Aztán Bale ügynöke készülhet a védőbeszéddel, hogy hogy lehet, hogy Ancelotti, Zidane és Lopi után sem ment a világ legjobbjának a játék, álmai klubjában, immáron Ronaldo nélkül, aki ugye eddig beárnyékolta ezt a dilettánst. Azt nem értem, hogy valaki ekkora hype után, ilyen vezetői támogatásokkal és ilyen ígéretekkel a háta mögött, hogy engedhet meg magának egyetlen meccset is, nem hogy többet sorozatban.Steve írta:Ramos- szívét kiteszi a csapatért, mindenhol ott van 1 félidő után fújtatva jött le.Óriási respect!
Isco: önzőzik, de jól játszik. Adja a forintos lasztikat.
Karim: akar, küzd
Bale: takarodj már el innen, de tényleg. Ennek mi baja lehet? Már a takarítónő is küzd, hajt, ez húzogatja fel a lábát, sétál, alibizik, mindent elszab..Rohadt idegesítő.
Azt is sz*r látni, hogy úgy tűnik idén Marcelo és Modric is sz*rik bele az egészbe, ekkora formaesés nem lehet, egyszerűen nem akarják és kész. Fura, hogy ezen a szinten ezt bárki megengedheti magának, főleg Marcelo viselkedése csalódás, azt hiszem tényleg nem zörög a haraszt és tényleg elvágyódik innen. Kérdés, hogy miért, remélem Ronaldo nem fontosabb neki, mint a klub. Ramos előtt le a kalappal, én a bajnokság elején sem értettem, hogy miért szidja mindenki, hogy fölszaladgál, a vak is látja, hogy elől impotensek vagyunk és segíteni próbál. Más kérdés, hogy így, ilyen energiával nem lehet végigcsinálni egy teljes szezont. Nagyon remélem, hogy neki megadunk mindent és innen fog az öreg visszavonulni. Benzema agilis, kár, hogy nem tudja állandósítani a teljesítményét, de őt már átrágtuk jó párszor, nincs értelme új körhöz.