Divat
Re: Divat
DH-ról rendelt már valaki melegítő szettet?
Vagy ez az edzős cucc
Vagy itt a piros cipzáros
Méretekben és a minőségben mennyire lehet bízni?
Vagy ez az edzős cucc
Vagy itt a piros cipzáros
Méretekben és a minőségben mennyire lehet bízni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Köszi, kinézek valamelyik nap.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aha.Faust írta:A Biatorbágyiban?Realista24 írta:Én Nike outletben szoktam berántani a műfüvest, eddig egyikben sem csalódtam. 10K alatt megúsztam mindig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Biatorbágyiban?Realista24 írta:Én Nike outletben szoktam berántani a műfüvest, eddig egyikben sem csalódtam. 10K alatt megúsztam mindig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én Nike outletben szoktam berántani a műfüvest, eddig egyikben sem csalódtam. 10K alatt megúsztam mindig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Koszi szepen mindenkinek, majd jelzek, mi lett!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Most Glamour lesz
Amúgy érdemesebb szerintem megvárni a Decembert. Akkor kezdődik az igazán komoly leárazás. Én is már sokszor megszívtam ezzel.... Töredék áron adják néha a ruhákat,cipőket ilyenkor.[/quote]
Csak a január, bár az átlag méretek olyankor elég hiányosak már.[/quote]
Hát igen bár a Zara,HM webshopja ilyen esetekre jók. Karácsony után dobálják az ember után kb a cuccokat. Volt amikor Karácsonyra vettem egy Zara szövetkabátot 40k-ért. Karácsony után már az a kabát csak 15k volt.... Ott megfogadtam,hogy nem veszek semmit teljes áron... Még a leárazott termékeken is van hasznuk.
Amúgy érdemesebb szerintem megvárni a Decembert. Akkor kezdődik az igazán komoly leárazás. Én is már sokszor megszívtam ezzel.... Töredék áron adják néha a ruhákat,cipőket ilyenkor.[/quote]
Csak a január, bár az átlag méretek olyankor elég hiányosak már.[/quote]
Hát igen bár a Zara,HM webshopja ilyen esetekre jók. Karácsony után dobálják az ember után kb a cuccokat. Volt amikor Karácsonyra vettem egy Zara szövetkabátot 40k-ért. Karácsony után már az a kabát csak 15k volt.... Ott megfogadtam,hogy nem veszek semmit teljes áron... Még a leárazott termékeken is van hasznuk.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Asoson most nagy learazas van, ha onnan van ami megfelelKAG írta:Ezek a nagyobb téli leárazások valahogy október vége november eleje, nem?
Picit fel kéne frissíteni a casual részleget a ruhatáramban, de ha nemsokára jönnek az akciók, akkor ezt az 1 hónapot még kihúzom.
Focicipoben en is azt mondom, hogy erdemes kicsit raaldozni tobbet, persze nem elborultan. Nekem a Tiempo a fav, annyi, hogy en teremcipot hasznalok, mert olyan feljleten szokatam hasznalni. De erdemes 10ezernel tobbet raaldozni azert, hogy ne a lesilanyabb verzio legyen, hanem lehetoleg ami már bőr. A mostanimat eleg jol kifogtam masfel eve a Nike oldalan, eleg jo minosegu bort hasznaltak rajta es kifogastalan.Faust írta:Gondolkodok egy értelmes műfüves csuka vételén, de egy deáknál többet csak indokolt esetben költenék rá hogy őszinte legyek. Mik a tapasztalatok, ajánlások?
Most ott is vannak plusz akciok, a mar leertekelt cipokre, Ird be kuponnak, hogy NJOY20. (gondolom mas is hasznalhatja, szoval hajra, akinek meg kell)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a január, bár az átlag méretek olyankor elég hiányosak már.markmadrid írta:KAG írta:Ezek a nagyobb téli leárazások valahogy október vége november eleje, nem?
Picit fel kéne frissíteni a casual részleget a ruhatáramban, de ha nemsokára jönnek az akciók, akkor ezt az 1 hónapot még kihúzom.
Most Glamour lesz
Amúgy érdemesebb szerintem megvárni a Decembert. Akkor kezdődik az igazán komoly leárazás. Én is már sokszor megszívtam ezzel.... Töredék áron adják néha a ruhákat,cipőket ilyenkor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
KAG írta:Ezek a nagyobb téli leárazások valahogy október vége november eleje, nem?
Most Glamour lesz
Amúgy érdemesebb szerintem megvárni a Decembert. Akkor kezdődik az igazán komoly leárazás. Én is már sokszor megszívtam ezzel.... Töredék áron adják néha a ruhákat,cipőket ilyenkor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Egyszerre kiadni érte a pénzt, tényleg több, viszont ha foglalkozol vele akkor örök plusz egy év.portillo írta:Ez is igaz, de azért az eléggé más árkategória.rashidm írta: Csakis a Copa Mundial. Esküszöm, felveszed, utána nem akarod levenni. Nekem megérte, a többi cipőben egy idő után fájt a bokám. Ebben semmi.
Egyébként én is klasszikus cipő párti vagyok, de az újak között is találni azért jókat, tapogasd meg milyen az anyaga, legyen tartós de rugalmas, illetve nekem pl. széles a labfejem, valakinek szűk, így nekem kiesik sok olyan cipő amit más tud hordani kényelmesen.
Vigyél sportszarat, úgyis azzal fogod használni, meg Valszeg a boltban lesz labda, egy pár percet dekazz benne stb.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Ez is igaz, de azért az eléggé más árkategória.rashidm írta: Csakis a Copa Mundial. Esküszöm, felveszed, utána nem akarod levenni. Nekem megérte, a többi cipőben egy idő után fájt a bokám. Ebben semmi.
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csakis a Copa Mundial. Esküszöm, felveszed, utána nem akarod levenni. Nekem megérte, a többi cipőben egy idő után fájt a bokám. Ebben semmi.portillo írta:Én általában a Joma Top Flex-re szavazok, de érdemes benézni a Borároson az Adidas Outletbe, ott is kifoghatsz valami jót. Nem túl nagy a választék műfüvesből, de elég gyakran frissül a felhozatal.Faust írta:Gondolkodok egy értelmes műfüves csuka vételén, de egy deáknál többet csak indokolt esetben költenék rá hogy őszinte legyek. Mik a tapasztalatok, ajánlások?
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Én általában a Joma Top Flex-re szavazok, de érdemes benézni a Borároson az Adidas Outletbe, ott is kifoghatsz valami jót. Nem túl nagy a választék műfüvesből, de elég gyakran frissül a felhozatal.Faust írta:Gondolkodok egy értelmes műfüves csuka vételén, de egy deáknál többet csak indokolt esetben költenék rá hogy őszinte legyek. Mik a tapasztalatok, ajánlások?
Szégyen a kukás, de hasznos.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezek a nagyobb téli leárazások valahogy október vége november eleje, nem?
ZIDANE
Adidas ace 15.4 tf-et használok műfüvön, nagyon bejött.
Nézz körbe itt. Régebbi modellek korrekt áron. Nike tiempo, nike magista vonalon szerintem nem lősz mellé. Főleg amelyiknek plusz bőr van az orrán. Széles, vastag talpút vegyél. Az ilyen mercurial vonal ott szétkúrja a talpad.Faust írta:Gondolkodok egy értelmes műfüves csuka vételén, de egy deáknál többet csak indokolt esetben költenék rá hogy őszinte legyek. Mik a tapasztalatok, ajánlások?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Gondolkodok egy értelmes műfüves csuka vételén, de egy deáknál többet csak indokolt esetben költenék rá hogy őszinte legyek. Mik a tapasztalatok, ajánlások?
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ezután a "promo" után még innen akarsz rendelni?kiserik írta: Ha megkérlek dobnál egy linket róla, ahonnan rendelted?
https://www.dhgate.com/product/2017-rea ... 33006.html
Ha megkérlek dobnál egy linket róla, ahonnan rendelted?Seraf írta:az idei név nélküli fekete nagyon adja klub vb logó nélkül kb mindennapokba is hordható pólóstílus, így viszont a klub vb logó rendesen elbassza ezt...Tottinho írta:
Fekete, Ramos?
ha "neves" lett volna akkor most Modric lett volna a soros
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???