Ez azert van, mert akkor mar tokeletes lenne minden az Apple korul.füst írta:Nekem alapvetően semmi bajom az apple termékekkel, viszont a tervezői felfogásukkal nem tudok mit kezdeni, amiatt soha az életben nem vennék iphone-t. Pl. kiveszik a jack csatlakozót a termékükből, vagy a micro USB helyett használják a saját szarjukat. Vagy a macbooknál a nevetségesen kevés USB port. Az alap termék mellé ilyen-olyan átalakítókat kell vásárolni a megszokott kényelemért.... Más gyártóknál nem csinálnak ilyet, és az apple-nek sem tartana semmiből olyan csatlakozókat betervezni, amik kompatibilisek más termékekkel, de nem. Ezt a csomó kis plusz szivatást is adják a telefon/laptop mellé, és ha ezt szeretnéd megoldani, akkor egy kis extra pénzt kell rászánnod. És itt nem a plusz kiadás zavar elsősorban, hanem a tervezői hozzáállás, hogy alapvető kényelmi funkciókat hagynak figyelmen kívül, vagy barmolnak szét.
Regen Samsung parti voltam. Gyuloltem az iphonet, nem tudtam azonosulni vele, es azokkal sem, akik arra vertek, hogy nekik telik Iphone-ra. Aztan amikor tonkrement a Samsungom (A5 talan...), elem tettek az 6-os Samsungot es az akkori uj Iphonet, es nem volt kerdes melyiket valasztom. Azota csak az Iphone. Es SOHA nem veszem meg a legujabbat, kb 2 evvel vagyok lemaradva a legujabb divatrol, nem vagyok hajlando negyed milliot kiadni egy telefonert, ami tokeletesen 1 evet, funkcionalisan max 2 evet bir. Vagy annyit se.
Egyelore 7-es Iphoneom van, es tokeletes, imadom. Nincs panasz ra.