Edző és vezetőség
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Perez egy kicsivel jobban ert a penzugyekhez, mint itt barki. Higyjetek el, ki van dolgozva ez a projekt, ha felepul az uj stadion, az penzt is fog hozni a konyhara. Es az, hogy jelenleg nincs szponzora a stadionnak, meg nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Szerintetek van meg egy olyan klub a vilagon, amelyik megengedheti maganak, hogy onerobol uj stadiont huzzon fel? Hat mi ez, ha nem profizmus? Mi ez, ha nem hozzaertes? Miota Perez az elnok, mindenre van penz, amire kell. Utolag persze mindig okos az ember, de adott pillanatban a klub mindig helyes penzugyi dontest hozott (nem az elbaszott igazolasokra gondolok).
Szerintem, mint Real Madrid brandnek kell az új stadion. Mindenben az élen járjunk. Az viszont más kérdés, hogy ezért ennyi kockázatot szabadna-e vállalni.
Amőgy kicsit feleslegesnek érzem én is a témát. Ha van befektető, akkor hadd szóljon, de saját zsebből eléggé meredek a történet.
Amőgy kicsit feleslegesnek érzem én is a témát. Ha van befektető, akkor hadd szóljon, de saját zsebből eléggé meredek a történet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
egyáltalán nincs itt az ideje az új stadionnak. ez csak perez mániája. azzal hogy szponzor sincsen és ennek ellenére belefog csak ezt bizonyítja. neki egy stadion kell amivel örökké berbabeuval egy szinten emlegetik majd a real történelmében. ennek a levét isszuk tavaly óta igazolások terén.
Lehet, hogy volt már róla szó, de azért rákérdezek, minden cinizmustól mentesen.
Azon túl, hogy Pérez apó végleg bekerüljön a történelemkönyvekbe, indokolja bármi a stadion projektet? Biztos, hogy pont most van itt az ideje? Nehezen nyelem le, hogy évekig Bale, Benzema, Asensio, stb. balfaszkodását kell nézni (3 BL ide vagy oda), rendes igazolás nélkül - amit nyilván a piac is “korlátoz”, de pont Pérez mondta, hogy a legdrágább igazolások a legolcsóbbak, szerintem kicsit többet jelentett volna egy Bappe - Hazard pakk egy zsák pénzért, mint egy csilivili stadion.
Az eredményeket csak részben varrnám Lopetegui nyakába. Igazolásokat kért, nem kapott, a játékosok helyett futni és gólt lőni nem tud. A bemutatásánál, amikor elsírta magát, nagyon rosszul éreztem magam, mert láttam előre, hogy szerencsétlen nagy valószínűséggel repülni fog rövid időn belül, pedig egy végtelenül szimpatikus fószer, és nem tartom rossz edzőnek sem. Sajnos az előzmények miatt nagyon “mélyről” indul, és hálátlan feladat az övé, és ha így megy tovább, rosszabb emlék lesz Ő, mint amit érdemel.
Azon túl, hogy Pérez apó végleg bekerüljön a történelemkönyvekbe, indokolja bármi a stadion projektet? Biztos, hogy pont most van itt az ideje? Nehezen nyelem le, hogy évekig Bale, Benzema, Asensio, stb. balfaszkodását kell nézni (3 BL ide vagy oda), rendes igazolás nélkül - amit nyilván a piac is “korlátoz”, de pont Pérez mondta, hogy a legdrágább igazolások a legolcsóbbak, szerintem kicsit többet jelentett volna egy Bappe - Hazard pakk egy zsák pénzért, mint egy csilivili stadion.
Az eredményeket csak részben varrnám Lopetegui nyakába. Igazolásokat kért, nem kapott, a játékosok helyett futni és gólt lőni nem tud. A bemutatásánál, amikor elsírta magát, nagyon rosszul éreztem magam, mert láttam előre, hogy szerencsétlen nagy valószínűséggel repülni fog rövid időn belül, pedig egy végtelenül szimpatikus fószer, és nem tartom rossz edzőnek sem. Sajnos az előzmények miatt nagyon “mélyről” indul, és hálátlan feladat az övé, és ha így megy tovább, rosszabb emlék lesz Ő, mint amit érdemel.
Hát ez milyen lenne.Na akkor kapna mindenki idegösszeomlást.flori írta:Twitteren ilyen agymenések mennek:
Lopeteguit kirakják, jön Wenger és megnyerni az egyetlen BL címét a visszavonulása előtt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Wenger egy kivénhedt, ötlet és szerencse nélküli tréner. Ne hozd már ránk, ha nem muszáj, van így is elég bajunk.
- flori
Twitteren ilyen agymenések mennek:
Lopeteguit kirakják, jön Wenger és megnyerni az egyetlen BL címét a visszavonulása előtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2018. október 6., szombat 22:27-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Pereznél sosem volt gond(pénz) főleg amilyen régóta rajta ül. Galaktikus korszakban bőven rosszabb pénzügyi mutatókkal ment a csapat.
A másik amit páran itt irnak stadion ügyben. Miért akadályozná az igazolásokat? Mostanában jobban van időm olvasgatni, fórumozni, én eddig abban a tudatban voltam, hogy részletben fognak törleszteni. Sokan hozzák fel az Arsenalt példaként. Világ leggazdagabb emberei a részvényesei, maga a klub gazdasága is lehetővé tenné, de náluk ez sosem volt irány, szóval a lényeg nem fog minket se befolyásolni lesz igazolás főleg ha egy ilyen szezon lesz amit ezek a meccsek előre vetitenek.
