Én beraknám Raúlt, számomra ő lenne a tökéletes edző a Real Madrid élére- évek múlva, persze ha vannak ilyen jellegű ambíciói. Most ha edzővé nevezném ki Perez helyében, úgy tenném, hogy kijelentem és feszt azt hangoztatnám, hogy Raúllal közösen megállapodtak, hogy csak és kizárólag a szezon végéig vállalja el a munkát, mint megbízott edző, és történjen a szezon hátralévő részében, Raúl lesz nyárig az edző. Nyáron új tréner jön, de addig ideiglenesen Raúl.
Így a játékosok is tudják, hogy edzőbuktatással ne próbálkozzanak (mondjuk Raúl nem olyan sztem akivel megtennék), Raúlon is jelentősen kisebb lenne a teher, hisz ha szarul menne a játék, lehet mondani, hogy nem az eredménytelenség miatt lett elküldve nyáron, hanem mert előre ennyi ideig lett megbízva (a munkát folytatná persze az utánpótlás csapatnál valamelyikben).
És ő már valóban az a típus akire fel lehet nézni, csak úgy mint anno Zizoura, plusz spanyol, szerény, alázatos volt mindig is,edzőként se lenne különb.
Csak azért írtam ezt be, mert ez se lenne 1 szar opció, még ha ennek megvalósulására a mai világban és a mai körülmények között nem sok esély van.