RealAsensio írta:Mi a garancia arra, hogy Conte jobb megoldas, mint Lopi? Van arra biztositek, hogy jonni fognak az eredmenyek? Es ha atveszi a csapatot, majd rogton 5 nyeretlen meccset jatszunk, azonnal mas fog kelleni? Mi ertelme ennek, de most komolyan. Csori J.L. meg nem kapott eleg idot arra, hogy bizonyitson. Legalabb fel evet, de sokkal inkabb egy evet minimum kell kapnia, meg Benitez is megerte az uj evet. Higyjetek el, nemsokara beindulnak a sracok, aztan lehet majd pislogni, akik mar szeptember vege ota kongatjak a veszharangot.
100%-ig hiszek abban, hogy ez a csapat, Lopeteguivel az elen, hozni fogja az eredmenyeket.
Nincs semmire sem garancia viszont az ahogy jelenleg kinéz a csapat kritikán aluli.
Egy Levante a saját pályánkon ne verjen meg minket.... Szerintem ez egyértelmű. A szezonban még egy igazán jó meccsünk sem volt. Roma elleni volt úgy ahogy elfogadható. Bár ott az eredmény az ami nagyszerű. Játékban ott sem voltunk annyival jobbak. A Sevilla elleni megalázó vereség sem billenti JLO felé a mérleget. Még akkor sem,ha Sevillaba szopni járunk. CSKA elleni meccs oké tét nélküli volt de ott is vereség....
Tico ellen szintén elbuktunk,bár az tényleg nem az edző hibája volt.
Nekem nincs vele bajom. Nem követelem a fejét. Viszont ő nem ide való edző. Ő egy Pellegrini féle edző. Nem a Real élére való. Egy Valencia illene hozzá inkább.
Nem kapott sok időt ez tény és az állandóság fontos de egy folyamatosan botladozó Barca is bőven előttünk van.
Nekem az idei Real meccsek egyébként unalmasak is. A játékunk sem tetszik nem,hogy az eredmények.
Nagy meccseken pedig alúlmaradtunk rendre eddig.
Szerintem,ha a Barca ellen simán kikapunk akkor megkell köszönni a Spanyol munkáját. Szimpatikus fazon amúgy de nagyon sótlan.