A másik amit páran itt irnak stadion ügyben. Miért akadályozná az igazolásokat? Mostanában jobban van időm olvasgatni, fórumozni, én eddig abban a tudatban voltam, hogy részletben fognak törleszteni. Sokan hozzák fel az Arsenalt példaként. Világ leggazdagabb emberei a részvényesei, maga a klub gazdasága is lehetővé tenné, de náluk ez sosem volt irány, szóval a lényeg nem fog minket se befolyásolni lesz igazolás főleg ha egy ilyen szezon lesz amit ezek a meccsek előre vetitenek.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Látom közben, hogy Conte is szabad. Azt mondta még a nyáron, hogy megkereste Perez Zidane lemondása után, úgyhogy szerintem simán benne van a pakliban, hogy ő jönne, amennyiben Lopeteguinek elfogy az ideje.
[quote=A szerzodes szerint junius 30-ig marad a Santosban, bar ez nem feltetlenul zarja ki amit te irsz ][/quote]
Ahogy betölti a 18-at jöhet, addig nem. Január elején lesz annyi, onnantól kezdve rajtunk múlik, hogy mit csinálunk vele, de nem hiszem, hogy maradni fog Brazíliában.
[quote=A szerzodes szerint junius 30-ig marad a Santosban, bar ez nem feltetlenul zarja ki amit te irsz ][/quote]
Ahogy betölti a 18-at jöhet, addig nem. Január elején lesz annyi, onnantól kezdve rajtunk múlik, hogy mit csinálunk vele, de nem hiszem, hogy maradni fog Brazíliában.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
A szerzodes szerint junius 30-ig marad a Santosban, bar ez nem feltetlenul zarja ki amit te irszDupla D írta: A srác télen fog jönni.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ó persze, hogy el fogja verni rá. 350 is lesz az. ebben biztosak lehettek. ha neymart mefűzi, akkor együtt meggyőzik a selyket. na meg a 300+ millió se lesz rossz üzlet nekik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem Neymarra el is verne 300 korul, pedig egy Hazard akar 200-ert is mennyivel jobb vetel lett volna Meg egy normalis csatar.Csabi írta:az összes nagy klub százmilliós mínuszban van. nekünk majd 200 van PLUSZBAN. ha perez akarná 400-500 milliót elverhetne igazolásokra.KAG írta:Dehogy van tele a kassza.
170 80 millionk van, az 1 egesz jo jatekos, de nem top.
Nekunk meg az kene.
Elszaladt mellettunk csunyan a piac es mi belekenyelmesedtunk a bl sikereink miatt
- Csabi
- Kapcsolat:
az összes nagy klub százmilliós mínuszban van. nekünk majd 200 van PLUSZBAN. ha perez akarná 400-500 milliót elverhetne igazolásokra.KAG írta:Dehogy van tele a kassza.
Nekunk meg az kene.
Elszaladt mellettunk csunyan a piac es mi belekenyelmesedtunk a bl sikereink miatt
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A srác télen fog jönni.Press írta:Calma, télen visszahozzuk idő előtt plusz 20 millióért Rodrygo Goest aztan BL pipa majusban GutivalCsabi írta:nem is értem, hogy gondolhatta komolyan az öreg, hogy majd ő stadiont éppíttet és megmondja mikor kire és mennyit hajlandó áldozni (miközben tele a kassza, ha nem lenne, nem mondanám...)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dehogy van tele a kassza.
Nekunk meg az kene.
Nekunk meg az kene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2018. október 6., szombat 21:53-kor.
ZIDANE
Calma, télen visszahozzuk idő előtt plusz 20 millióért Rodrygo Goest aztan BL pipa majusban GutivalCsabi írta:nem is értem, hogy gondolhatta komolyan az öreg, hogy majd ő stadiont éppíttet és megmondja mikor kire és mennyit hajlandó áldozni (miközben tele a kassza, ha nem lenne, nem mondanám...)
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Csabi
- Kapcsolat:
perez akkor felírhatja a jegyzetfüzetbe, hogy ha nálad van a klubod 116 éves történelmének legjobb játékosa, akkor ha fizetésemelést kér, megadod neki. akkor is ha 33, akkor is ha nem tartod racionálisnak.
bár nem hiszem hogy ezt a jegyzetet tudja majd használni, mert ilyen játékosunk nem lesz jóóóó sokáig, az ő regnálása alatt meg pláne.
második jegyzet: az összes bábként kinevezett edzőcskéje keservesen bukott el. csak azok értek el valamit, akiket hagyott dolgozni - ilyen olyan okból kifolyólag.. bosque, mourinho, zidane, ancelotti. nem is értem, hogy gondolhatta komolyan az öreg, hogy majd ő stadiont éppíttet és megmondja mikor kire és mennyit hajlandó áldozni (miközben tele a kassza, ha nem lenne, nem mondanám...)
bár nem hiszem hogy ezt a jegyzetet tudja majd használni, mert ilyen játékosunk nem lesz jóóóó sokáig, az ő regnálása alatt meg pláne.
második jegyzet: az összes bábként kinevezett edzőcskéje keservesen bukott el. csak azok értek el valamit, akiket hagyott dolgozni - ilyen olyan okból kifolyólag.. bosque, mourinho, zidane, ancelotti. nem is értem, hogy gondolhatta komolyan az öreg, hogy majd ő stadiont éppíttet és megmondja mikor kire és mennyit hajlandó áldozni (miközben tele a kassza, ha nem lenne, nem mondanám...)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ő már könnyen lehet, hogy a múlt.Jim írta:
nehéz mit tenni, a fél csapatot nem lehet elküldeni
főleg a jövőt nem (gondolok itt Asensióra )
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
felesleges kiemelni játékosokat
majdnem mindenki gyenge, komoly motivációs gondokkal
majdnem mindenki gyenge, komoly motivációs gondokkal