori
Miért, mit mondjon?
Szerintem jó irányt akar játszatni, nem kapott senkit a nyáron. Kiégett, szarrá nyert csapatot kapott, néhány suhanccal feltöltve. Ha házárral és bappéval lenne ez, azt mondom oké. Senki nem hozna ki ebből többet, most mondom.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nagyjából azt mondta, hogy rengeteg lehetőségünk volt, próbálkoztunk mindenhogy, de nem volt szerencsénk... ja és persze mindenkiben bízik, töretlen a bizalma a játékosokban.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én már csak Lope értékelését várom.
Vajon továbbra is jónak látja a játékot és csak a gólt, gólokat hiányolja?
Vajon továbbra is jónak látja a játékot és csak a gólt, gólokat hiányolja?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nyilvan nehezen veszi be a gyomrom, ha szeretett csapatom kiszopik Moszkvaban, de azert van pro es kontra. Elmult 5 evben NEGY bl-t nyertunk. Azert ez durca. Ha iden ilyen szenvedos lesz a futballunk, mikozben elindul a stadion projekt, akkor is kitartok a sracok mellett, es Lopi mellett is, mivel jelentos valtozasok kezdodtek a csapat korul a nyar folyaman. Valakinek vegig kell vinni ezt a projektet is.