Lehet azert véleménye?G. V.tinho írta:mindenképpen remek ez a tényekre épített, így megalapozott hurráoptimizmusRealAsensio írta:Optimista vagyok, mert eddig valahanyszor eselytelenek voltunk, es itt is ment a siras, meg a pesszimizmus, akkor ertunk el jo eredmenyt ellenuk. Ez most sem lesz maskepp. Nem ertem, miert kellene elore alairni egy dontetlent. Azt meg plane nem ertem, miert kell befosni toluk, es elore temetni a csapatunkat. Szerintem jok leszunk, Benzema es Bale goljaival nyerunk, de Ramos goljara is tennek kisebb penzt. elhozzuk az osszes pontot Barcelonabol.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
mindenképpen remek ez a tényekre épített, így megalapozott hurráoptimizmusRealAsensio írta:Optimista vagyok, mert eddig valahanyszor eselytelenek voltunk, es itt is ment a siras, meg a pesszimizmus, akkor ertunk el jo eredmenyt ellenuk. Ez most sem lesz maskepp. Nem ertem, miert kellene elore alairni egy dontetlent. Azt meg plane nem ertem, miert kell befosni toluk, es elore temetni a csapatunkat. Szerintem jok leszunk, Benzema es Bale goljaival nyerunk, de Ramos goljara is tennek kisebb penzt. elhozzuk az osszes pontot Barcelonabol.
Attól még szarrá vertek minket. És akkor volt még egy CéRonaldonk, ami nem kis különbség a jelenlegi csapatot tekintve. Szerintem ha maradt volna, akkor nem a 7.helyen állnánk. Semmivel sem volt jobb a Benítez féle csapat.KAG írta:Emlékeim szerint közelében nem voltunk a hetedik helynek, ami könnyen lehet 10.-is egy vereség után.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Optimista vagyok, mert eddig valahanyszor eselytelenek voltunk, es itt is ment a siras, meg a pesszimizmus, akkor ertunk el jo eredmenyt ellenuk. Ez most sem lesz maskepp. Nem ertem, miert kellene elore alairni egy dontetlent. Azt meg plane nem ertem, miert kell befosni toluk, es elore temetni a csapatunkat. Szerintem jok leszunk, Benzema es Bale goljaival nyerunk, de Ramos goljara is tennek kisebb penzt. elhozzuk az osszes pontot Barcelonabol.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
H.E.H.E. írta:RealAsensio írta:Nagyon erzem ezt a meccset, szerintem odabaszunk nekik. Nezegetem a jatekosok felkeszuleset, meg a kepeket, amiket feltesznek, nagyon fel vannak porogve a meccsre. Jo eloerzeteim vannak, foleg Benzemaval kapcsolatban.
4:0 oda
szerintem ez irónia volt.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az a baj, hogy a clásico mostanában egy olyan különleges sport, amelyet huszonketten játszanak, a végén huszonegyen fejezik be és a végén a katalánok (vagy inkább katalán tulajdonosú csapat) nyernek (vagy döntetlen).
Babér régen termett nekünk, 2016 áprilisban utoljára, nem most volt. Most sem mi vagyunk az esélyesek, de hátha csoda történik és lesarkítva kicsit, a meccsenkénti 1,2,3 kapufa végre egyszer nem kifelé hanem befelé fog pattanni.
Egyébként, nem gondoltam volna, de az elmúlt sok-sok évet inkább meghatározó szopóág ellenére is mi állunk jobban 72/34/70 statisztikával, lőtt góloknál is elég kiegyenlített a dolog, 285/282 a javunkra.
Ilyenkor játszok el a gondolattal, ha mondjuk messzi foci helyett teniszezni, ralizni vagy mondjuk kosarazni kezdett volna, nem kicsit billenne felénk az összesített mérleg. Most nem lesz ott, lehet bizonyítani.
Babér régen termett nekünk, 2016 áprilisban utoljára, nem most volt. Most sem mi vagyunk az esélyesek, de hátha csoda történik és lesarkítva kicsit, a meccsenkénti 1,2,3 kapufa végre egyszer nem kifelé hanem befelé fog pattanni.
Egyébként, nem gondoltam volna, de az elmúlt sok-sok évet inkább meghatározó szopóág ellenére is mi állunk jobban 72/34/70 statisztikával, lőtt góloknál is elég kiegyenlített a dolog, 285/282 a javunkra.
Ilyenkor játszok el a gondolattal, ha mondjuk messzi foci helyett teniszezni, ralizni vagy mondjuk kosarazni kezdett volna, nem kicsit billenne felénk az összesített mérleg. Most nem lesz ott, lehet bizonyítani.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
RealAsensio írta:Nagyon erzem ezt a meccset, szerintem odabaszunk nekik. Nezegetem a jatekosok felkeszuleset, meg a kepeket, amiket feltesznek, nagyon fel vannak porogve a meccsre. Jo eloerzeteim vannak, foleg Benzemaval kapcsolatban.
