Aranylabda
Re: Aranylabda
Next 5 Ballon d'Or nominees: Griezmann, Kane, Isco, Kante & Hazard
Next 5 Ballon d'Or nominees: Courtois, Ronaldo, Godin, Firmino & De Bruyne
következetesség az nem nagyon van. kinél a vezetéknév kinél a keresztnév számít
következetesség az nem nagyon van. kinél a vezetéknév kinél a keresztnév számít
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Teljesen jogosan. Tisztelet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Gianni Infantino, a FIFA elnöke, nem volt túlságosan boldog, miután a FIFA-gálán nem jelent meg a két sztár, Messi és Ronaldo. Ezért Infantino megkérte a FIFA jogi osztályát, hogy innentől kötelezzék az összes jelöltet a megjelenésre.
már 2016ban szétváltak. ott már ronci a régiúj aranylasztit kapta
Azért összekeverendő mert 2008-16ig Ballon d'oro néven össze volt vonva ez a díj a France Football aranylasztival és egy bogyót osztottak ki.(sokkal jobb volt szerintem úgy)kapor_89 írta:A Fifa év játékosa nem egyezik meg az aranylabdával ugye? Már nem tudom követni..
Tavalytol megint két díj van
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
petiamadridista írta:Mondjuk nem védeni akarom Neymart, de februárban lesérült, a VB-n meg lejáratta magát, szal nehéz is lett volna szavazni rá.
arre mondjuk kíváncsi lennék, hogy az egója hogy viseli MBappé sztárságát.
sokkal nagyobb a hype a PSGben Neymar közül, mint anno a Barcában ez tuti, de lassan nem ő lesz az első számú zsugás, hanem a kis Donatello.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nem egyezik meg.kapor_89 írta:A Fifa év játékosa nem egyezik meg az aranylabdával ugye? Már nem tudom követni..
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A Fifa év játékosa nem egyezik meg az aranylabdával ugye? Már nem tudom követni..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mondjuk nem védeni akarom Neymart, de februárban lesérült, a VB-n meg lejáratta magát, szal nehéz is lett volna szavazni rá.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Facebook.Süti írta:Ilyen tényleg van? :_DDDDDDDDDDdzsi91 írta:Azért az priceless, ahogy a juve szurkolók kardoskodnak Cr aranylabdájáért vagy bármilyen díjért.
Óriási.
Alig várom,hogy úgy igazán egymásnak feszüljenek Cr-Messi témában barszáékkal
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Süti
Ilyen tényleg van? :_DDDDDDDDDDdzsi91 írta:Azért az priceless, ahogy a juve szurkolók kardoskodnak Cr aranylabdájáért vagy bármilyen díjért.
Óriási.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért az priceless, ahogy a juve szurkolók kardoskodnak Cr aranylabdájáért vagy bármilyen díjért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kávématKerlon írta:reggel fél7kor mit vársz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
reggel fél7kor mit vársz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te talánra írtad, én meg hiteles adatokat szolgáltatok.Kerlon írta:Re: AranylabdaRealista24 írta:Az megvan amúgy, hogy Neymar egy voksot sem kapott, egyetlen egyet sem
De kár, hogy hehe nincs itt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018.09.25, kedd 06:36
Jó látni, hogy:
+ végre más nyerte
+ sok felé mentek a szavazatok (Mbappe következő 5 évére megtenni, hogy nyer, szinte garantált zseton )
+ talán sehol sem láttam Neymart a top3-ban
rossz látni:
- Griezmannt igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Re: AranylabdaRealista24 írta:Az megvan amúgy, hogy Neymar egy voksot sem kapott, egyetlen egyet sem
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018.09.25, kedd 06:36
Jó látni, hogy:
+ végre más nyerte
+ sok felé mentek a szavazatok (Mbappe következő 5 évére megtenni, hogy nyer, szinte garantált zseton )
+ talán sehol sem láttam Neymart a top3-ban
rossz látni:
- Griezmannt igen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
Ez a dani alves ugyanaz amit iniestaval meg xavival nyomattak.Bérelt helyük volt évekig függetlenül attól,hogy már 70 évesen alig játszottak de azért betolták őket.Csoda,hogy piké egyáltalán kikerült a képből.
Mondjuk dani alvesnek nyilván semmi keresni valója ott de ki kéne ott legyen? Carvajal nem hozott olyan jó évet még ha képességekben őt tartom a legjobb jobbhátvédnek,kimmich is égett a németekkel.Walker tolt még egy komolyabb szezont de szerintem ő se volt azért olyan hude nagy szám.Más eszembe se jut.
Mondjuk dani alvesnek nyilván semmi keresni valója ott de ki kéne ott legyen? Carvajal nem hozott olyan jó évet még ha képességekben őt tartom a legjobb jobbhátvédnek,kimmich is égett a németekkel.Walker tolt még egy komolyabb szezont de szerintem ő se volt azért olyan hude nagy szám.Más eszembe se jut.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy Alves oda tudott kerülni, mint legjobb a posztján, és itt azt olvastam, hogy Neymar mindenben jobb mindenkinél, amit mindenki lát, csak mi vagyunk vakok.pheco írta:Milyen jol kitort Messi arnyekabol Lehet fogni a serulesere, de ha tavasszal is azt hozza, amit a VB-n es a Pool ellen a BL-ben, akkor azert remelem Perez nem ot hozza el 300 korul, hanem Bappet.Realista24 írta:Az megvan amúgy, hogy Neymar egy voksot sem kapott, egyetlen egyet sem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Milyen jol kitort Messi arnyekabol Lehet fogni a serulesere, de ha tavasszal is azt hozza, amit a VB-n es a Pool ellen a BL-ben, akkor azert remelem Perez nem ot hozza el 300 korul, hanem Bappet.Realista24 írta:Az megvan amúgy, hogy Neymar egy voksot sem kapott, egyetlen egyet sem