Edző és vezetőség
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
perez akkor felírhatja a jegyzetfüzetbe, hogy ha nálad van a klubod 116 éves történelmének legjobb játékosa, akkor ha fizetésemelést kér, megadod neki. akkor is ha 33, akkor is ha nem tartod racionálisnak.
bár nem hiszem hogy ezt a jegyzetet tudja majd használni, mert ilyen játékosunk nem lesz jóóóó sokáig, az ő regnálása alatt meg pláne.
második jegyzet: az összes bábként kinevezett edzőcskéje keservesen bukott el. csak azok értek el valamit, akiket hagyott dolgozni - ilyen olyan okból kifolyólag.. bosque, mourinho, zidane, ancelotti. nem is értem, hogy gondolhatta komolyan az öreg, hogy majd ő stadiont éppíttet és megmondja mikor kire és mennyit hajlandó áldozni (miközben tele a kassza, ha nem lenne, nem mondanám...)
bár nem hiszem hogy ezt a jegyzetet tudja majd használni, mert ilyen játékosunk nem lesz jóóóó sokáig, az ő regnálása alatt meg pláne.
második jegyzet: az összes bábként kinevezett edzőcskéje keservesen bukott el. csak azok értek el valamit, akiket hagyott dolgozni - ilyen olyan okból kifolyólag.. bosque, mourinho, zidane, ancelotti. nem is értem, hogy gondolhatta komolyan az öreg, hogy majd ő stadiont éppíttet és megmondja mikor kire és mennyit hajlandó áldozni (miközben tele a kassza, ha nem lenne, nem mondanám...)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ő már könnyen lehet, hogy a múlt.Jim írta:
nehéz mit tenni, a fél csapatot nem lehet elküldeni
főleg a jövőt nem (gondolok itt Asensióra )
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
felesleges kiemelni játékosokat
majdnem mindenki gyenge, komoly motivációs gondokkal
majdnem mindenki gyenge, komoly motivációs gondokkal
Megjött a mensid haver?füst írta:Be vagytok rá triggerelődve, világosan leírtam hogy nem Benzemával van gond, csak vesztemre leírtam előtte, hogy amúgy nem ő fog kihúzni minket a ganajból, és úgy fest hogy ettől már leszakad a lánc.Kerlon írta: Akkor miért fikázod mindig Benzemát?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
Be vagytok rá triggerelődve, világosan leírtam hogy nem Benzemával van gond, csak vesztemre leírtam előtte, hogy amúgy nem ő fog kihúzni minket a ganajból, és úgy fest hogy ettől már leszakad a lánc.Kerlon írta: Akkor miért fikázod mindig Benzemát?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én hagynám a helyén. Nyáron se volt mozdítható minőségi edző, akit több évre is szívesen látnék a padon, ahogy most se. A klub jövőjének szempontjából valószínűleg jobban járunk, ha betlizünk a BL-ben, megint jut egy 3. hely a bajnokságban és esetleg még a klub vb-t is bukjuk. Lehet, akkor az elnök úr is észbe kapna, hogy a keret nagyja teljesen kiégett, lassú játékosokból áll, akiknél motivációs gondok akadnak és mélyen zsebbe kell nyúlni, ha akarunk valamit jövőre.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Örültem Lopi érkezésének, mert szegényes volt a felhozatal, jó opciónak tűnt. Jól indult, de rémálommá vált. Nemrég még rekordot döntöttünk a minden meccsen gól mondvacsinált kategóriában, most meg a góltalanságit akarjuk megdönteni.
Mindenkinél van egy pont, amikor érzi, hogy valami már nem frankó. Rafa esetében nálam a Cherishev féle párját ritkító kupameccses amatőr hiba volt a fordulópont. Lopinál akár ez is lehet. Sorozatos betlik (bár az Atma elleni x akár jónak is mondható) után nem ezt várja az ember a csapattól. Ki lehet kapni sokféleképpen. De úgy, mint most, hogy a második félidőre akár már-már én is beállhattam volna az Alaves kapujába, ez már szégyen. Ha jól emlékszem egy Bale féle szabi találta el a kaput, az is pont a kapus kezébe ment. Ez így, még ezzel a kerettel is szégyen, gyalázat.
A keret nagyon nagyon vékony, ha Viniciusoknak meg Marianoknak kell a meccset megnyerni, akkor már régen rossz. Előző még fejlődhet valamit, utóbbi már nem nagyon fog. Ez viszont nem menti fel az edzőt az alól a felelősség alól, hogy szinte mindenki mocskosul formán kívül van, azok is, akiktől várna az ember valamit. Nem nagyon van értelme a folytatásnak ebben a formában.
Mindenkinél van egy pont, amikor érzi, hogy valami már nem frankó. Rafa esetében nálam a Cherishev féle párját ritkító kupameccses amatőr hiba volt a fordulópont. Lopinál akár ez is lehet. Sorozatos betlik (bár az Atma elleni x akár jónak is mondható) után nem ezt várja az ember a csapattól. Ki lehet kapni sokféleképpen. De úgy, mint most, hogy a második félidőre akár már-már én is beállhattam volna az Alaves kapujába, ez már szégyen. Ha jól emlékszem egy Bale féle szabi találta el a kaput, az is pont a kapus kezébe ment. Ez így, még ezzel a kerettel is szégyen, gyalázat.
