Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Himym... egy egész jó kis rész lett volna, ha a végén megint nem drámázzák el. MIÉRT?!
- nmate
Barátok köztöt honnan tudnám beszerezni az elejétől kezdve? Végigkutattam mindent, enkórtól guglin át indavideóig, sehol semmi, kivéve a legelső részt.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Most csak annyit, hogy valahogy így kell befejezni egy sorozatot... Breaking Bad évad finálé 10/10.
És nálam a sorozat összességében is 10/10, zseniális volt.
Egy rész volt amit utáltam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor a köcsög legyet kergette Walt a laborban egész nap... Amúgy mindegyiket imádtam.
goodbyebreakingbad
És nálam a sorozat összességében is 10/10, zseniális volt.
Egy rész volt amit utáltam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor a köcsög legyet kergette Walt a laborban egész nap... Amúgy mindegyiket imádtam.
goodbyebreakingbad
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ateeemadrid
vége mindenidők legjobb sorozatának, tökéletes befejezéssel. egyértelműen 10/10. zseniális.
dexter írói példát vehetnének erről a befejezésről...
dexter írói példát vehetnének erről a befejezésről...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A breaking bad zaro el lett talalva. Korrekt befejezes.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Köszi az ajánlásokat! Közben belenéztem a Friday Night Lights sorozatba is, ami kicsit távol van a sporttól, de egy ilyen nagyon unatkozós téli napon elmegy, így eltettem a második évadját egy mappába, ha kedvet kapok rá nézem, mert annyira nem fogott meg, hogy lepörgessem. Túl csajosra vették benne a figurát...
Szerintem elkezdem, amiket írtatok sorban, és egyiknél lehorgonyzok. De a következő hónapban jön a Supernatural következő évad, ami remélem jó lesz az előző gyenge évadhoz képest, aminek csak a befejezése volt zseniális, ami miatt jobbra számítok.
Szerintem elkezdem, amiket írtatok sorban, és egyiknél lehorgonyzok. De a következő hónapban jön a Supernatural következő évad, ami remélem jó lesz az előző gyenge évadhoz képest, aminek csak a befejezése volt zseniális, ami miatt jobbra számítok.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Modern family
Lol, ez nagyon jó
Hatalmas részek vannak benne, nagyon alattomos humora van, nem visítasz a röhögéstől, de végig leköt és mosolyogsz.
Vígjáték kategóriában egyik legjobb, a jelenlegi mezőnyt tekinte főleg.
Lol, ez nagyon jó
Hatalmas részek vannak benne, nagyon alattomos humora van, nem visítasz a röhögéstől, de végig leköt és mosolyogsz.
Vígjáték kategóriában egyik legjobb, a jelenlegi mezőnyt tekinte főleg.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze eredményességem a közelében sem volt a dokinak.
Én imádtam, viszont Faustnak igaza van, de ettől függetlenül érdemes megnézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jó öreg Nip/Tuck. Régi kolesz szobámra kiköltözésemkor úgy tekintettem, mint Troy a lakásra. Persze eredményességem a közelében sem volt a dokinak.
Ha megnézed az ötödik évadot, rájösz, miért áll úgy, ahogy, zseniálisan elbaszták. A hatodiknak már neki sem álltam. De az első 4 évad szerintem zseniális.messideco írta:IMDB-n jobban is állhatna, de nagyon magas szinten van.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
új south park rész.
istenem. zseniális.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!SHITTER
sírok.
istenem. zseniális.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!SHITTER
sírok.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Anyaka: ha jól tudom, kerestél sorozatot. Ajánlom a Kés alatt c. sorozatot, nagyon komoly, profi kivitelezés. Egyértelmű műfajt nem tudnék mondani, de garantált jó szórakozás. IMDB-n jobban is állhatna, de nagyon magas szinten van. Jelenleg a negyedik évad közepén járok.
