Real Madrid vs. Barcelona
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hiaba jatszanak a Betisszel otthon, ami elvileg lefutott meccs, ha elotte az Interrel meccselnek, a Betis utan meg az Atleti elleni meccsre kell tartalekolni. Ez a sorsolas igy egyben nagyon kemeny es suru. Csak erre akartam kilyukadni.
Espanyol túra sima? Favágás megy általában, utálják barszáékat és ha szarok akkor is beleadnak 300%ot es megszakadnak, hogy kibasszanak velük.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A Sevilla ritkán szokott pontot csenni tőlük, hamarabb várható náluk egy kicsi elleni váratlan botlás, mint az andalúzok ellen.
Mi meg nagyon rendesek és udvariasak vagyunk, bemutatjuk, hogy azért sem előzzük meg őket, akármit csinálnak.
Mi meg nagyon rendesek és udvariasak vagyunk, bemutatjuk, hogy azért sem előzzük meg őket, akármit csinálnak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Teljesen mindegy, hogy ha egy Barca cumi annyira motiválja a játékosainkat, hogy mióta szopóágon vannak, gólt sem lőttünk...
- Süti
Kerlon írta:Bejelöltem pár papíron könnyűt. Plusz a Sevilla is zakóért jár a nagyokhoz idegenbe.RealAsensio írta:Megneztem a Barca sorsolasat. Hat nagyon kemeny, gyakorlatilag papiron nem lesz konnyu meccsuk mar iden.
Sorrendben: Sevilla (o), Inter (o), Real Madrid (o), Vallecano (i), Inter (i), Betis (o), Atletico Madrid (i), PSV (i), Villareal (o), Espanyol (i), Tottenham (o), Levante (i), Celta Vigo (o).
Pont ezt akartam írni. Csak a PSV-t kihagytam volna érzelmi okokból.
Meg Espanyol túra is sima.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Bejelöltem pár papíron könnyűt. Plusz a Sevilla is zakóért jár a nagyokhoz idegenbe.RealAsensio írta:Megneztem a Barca sorsolasat. Hat nagyon kemeny, gyakorlatilag papiron nem lesz konnyu meccsuk mar iden.
Sorrendben: Sevilla (o), Inter (o), Real Madrid (o), Vallecano (i), Inter (i), Betis (o), Atletico Madrid (i), PSV (i), Villareal (o), Espanyol (i), Tottenham (o), Levante (i), Celta Vigo (o).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megneztem a Barca sorsolasat. Hat nagyon kemeny, gyakorlatilag papiron nem lesz konnyu meccsuk mar iden.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem, hát ez tök egyértelmű. Messi az Orban's Secret-től rendelte az öltönynadrágot..
Som i Serem!
6oat
6oat
- Mester77
Kerlon írta:Nem tudom, de Csavardi Messi nagyon poén.
Menj már
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:Melyik divatház hozta ezeket össze?
https://pbs.twimg.com/media/Dohf0JuX0AANhqc.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Dohf0J9XsAA4Ena.jpg
Szerintem csak felcserélték az öltönyöket.
Piquének szűkös, Messi gatyaszára meg 147ezerszer van visszahajtva.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem tudom, de Csavardi Messi nagyon poén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Melyik divatház hozta ezeket össze?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hajajj, pedig Piket nem lesz futurePresidente, ha majd nem kampanyolhat Messivel..Realista24 írta:Piqué és Messi kapcsolata tönkrement. Írják a spanyolok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Piqué és Messi kapcsolata tönkrement. Írják a spanyolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
A Bilbao idegenben egy kiscica, csak otthon oroszlán, csak úgy mint a Sociedad és a Sevilla.
Kutyacsapatok.
Ja, a Sevilla minimum kettővel fog ma szopni az Eibar vendégeként, tenném rá a házat.
Kutyacsapatok.
Ja, a Sevilla minimum kettővel fog ma szopni az Eibar vendégeként, tenném rá a házat.
Nem volt hír sérülésről vagy bármi hasonlóról, szóval valószínűleg igen. Amikor be kell jönnie a 60. percben tüzet oltani, kiderül.pheco írta:Biztos, hogy rotalas miatt? Furcsa lenne nekem, ha pont ket ilyen meccs utan es pont egy Bilbao ellen pihenne Messi.
De ne legyen rá szükség, hátha végre megtáltosodnak így 2 meccs után a srácok.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Biztos, hogy rotalas miatt? Furcsa lenne nekem, ha pont ket ilyen meccs utan es pont egy Bilbao ellen pihenne Messi.Petr írta:Múltkor szóba került a rotálás, szóval ha bárkit is érdekel leírom, hogy Busi és Leo nem kezdők a Bilbao ellen.
Múltkor szóba került a rotálás, szóval ha bárkit is érdekel leírom, hogy Busi és Leo nem kezdők a Bilbao ellen.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nekünk csak jó, elégedetlenek nem lehetünk.Csabi írta:kisírta a szerződést és utána bele is szart.