Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Valamiért nem találja Lopi az egyensúlyt.Egész évben a védekezés nulla.
Nem gondoltam volna.
Barcelona ellen erre nagyon ráfázhat a csapat.
Nem gondoltam volna.
Barcelona ellen erre nagyon ráfázhat a csapat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Haha..De nem elegendő ha még ma is morcoskodik..sebydani írta:Eddig csak Karimot tudnám kiemelni. Ő eddig penge. Balet meg könyörgöm adjuk oda pár reklámtábláért cserébe, az legalább jó lesz majd a stadionba.Lement ott több isSteve írta:Szóval Csabikám minden meccs előtt egy pálinka úgy szebbnek fogod látni.
Mit fog mondani a bajnokságban, amikor uez lesz fele ilyen akarással, jobb ellenfél ellen, nem a BL-re rákészülve..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Eddig csak Karimot tudnám kiemelni. Ő eddig penge. Balet meg könyörgöm adjuk oda pár reklámtábláért cserébe, az legalább jó lesz majd a stadionba.
Lement ott több isSteve írta:Szóval Csabikám minden meccs előtt egy pálinka úgy szebbnek fogod látni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jaja, én is ezt látom. A védekezés katasztrófa, támadásban meg a helyzeteinket elszarjuk. Bale sokadjára igazolja, hogy semmi keresnivalója nincs itt már, Modric mintha a pályán se lenne. Lucas jobbhátvédben dolgot meg nem is értem, védekezésben sem jó meg támadásban se. Casemironak se látom ma sok értelmét.Csabi írta:atya ég de rosszak vagyunk. szó szerint egy gyenge, képtelen csapat. a plzen simán kiegyenlíthetett volna. elől mindent elbaszunk, hátul meg életveszély.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
Pedig szerintem ez a max, amit ma látsz.Csabi írta:atya ég de rosszak vagyunk. szó szerint egy gyenge, képtelen csapat. a plzen simán kiegyenlíthetett volna. elől mindent elbaszunk, hátul meg életveszély.
Legalábbis ezzel a kerettel, ezzel az edzővel, ezzel a taktikával.
Szóval Csabikám minden meccs előtt egy pálinka úgy szebbnek fogod látni.
Nem akarok elkeseríteni senkit de barca ellen nagy zakó lesz. A védelmünk teljesen felesleges, mert nincs. Fejben teljesen készen van mindenki, 1-2 emberen látok vmit csak és ehhez jön még ilyen brutal gáz bale pl
- ateeemadrid
Aztán azért húzzuk be a meccset, Madrid ezen felén annyira nem menő az Európa Liga. 20 percig bírtam, a Mu Juve jóval nézhetőbb ennél.
Igen pontosan ezek a dolgok látszanak hetek óta a csapaton amiket leírtál.Rutinból nyerik a meccseket.chronic írta:Hát nem tudom, a játékunk szerintem kiábrándító, persze mára elég lesz, de ez a plzen a spanyol másodosztályból is kiesne.
Azt nem értem,hogy Lopetegui mi a frászt tud egész meccsen át folyamatosan ordibálni, meg magyarázni az oldalvonaltól 1 méterre..
Baszki, ezek a srácok mondhatni rutinból hozzák le a BL győzelmeket is már, nem hogy egy cseh kiscsapat elleni hazai meccseket. Modric,Kroos ilyeneknek is magyaráz, akik mindent,de mindent tudnak a futballról.
Engem nagyon idegesít, és szerintem nem vagyok egyedül vele..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2018. október 23., kedd 21:51-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Egyértelműen Marcelo fegyelmezetlensége miatt csúszik az egész védekezés.
Ha vezet a csapat, annyira nem borzasztó ez a "spanyolos" stílus
Rengeteg helyezkedesi hibank van, amit egy jobb csapat könyörtelenül kihasznalna.
Elől nincs szerencsénk, hátul cserébe eddig akadt.
Karim KAK.
Modric halvány.
Nem hiszem el, hogy Lucas meggyőzőbb jobbhatvedben, mint Odri.
Ha vezet a csapat, annyira nem borzasztó ez a "spanyolos" stílus
Rengeteg helyezkedesi hibank van, amit egy jobb csapat könyörtelenül kihasznalna.
Elől nincs szerencsénk, hátul cserébe eddig akadt.
Karim KAK.
Modric halvány.
Nem hiszem el, hogy Lucas meggyőzőbb jobbhatvedben, mint Odri.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Steve
Ramos- szívét kiteszi a csapatért, mindenhol ott van 1 félidő után fújtatva jött le.Óriási respect!
Isco: önzőzik, de jól játszik. Adja a forintos lasztikat.
Karim: akar, küzd
Bale: takarodj már el innen, de tényleg. Ennek mi baja lehet? Már a takarítónő is küzd, hajt, ez húzogatja fel a lábát, sétál, alibizik, mindent elszab..Rohadt idegesítő.
Isco: önzőzik, de jól játszik. Adja a forintos lasztikat.
Karim: akar, küzd
Bale: takarodj már el innen, de tényleg. Ennek mi baja lehet? Már a takarítónő is küzd, hajt, ez húzogatja fel a lábát, sétál, alibizik, mindent elszab..Rohadt idegesítő.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
atya ég de rosszak vagyunk. szó szerint egy gyenge, képtelen csapat. a plzen simán kiegyenlíthetett volna. elől mindent elbaszunk, hátul meg életveszély.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Steve írta:Full HD tv-adás és jelentem jól látod.KAG írta:Suaggat a streamem, mint allat, de nekem az jon at,hogy sokkal direktebb,gyorsabb focit jatszunk ma.
Mar amennyit latok belole...
Viszont hátrafelé, ok is elegge átfutnak.
Egyébként egy link jol esne!
ZIDANE
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
mi a makk van a sztrímekkel?? csak nekem szakad szét perceként a kapcsolat és késik a kép a hanghoz képest ugy fél percet?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Füttyszót érdemelnek, mást nem. Hálisten kapják is.
Karim ma nagyon villog.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na, itt a Ronaldo utód, Bale. Egy laza passz után nem tudja átvenni a labdát és értékesíteni a helyzetet.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Steve
Full HD tv-adás és jelentem jól látod.KAG írta:Suaggat a streamem, mint allat, de nekem az jon at,hogy sokkal direktebb,gyorsabb focit jatszunk ma.
Mar amennyit latok belole...
-
Hagyjuk mar ezt. Kutyat nem erdekli hany blt nyertek. Ha nincs edzo, nincs taktika.. Maguktol nem fognak ugy jatszani mint ha egy edzo megszervezne az egeszet. Ha egy modric vagy kroos nem hajtja vegre az utasitast vagy eppen nem ott van ahol lennie kene, akkor engedtessek mar meg az edzonek hogy szoljon.chronic írta:Hát nem tudom, a játékunk szerintem kiábrándító, persze mára elég lesz, de ez a plzen a spanyol másodosztályból is kiesne.
Azt nem értem,hogy Lopetegui mi a frászt tud egész meccsen át folyamatosan ordibálni, meg magyarázni az oldalvonaltól 1 méterre..
Baszki, ezek a srácok mondhatni rutinból hozzák le a BL győzelmeket is már, nem hogy egy cseh kiscsapat elleni hazai meccseket. Modric,Kroos ilyeneknek is magyaráz, akik mindent,de mindent tudnak a futballról.
Engem nagyon idegesít, és szerintem nem vagyok egyedül vele..
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Minek raknak az alapvonalra játékvezetőket, ha 2 méterről nem látják az egyértelműt. Kibaszott nevetséges.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ott elmaradt egy tizi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa