HozzászólásSzerző: sonic » 2018. október 28., vasárnap 19:00
JLo rutintalan edzokent elso nagycsapatos klubszezonjara atvette az utobbi 10 ev leggyengebb real keretet oregedo, faradt, jollakott kulcsemberekkel, a klub legnagyobb modernkori sikerszeriajat kovetoen a tavozo klublegenda Zidane-tol. Hat nem irigylem... Meg amit kapni fog azt sem.
Nyilvan o vallalta be, meg a felelosseg elsodlegesen mindig az edzoe az eredmenyeket illetoen, de a vizes lepedot nem lehet csak ora huzni. Az edzo jelen esetben szerintem max annyira felelos mint a tobbi erintett, kezdve a vezetoseggel akik Zidane duplazos szezonja ota erdemben nem tudtak erositeni a keretet, sot jelentosen gyengult mind minosegben mind melysegben. Mar tavaly is latszott a bajnoksagban hogy nem ok a dolog, de ZZ meg kimaxolta a BL-t aztan jo erzekkel elbucsuzott.
Ez van. Nagy meglepetesnek nem neveznem a borzaszto eredmenyeket, mert ez is benne volt a pakliban. Persze remenykedtunk, en is, hogy helytallunk jobban, es el is konyveltem ezt az szezont egy utkeresesnek, de egyelore nem latszik hogy merre van az arra.
Mindenki alul teljesit, elol hatul kozepen sebezhetoek vagyunk, nem latszik a tuz se. Meccsek ota godorben vagyunk, es ugy erzi a szurkolo hogy nincs meg az a karakter a csapatban, edzoben hogy kikaparja magat belole. Es a szamok: 10 fordulo, kilencedik hely, 14 rugott 14 kapott. Hat...... valljuk be, ezert Perez nagyobb kutyakat is kibaszna. Nem igazan lepodnek meg ha most is igy tenne, bar hozza teszem hogy nem vagyok benne biztos hogy sokat tudunk elore lepni egy veszmegoldas edzovel. Viszont ez a teljesitmeny huzamosabb ideig egy top csapatnal (nemhogy haromszoros BL cimvedonel) nem megengedheto.
Sajnalatos. Es sajnos benne van a pakliban hogy kell 1-2 szezon mig ebbol utokepes csapat epul ujra. De kivarjuk turelemmel, mint ahogy korabban is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."