Megy a meccs!
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Jò persze ki lehet kapni a Barcelona ellen , a Camp Nouban de a hozzààllàs szànalmas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A képen a lényeg, hogy Karim sebességben jobb Varane-nál. Ami fura.dzsi91 írta:Kitörölhetjük vele amúgy nem csak nem kap jó inditásokat,rendre úgy helyezkedik,hogy ne is lehessen megjátszani.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/Dqm1uwMWsAAsZ-j.jpg
#freethebernabeufromvadlo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Igy van, a hasonlo kategorianak emlegetett Ozil-James parosban legalabb mindig ott volt a varatlan passz es gol, Isco duplanulla. Mehet a Citybe 100-ert, ott meg lehet eselye valamireateeemadrid írta:Nacho meg Isco nem formán kívül van, bennük ennyi van. Igazi tucatjátékos mindkettő, előbbi legalább kiegészítőnek jó, de Isco pl. soha nem volt semmivel több, mint mondjuk Özil és társai. Sőt. Csak spanyol azt kapja a hájpot a semmire, de a technikai tudásán kívül egy büdös nagy nulla. Ahogy a közutálat tárgya wxyz már elmondta sokszor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kitörölhetjük vele amúgy nem csak nem kap jó inditásokat,rendre úgy helyezkedik,hogy ne is lehessen megjátszani.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/Dqm1uwMWsAAsZ-j.jpg
#freethebernabeufromvadlo
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
A játékosok hibája is, ezt jól látod, de elsődlegesen az edző feladata megtalálni a hozzájuk vezető utat, és azért Benitezen kívül (aki a pendrivejaival tényleg egy balhere volt) nem hinném, hogy bárkit is direktbe buktatott volna meg a csapat, Carlohoz és Zidanehoz is korrekten állt mindenki, mert ők megtalálták a motiváláshoz vezető utat. Nyilván nem küldhetsz el 20+ játékost a keretből, de egy edzőt akármikor, Lopó jó alapokkal indult, hiszen van egy csomó spanyol a keretben, a játékosok örültek az érkezésének, mégis pont a spanyolok mondanak csődöt a kezei alatt, mert ilyen sz*r idényt sem Isco, sem Asensio, sem Lucas V. sem produkált még, de Ramos is gyenge. Lopo tiki takát meg spanyolosdit akart a keretből csinálni, aztán csak azzal nem számolt, hogy ezekre a játékosokra inkább fejben kéne hatnia, nem a stratégia táblán. Egy lúzer.ki lesz rakva Lopi és nem az ő hibája hanem a játékosoké. megérdemelnék Contét edzőnek akinek meg nem tetszik mehet. felveszik a milliókat és ezt az attitűdöt adják le. nem. ennek kell határt szabni. még hány edzőt szeretne buktatni ez a keret.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2018. október 28., vasárnap 17:17-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Felesleges 1-1 embert kiemelni, szar az egész. Új edző kell, Guti vagy Pochettino, esetleg Allegri, ezt a 3at tudom elképzelni. Aztán a keret felét ki kell dobni, a másiakt meg versenyeztetni, senkinek nem jár a fix hely. Lehet belülről is szarnak látják az edzőt, de ha a foci nem megy, legalább kűzdök, gyötrődök, nem díszfaszt játszok a barca ellen az egész világ szeme láttára.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Vagy az, hogy 33 éves, évek óta világklasszis szintet hoz, teljesen kifacsartuk és erre még rájött egy VB menetelés, ahol szintén ő húzta a brigádját.Modric ritka szar egész évben szerintem őt meg az aranylabda őrítette meg.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
És ezt Céronaldo köszöni szépen.Mondjuk tőle nem sajnálom.De ha messi itt játszik megnyerettük volna vele a hatodikat,szóval mindig lehetne rosszabb is.p.csabi1 írta: Modric ritka szar egész évben szerintem őt meg az aranylabda őrítette meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nacho KH, ki a francot érdekel h jobboson vagy baloson szar, ő a legkisebb bajunk
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Nacho meg Isco nem formán kívül van, bennük ennyi van. Igazi tucatjátékos mindkettő, előbbi legalább kiegészítőnek jó, de Isco pl. soha nem volt semmivel több, mint mondjuk Özil és társai. Sőt. Csak spanyol azt kapja a hájpot a semmire, de a technikai tudásán kívül egy büdös nagy nulla. Ahogy a közutálat tárgya wxyz már elmondta sokszor.