4:0 oda
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- RealVazquez
Nagyon erzem ezt a meccset, szerintem odabaszunk nekik. Nezegetem a jatekosok felkeszuleset, meg a kepeket, amiket feltesznek, nagyon fel vannak porogve a meccsre. Jo eloerzeteim vannak, foleg Benzemaval kapcsolatban.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez a meccs egy nagy rangadò, aktuàlis forma helyezés ezen a meccsen nem szàmìt, erre a meccsre felszìvjàk magukat a csapatok , mindig 3 esélyes ez a meccs, minden meccsnek más a lélektana , Pilzen, Levante már a múlt, nyìlvàn többet tudnak mint amit ellenük mutattak , a Barca ellen sokkal jobban fognak koncentràlni , egy teljesen màs meccs lesz.Yazid írta:Ha védelmünk vele együtt a középpálya egyben lesz akkor van esélyünk egy xre. Barca tud focizni és akarni is fognak úgyhogy attól nem félek. Így a jollyjokerünk nélkül(cr) nem hiszem, hogy vhogy betalálnánk. Első félidőben el fog dőlni már. Ha egy levante vagy egy plzen vagy ki a tököm teljesen zavarba hoz minket mit várunk, de komolyan nem értem. Semmiféle fórum lázítás nélkül írom.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem igazán van veszteni valónk,aranykupát már buktuk engem innentől csak a bl hoz lázba( ) és annyi siránkozást olvasok már mindenhol,hogy szerintem megbaszkodjuk őket.De ha nem remélem legalább a labdabirtoklást megnyerjük
Én csak egy szokásos showműsort akarok,rugdosódást szinézkedést.Szerintem amúgy Lopi erősebb mint ernesto,azt is nagyon adnám.A Var is debütál clasicon,régóta vágyom egy barszás tömeges VAR utáni mutogatásra.
“Viccet” félretéve azért annyira nem kell parázni,ők is szarok.
Én csak egy szokásos showműsort akarok,rugdosódást szinézkedést.Szerintem amúgy Lopi erősebb mint ernesto,azt is nagyon adnám.A Var is debütál clasicon,régóta vágyom egy barszás tömeges VAR utáni mutogatásra.
“Viccet” félretéve azért annyira nem kell parázni,ők is szarok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Modrictol es Kroostol varok sokat, nekik kell elovenni a vilagklasszis format es alakitani egy nagyot kozepen. Aztan remelhetoleg a BB nem az impotens formajat hozza es birnak majd golt loni. Na meg Ase bomba is reg volt
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az esélytelenek nyugalmával ülök le mecset nézni vasárnap...ne legyen igazam, de szerintem csúnyán beleszaladunk majd a késbe...
Lopetegui állását max. a győzelem mentheti majd meg.
Lopetegui állását max. a győzelem mentheti majd meg.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Sierra írta:ja, meg egy gyönyörű 0-4 otthon pont ellenük.KAG írta:mint Benitez alatt volt.
Hasonlóan szar játék,beleszarom stílus, de valahogy csak jobban álltunk. Illetve ott volt egy nagyon fasza alapanyag is.
(aztán lehet csak az idő "szépít")
Emlékeim szerint közelében nem voltunk a hetedik helynek, ami könnyen lehet 10.-is egy vereség után.
ZIDANE
ja, meg egy gyönyörű 0-4 otthon pont ellenük.KAG írta:mint Benitez alatt volt.
Hasonlóan szar játék,beleszarom stílus, de valahogy csak jobban álltunk. Illetve ott volt egy nagyon fasza alapanyag is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Jo latni hogy vannak meg optimistak is. Szurkolni fogok de realisan nezve 2-3 golos barca gyozelemre szamitok. Erdekes lesz mert eddig jobarra a barca dominalt es mi celfocit probaltunk jatszani most meg mindket csapat dominalni akar. Csak nalunk fajdalmasan lassu a jatek igy meg Messi nelkul sem latok sok eselyt a gyozelemre. Amit elvarok az a ferfias kuzdelem Belatol Asessiotol meg mindenki reszerol.
Mar igy is rossz nezni a tabellat. Meg november sincs es ha kikapunk akkor nehez lesz ledolgozni a hatranyt. Aranykupa na persze lassan a 3 hely megcsipese lesz a target...
Mar igy is rossz nezni a tabellat. Meg november sincs es ha kikapunk akkor nehez lesz ledolgozni a hatranyt. Aranykupa na persze lassan a 3 hely megcsipese lesz a target...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Én sajnos azzal az oldallal vagyok, aki el nem tudja képzelni, hogy ezt behúzzuk holnap.
Rosszabbnak látom a helyzetet, mint Benitez alatt volt.
Rosszabbnak látom a helyzetet, mint Benitez alatt volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2018. október 26., péntek 22:35-kor.
ZIDANE
- RealVazquez
2-1-re nyerünk. Lopi marad az edző, és hétvégétől kezdve mindenkit megverünk idén.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nyerünk.
csak tudnám ki fog tőlünk gólrúgni...
amúgy lesz 2 kapufánk.
csak tudnám ki fog tőlünk gólrúgni...
amúgy lesz 2 kapufánk.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ha védelmünk vele együtt a középpálya egyben lesz akkor van esélyünk egy xre. Barca tud focizni és akarni is fognak úgyhogy attól nem félek. Így a jollyjokerünk nélkül(cr) nem hiszem, hogy vhogy betalálnánk. Első félidőben el fog dőlni már. Ha egy levante vagy egy plzen vagy ki a tököm teljesen zavarba hoz minket mit várunk, de komolyan nem értem. Semmiféle fórum lázítás nélkül írom.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Az utóbbi években gyakran volt meglepetés, és húzta be a kevésbé esélyesebb csapat a meccset. Bízom benne, hogy most is így lesz. Szerintem nyerünk eggyel. 1-2 Roberto, Bale, Ramos (tizi).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.