és zidane milyen kerettel lett bajnok, és milyen lopi kerete?Tottinho írta:Ehhez. Mikor mutatják mérkőzéseken közelről az oldalvonalnál Lopit. Mindig az ugrik be, hogy milyen messze van a kisugárzása Zidanehoz képest És igen, ez itt az edzőnél az első helyen szerepel, hogy legyen neki (főleg ennél a keretnél). Te ezt látod nála?
kb ott a b csapat volt olyan erős mint most az a keret.
azért ezt is vegyük figyelembe, és a játékosok azóta még jól lakottabbak és még idősebbek lettek, már akik itt maradtak.
moratát meg jamest szidtuk eleget, de cserének és b csapatba kva jók voltak.
kova, morata, james, akik helyett a padon nincs minőségi pótlás.
és akkor még cr-ről nem is beszéltünk.
a játékkal az előző négy meccsen volt probléma, előtte sorra tömtük ki az ellenfeleket.BBeno írta:ide nem tartozom én sem. nem tudom kinek elég az ha egy real madrid kupa nélkül hoz lesz egy évet ráadásul ilyen játékkal. hogy lehet ez oké a múlt miatt?
most hozni novemberben egy contét meg aztán nagy ötlet lenne, azt hozná ide a szélső bekkeket azt nyomnánk 5 védővel.
azt kéne megérteni szerintem hogy lopi a tavalyihoz képest kapott egy lényegesen gyengébb keretet, egy olyan keretet aki elvesztette a legnagyobb sztárját, és egy olyan keretet ami 1 évet öregedett és ami még jól lakottabb lett mint volt.
és mit kapott pluszba? szenvedhet a kapus kérdéssel mert a top kapusunkra hoztunk egy még jobb kapust.
u.i.: az sem véletlen hogy zidane lelépett, ez a keret ennyire volt hivatott, az átigazolási szezonban sokkal drasztikusabb változásoknak kellett volna lenni hogy érje új impulzus is a keretet.
hát ez az, zz-nél folyamatosan ment a sírás az ívelések meg a túlzott széljáték eröltetése mellett. lope próbál valami újat, és elég jól is indult. most megrekedt, de ettől még 4 szar meccs miatt nem venném a fejét az átig. szezonban történtek után meg főleg.RaúlCF írta:én emlékszem olyanra Zidane alatt, hogy a falat kapartam hogy változtasson már valamit a gálakezdőn és 86 ívelésen mert borzalmas volt. egyébként abban a bajnoki címben vastagon benne volt 1. Ronaldo góljai 2. a jó kis "B" csapat keményen hozta a meccseket. most az A csapat is hiányos nemhogy legyen egy B is.