Szerintem Lopi tudja hogy ennyi volt,mert nem így szokott a kispad előtt viselkedni.Olyan ő is mintha nem is érdekelné.
Lehet az első után már tudta,hogy ez ennyi volt.
Modric ritka szar egész évben szerintem őt meg az aranylabda őrítette meg.
Lehet az első után már tudta,hogy ez ennyi volt.
Modric ritka szar egész évben szerintem őt meg az aranylabda őrítette meg.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Isco, Ase, ha fixen voltak játszatva, ezt hoztak tobbsegeben.
Padrol beszallva volt utobbi elfogadhato, elobbi pedig 5 meccsenkent hozott egy jót.
Nachot pedig irtam lentrbb h jobboson meg sose lattam jol jatszani
Padrol beszallva volt utobbi elfogadhato, elobbi pedig 5 meccsenkent hozott egy jót.
Nachot pedig irtam lentrbb h jobboson meg sose lattam jol jatszani
ZIDANE
- dzsi91
Meg nacho meg isco meg asensio meg lehetne sorolni a végtelenségig.Nem jutott könnyű örökség lopinak de az igencsak alacsony elvárásokat is sikerült alulmúlnia.Barszának meg se kellett erőltetnie magát.Azért láttam már valenciákat meg sevillákat fele ilyen jó kerettel több borsot törni barszáék orra alá.KAG írta:Aki forman kivul van az Varane,Kroos,Modric es talan Ramos.dzsi91 írta:Az oké,hogy a játékosainkat is elő lehet venni,de ne vicceljünk már.A keret 95% formán kívül van és mentálisan sincs rendben senki.Ha ez nem az edző felelőssége akkor semmi.És akkor még szóba se hoztam,hogy mindenki össze vissza rohangál mint a grundon.
#freethebernabeufromsablonedző
Tobbiek csak hozzak a szokasost, -1 Ronaldo, aki itt mar leordította volna a fel bagazs fejét.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk Nacho volt a leggyengébb Ramos mellett.KAG írta:Aki forman kivul van az Varane,Kroos,Modric es talan Ramos.dzsi91 írta:Az oké,hogy a játékosainkat is elő lehet venni,de ne vicceljünk már.A keret 95% formán kívül van és mentálisan sincs rendben senki.Ha ez nem az edző felelőssége akkor semmi.És akkor még szóba se hoztam,hogy mindenki össze vissza rohangál mint a grundon.
Tobbiek csak hozzak a szokasost, -1 Ronaldo, aki itt mar leordította volna a fel bagazs fejét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Modric nem rossz formában van hanem lefőtt, de erőltetjük orrba szájba
- ateeemadrid
Vége lehetne. Mármint a szezonnak.
Pont leszarom amúgy, hogy elküldik-e JLot, mással sem lesz jobb. Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy a játékosaink szarnak bele egy Clasicoba. Ilyen, ha agyonnyert, kiégett és motiválatlan játékosokkal van tele csapat, meg gyenge képességű kiegészítőemberekkel.
Pont leszarom amúgy, hogy elküldik-e JLot, mással sem lesz jobb. Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy a játékosaink szarnak bele egy Clasicoba. Ilyen, ha agyonnyert, kiégett és motiválatlan játékosokkal van tele csapat, meg gyenge képességű kiegészítőemberekkel.
Ez nagyon szánalmas. Mint a bohócok szaladgálunk össze-vissza, semmi taktikát, elképzelést nem látni. Remélem holnap edzőváltás lesz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Aki forman kivul van az Varane,Kroos,Modric es talan Ramos.dzsi91 írta:Az oké,hogy a játékosainkat is elő lehet venni,de ne vicceljünk már.A keret 95% formán kívül van és mentálisan sincs rendben senki.Ha ez nem az edző felelőssége akkor semmi.És akkor még szóba se hoztam,hogy mindenki össze vissza rohangál mint a grundon.
ZIDANE
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Még az is necces a mai árak mellett.RaúlCF írta:egyszerre nem lehet mindenkit de egy 5ös csere kéne legalábbYazid írta:Nyáron remélem nagytakarítás