A keret nagyon nagyon vékony, ha Viniciusoknak meg Marianoknak kell a meccset megnyerni, akkor már régen rossz. Előző még fejlődhet valamit, utóbbi már nem nagyon fog. Ez viszont nem menti fel az edzőt az alól a felelősség alól, hogy szinte mindenki mocskosul formán kívül van, azok is, akiktől várna az ember valamit. Nem nagyon van értelme a folytatásnak ebben a formában.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Őszintén én sem hiszek semmiben sem, de minden edző megérdemel egy kis időt, plusz a keretünk is átlagos.Victorioo írta:Kétlem hogy változni fog, ha az espanol elleni 1:0ás szenvedést is ide vesszük már 5 meccse nézhetetlen valami ami megy. Most kell meglépni mert ezután a meccs után világos, hogy a játékosok és edző között nem működik a dolog. Minek halogatni az elkerülhetetlent?Steve írta:Nem érdekel, hogy szezon eleje van-e vagy sem, de ez a szar, ilyen formában nem megy.
Lassan érünk föl, majd a már felállt védelem ellen tutyi-mutyin passzolgatunk körbe.
Még megvárom, hogy Lopi reagál-e valamit, Marcelo és jobb napjain Isco is adna talán támadásban valami..
Pár meccs és én kivágnám, ha nem változik semmi. Nem az eredménytelenség zavar, ez a nézhetetlen foci.
Változtatni kell.
Adnék neki pár meccset, hogy próbálhasson valamit, aztán kitenném, ha nincs javulás.
Nyilván nem szuper a keret, de azért egy Alavestől jobb csapat vagyunk, jobb a keretünk, ami nem jön ki valamiért. Akkor pedig az edző a hibás sajnos.
Akkor miért fikázod mindig Benzemát?füst írta:A jóságot nem gólban, hanem minőségben mérik.kiserik írta:Pár perc híján 7 órája nem tudott gólt lőni a Real Madrid. Egyelőre itt tartunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
A jóságot nem gólban, hanem minőségben mérik.kiserik írta:Pár perc híján 7 órája nem tudott gólt lőni a Real Madrid. Egyelőre itt tartunk.
Pár perc híján 7 órája nem tudott gólt lőni a Real Madrid. Egyelőre itt tartunk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kétlem hogy változni fog, ha az espanol elleni 1:0ás szenvedést is ide vesszük már 5 meccse nézhetetlen valami ami megy. Most kell meglépni mert ezután a meccs után világos, hogy a játékosok és edző között nem működik a dolog. Minek halogatni az elkerülhetetlent?Steve írta:Nem érdekel, hogy szezon eleje van-e vagy sem, de ez a szar, ilyen formában nem megy.
Lassan érünk föl, majd a már felállt védelem ellen tutyi-mutyin passzolgatunk körbe.
Még megvárom, hogy Lopi reagál-e valamit, Marcelo és jobb napjain Isco is adna talán támadásban valami..
Pár meccs és én kivágnám, ha nem változik semmi. Nem az eredménytelenség zavar, ez a nézhetetlen foci.
Változtatni kell.
- Süti
Guti akkor jöjjön ha már "kész" edző, kár lenne kettétörni a karrierjét ilyen korán, csak azért mert itt most állig ér a szar.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lassan el tudom képzelni azt a forgatókönyvet, miszerint Zidane előre tudta CR távozását, és érezte, hogy ez lesz a csapattal, ami most, miután nem jön minőségi pótlás. Érezte, hogy túl sokat veszít a csapat egy ekkora legendával, és miután brutál eredményeket tudtak felmutatni az elmúlt 3 évben, túl nagy lett volna a bukás egy nulla kupás szezonnal. A szurkoló könnyen felejt, ilyen felpakolt léc után meg pláne kínos lett volna egy gyenge, átmeneti szezon. Lépett, mert nem akart elsüllyedni a hajóval. Érthető módon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem érdekel, hogy szezon eleje van-e vagy sem, de ez a szar, ilyen formában nem megy.
Változtatni kell.
Változtatni kell.
perez ezt fozte ebbol kell elni.
raul y guti jöhetnek.
raul y guti jöhetnek.
Hát ha Lopinak lennék,én elmennék önként.
A vak is látja,hogy a játékosok lófaszt sem csinálnak.
Direkt figyeltem a meccsen,kirúgásnál Lopi ordít Nachonak,hogy jöjjön fel az emberre a pálya közepén az meg áll bambán hátul.
Modric is dupla 0 egyszerűen semmi ő is.
Benne van ebben Perez is,mert szépen sikerült leépíteni a keretet az elmúlt 3 évben.
Teszem hozzá,hogy amikor okés volt minden a Romát lesimázták pêldául.
Szóval nem lenne rossz amit akar,de ilyen ellenszélben ez nem fog menni.
Sajnálom egyébként,mert nagyon jó szakember lehet szerintem.
A vak is látja,hogy a játékosok lófaszt sem csinálnak.
Direkt figyeltem a meccsen,kirúgásnál Lopi ordít Nachonak,hogy jöjjön fel az emberre a pálya közepén az meg áll bambán hátul.
Modric is dupla 0 egyszerűen semmi ő is.
Benne van ebben Perez is,mert szépen sikerült leépíteni a keretet az elmúlt 3 évben.
Teszem hozzá,hogy amikor okés volt minden a Romát lesimázták pêldául.
Szóval nem lenne rossz amit akar,de ilyen ellenszélben ez nem fog menni.
Sajnálom egyébként,mert nagyon jó szakember lehet szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Innentől kezdve értelmetlen folytatni a spanyollal. Hozzuk haza Gutit, ettől szarabb már úgyse lehet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Na Mou azért nem
ez nem csak edző felelőssége
mi van a játékosokkal?
edző nélkül is sokkal jobban kéne játszani
ez nem csak edző felelőssége
mi van a játékosokkal?
edző nélkül is sokkal jobban kéne játszani