"And my heart will leave you never."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ezt én is elkezdtem nézni. Tavaly is követtem végig a 2.évadot. Most picit fura volt a váltás, de Kelly miatt kellemesebb. Britney túl sablonos és mű volt a zsűriasztal mögött. LA Ried hiányzik, nekem sem szimpatikus Paulina. Viszont sorozatjunkie-n van egy értékelős cikk erről, hasonló véleménnyel, de úgy néz ki az amerikaiak nem kíváncsiak erre, inkább a Voice és az American Idol párost nézik. Előbbi brutális nézettségeket hoz (csak sajnos csurig van country énekesekkel), utóbbit nem nézem.h3x0r írta:The X-Factor US 3x1-4
plusz a Revoluiton is kezdett, kint van a 2x01.
(de ezt is inkább csak utólag nézem meg)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
TBBT 7x1-2
Egyik kedvenc sorozatom, hozta a szokasos magas szinvonalat. Sheldon ismet fenomenalis volt
The X Factor US 3x1-4
Demi miatt a masodik evad utan a harmadikat is elkezdtem nezni. Fogalmam sincs miert, de egyszeruen imadom a csajt Az ahogy Simon-al szivatjak egymast hatalmas pluszt ad a musornak. Az persze egyertelmu, hogy a magyar valtozathoz kepest joval tobb a tehetseg (mar csak azert is mert 32szer annyian laknak ott). Britney lecserelesen nem lepodtem meg, mert nem sokat tett hozza a musorhoz, de L.A. Reid tavozasan meglepodtem. A ket uj zsuri kozul Kelly Rowland szerintem be fog vallni, Paulina Rubio viszont nekem kevesnek tunik, vagy legalabbis nagyon nem jon be a stilusa.
Egyik kedvenc sorozatom, hozta a szokasos magas szinvonalat. Sheldon ismet fenomenalis volt
The X Factor US 3x1-4
Demi miatt a masodik evad utan a harmadikat is elkezdtem nezni. Fogalmam sincs miert, de egyszeruen imadom a csajt Az ahogy Simon-al szivatjak egymast hatalmas pluszt ad a musornak. Az persze egyertelmu, hogy a magyar valtozathoz kepest joval tobb a tehetseg (mar csak azert is mert 32szer annyian laknak ott). Britney lecserelesen nem lepodtem meg, mert nem sokat tett hozza a musorhoz, de L.A. Reid tavozasan meglepodtem. A ket uj zsuri kozul Kelly Rowland szerintem be fog vallni, Paulina Rubio viszont nekem kevesnek tunik, vagy legalabbis nagyon nem jon be a stilusa.
- nmate
Meg-meg, szerintem is hasonló a helyzet. A második gyatra lett.
Hát a New Girl első 2 részét megnézted már?nmate írta:Tbbt évadnyitóban kellemeset csalódtam. Bár, igazából szokás szerint Sheldon vitte.
Első az egész jó volt, a második viszont szerintem az eddigi egyik legrosszabb rész volt.
- nmate
Tbbt évadnyitóban kellemeset csalódtam. Bár, igazából szokás szerint Sheldon vitte.
- h3x0r
Az X-men filmek, karakterek jogai is a Fox-nal vannak.Remy írta:A Fox TV megszerezte a jogait a Gotham címre hallgató sorozatnak, mely James Gordon felügyelő munkáját követi nyomon. (Batman előtti időszakról lesz majd szó a sorozatban)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Fox TV megszerezte a jogait a Gotham címre hallgató sorozatnak, mely James Gordon felügyelő munkáját követi nyomon. (Batman előtti időszakról lesz majd szó a sorozatban)
--> Sorozatok terén a DC továbbra is hasít. A Gotham után, most a Constantine című sorozatot jelentették be. Az írók és producerek David S. Goyer és Daniel Cerone lesznek.
--> Sorozatok terén a DC továbbra is hasít. A Gotham után, most a Constantine című sorozatot jelentették be. Az írók és producerek David S. Goyer és Daniel Cerone lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots