HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 26., péntek 18:29
Persze, minden edzőnk neve mellett meg lehet találni a fekete pontot a bizonyítványban. Most viszont több tíz éves negatív rekordokat kezdtünk kóstolgatni, javulás legkisebb jele nélkül, ez viszont nem jó. Elfogadom, hogy a keret nem túl acélos, de volt már itt sokkal gyengébb emberekből álló csapat is, Drenthékkel, Gravesenekkel, Pavónokkal, Metzelderekkel, Saviolákkal, stb., lehet, hogy az emlékek szépülnek, de nekem a mostani mindegyik korábbi csapatunknál kilátástalanabbnak tűnik. Nem feltétlenül csak az a gond, hogy kiszopunk egy Levantétől otthon, igaz, három kapufával, meg hangyafaszos lesgólokkal, ilyen becsúszhat egyszer egyszer bárkinél, de a Lopi féle gárda az ilyen "eredményeket" futószalagon állítja elő. A csehek elleni szar legalább ekkora szégyen volt nálam.
A clasíco után búcsút kell venni, nem tudom, Conte milyen lesz, de ha nincs más, akkor ő. Valamit csinálni kell. Olvastam itt, hogy akkor nem jön Hazard. Ez is jó téma. Már unom a Hazard féle love storyt is. A Real az álmaim csapata, már gyerekkoromtól ez meg az meg minden, de ha jönni kéne, akkor köszönöm szépen, jól vagyok a cselziben. Fizessetek ennyi meg annyi száz milliót. Nekem már sok a szájkaratéjából, ha akar, jöjjön, vannak genyó eszközök egy játékos kezében is, ha nem akarják engedni, ha meg nem akar, akkor fejezze be végre a nagy lebegtetéseket. Unom, amit csinál. Kellene, de azért ne szopasson már minket.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)