Szerintem is túltolják itt páran az aggódást.Már a messis barsza sem egy nagy szám bár vele kétségtelenül jobbak a jelenlegi madridnál.Azért csui szuáreztől meg kutinnyótol nem foson össze a bokám.
Ami okot ad az aggodalomra ha lopi a vágóhídra küldené a csapatot amennyiben tikitakában akarja megverni a barszát.Azt ember nem gondolhatja komolyan,hogy mi ebben az állapotban majd megverjük őket a saját focijukkal.De valverde pl van olyan beszari alak,hogy beáll kontrázni és az pl gyönyörű lenne ha a barsza kontrákban veri meg a tikitakázó Realt
bízon benne ,hogy a fáradt zsülien megpróbál végre az ellenfélhez is alkalmazkodni nem pedig a saját szarát erőltetni egy olyan csapat ellen akik ugyanazt a fost játsszák csak jobban.
De ha kikapunk sincs baj mert akkor végérvényesen kiderül,hogy nem idevaló a filozófiája.
Benitez érával szerintem kár példálózni,az elmúlt 50 év pegjobb csapata volt a kezében (akik ráadásul a legjobb korban voltak) a pincérnek ő meg góllövő dvd-ket küldözgetett Céronaldonak.Nem akarom kissebbíteni Zidane érdemeit,de ha 3 nem is,valószínüleg még egy bl leesett volna Carlettoval is ha marad.
Lopi azért közel sincs olyan jó helyzetben mint benitez volt,ráadásul perez meg nyíltan beáldozta ezt az évet a passzivitásával.Ettől függetlenül ez a hígfos amit eddig produkált a csapattal az ő felelőssége, csak azért nem akkora katasztrófa a tag mint benítez volt.
Nagy vizsga lesz neki a holnapi,bánja a tököm ,hogy átmegy-e vagy sem.Barszáékat megverni mindig fun de nem tudom,hogy hosszútávon jól járnánk-e egy győzelemmel holnap.Azért a klub vb-t már nem szivesen buknám el,kitudja mikor látom legközelebb azt a kupát.
Na mind1 elkalandoztam.Beszarni nem kell,szerintem win-win,ha nyerünk az sem rossz ha meg bukunk legalább valami változás jön.Megboldogult CéRonaldo emlékére egy Calma-t nyomhatna valaki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams