Sergio Ramos
Re: Sergio Ramos - 4
Egyszerű bohóckodás. De amúgy meg is érteném, ha minden rendben lenne, de ezen a meccsen is egy határ mák kellett a győzelemhez. És a hú de nagy akarás sem látszik a csapaton. Szerintem ez, a hangzatos posztok ez mind ilyen felszínes bullshit. Ilyen sorozat után lehajtott fejjel kéne visszamenni és tenni a dolgát és nem parádézni.
Vedd ellenben Kroost.
Vedd ellenben Kroost.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
We keep on working. Sacrifice, effort and calm.
Így tette ki instára a csövesbánat.
Így tette ki instára a csövesbánat.
Gondolom a meditációra utal. Lelki nyugalom, önkontroll, stb..csak amik jellemzik Ramost.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De amúgy, mi a gond ezzel a gólörömmel? Mi a jelentése?Babinho írta:Ha nem ilyen lenne a nehéz helyzetekben, akkor lehet nem lenne ennyi BL-ünk, mert az elődöntős kudarcok után (főleg a bayern elleni) nem állt volna fel. Emiatt az arc és mentalitás miatt, több Ő, mint a védők 98%-a.
Most tényleg egy ilyen gólöröm miatt is le kell húzni? Már semmi nem jó?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha nem ilyen lenne a nehéz helyzetekben, akkor lehet nem lenne ennyi BL-ünk, mert az elődöntős kudarcok után (főleg a bayern elleni) nem állt volna fel. Emiatt az arc és mentalitás miatt, több Ő, mint a védők 98%-a.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Magyarul Lopi egy szerencsétlen is. Azért rohadtul rá kellett volna szóljon, ha látja miért kapjuk a gólokat, Ramos mit művel..de nem.Csabi írta:lopi haver, bro. ő ezzel kivívta a tiszteletét. conte az anyjába fogja visszaordítani, ha felmegy.
Azért nehogy már egy játékos diktáljon..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
lopi haver, bro. ő ezzel kivívta a tiszteletét. conte az anyjába fogja visszaordítani, ha felmegy.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én bírom Ramost, de ez az ámokfutás, amit idén csinál ez már kezd kicsit sok lenni..
Rohangál össze-vissza a pályán, védekezés nulla, beáll csatárnak..
Értem én, hogy jót akar, látja, hogy szar a helyzet.Látja, hogy senki nem képes gólt lőni.De ezzel a vehemenciával, csak azt érte el, hogy a védelem is nulla lett.
Remélem jön egy új edző és tendbe teszi.Lopi nem képes erre, úgy tűnik.
Rohangál össze-vissza a pályán, védekezés nulla, beáll csatárnak..
Értem én, hogy jót akar, látja, hogy szar a helyzet.Látja, hogy senki nem képes gólt lőni.De ezzel a vehemenciával, csak azt érte el, hogy a védelem is nulla lett.
Remélem jön egy új edző és tendbe teszi.Lopi nem képes erre, úgy tűnik.
Ez az ember totál homály.
Casemiro elmondta,hogy egy lusta disznó az összes.
Ennyi.
Nem Lopi vot itt a fő rossz ebben a történetben.
Casemiro elmondta,hogy egy lusta disznó az összes.
Ennyi.
Nem Lopi vot itt a fő rossz ebben a történetben.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Casemiro szépen elmondta mi van. Ők vannak a pályán. Ideje hogy felelősség is legyen. Ramos meg már Conte ellen beszél. Jó lenne ha visszatérne legalább ebbe a galaxisba
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt egyébként azt tenném, hogy akik elmentek a meccsre, kifizették a közel 140 eurós!!! belépőt, azoknak azonnal visszafizetném.rashidm írta:Ezt adom, de azért nehéz megmagyarázni ezt egy szurkolónak. Ha soha nem idegesíti fel magát a meccs miatt, a szurkoló szemében ez akár lehet az hogy nem érdekli a csapat. Szerintem.Realista24 írta:Nehéz igazságot tenni. Kroos is például elmondta, hogy soha nem idegesíti fel magát egy rossz eredmény miatt, mert ez csak foci.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezt adom, de azért nehéz megmagyarázni ezt egy szurkolónak. Ha soha nem idegesíti fel magát a meccs miatt, a szurkoló szemében ez akár lehet az hogy nem érdekli a csapat. Szerintem.Realista24 írta:Nehéz igazságot tenni. Kroos is például elmondta, hogy soha nem idegesíti fel magát egy rossz eredmény miatt, mert ez csak foci.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nehéz igazságot tenni. Kroos is például elmondta, hogy soha nem idegesíti fel magát egy rossz eredmény miatt, mert ez csak foci.ELSiete írta:én is most olvasom. hihetetlen ez az ember, mindig is tudtam, hogy nem az eszéért szeretjük, de azért az elmúlt pár évben azt hittem sikerült némi kultúrát magára szednie, de úgy látszik tényleg teljesen elszabadult ZZ és Ronaldo távozása óta. Szerinte Casemiro túl erősen fogalmazott és ilyen nehéz időszakban ezt nem lett volna szabad. Ezek szerint már az is baj, ha valaki őszinte, vagy ha egy picit negatívabb hangnemben fejezi ki magát egy totális leégés után. Én az ilyen őszinte nyilatkozatokat amúgy is sokkal jobban kedvelem, mert így azt látom, hogy a játékosokat is érdekli a meccs végeredménye, de amit Ramos megint csinál az nem más, mint a takarózás, meg az üres sablonos duma, amiből már rohadtul elegem van. Meg ilyen amatőrséget, ilyen szinten, hogy a tuti biztos új edzőjelöltnek így...ilyet beüzenni. Hát tényleg mutatnám neki amit Isti írt, hogy a kezdőtagságot is ki kell érdemelni, de jobbat mondok, a CSK karszalagot is, mert az idei évi teljesítményével és mentalitásával csak a klubot járatja le, ami nem CSK-hoz méltó. Na mindegy, te hónapsportolója.Realista24 írta:A meccs után akkor sikerült beleállnia Pérezbe, Contéba és Casemiroba is, de azért elmondta, hogy egységesek vagyunk
A teljesítményét és a csk szalagot nincs értelme felhozni. A legjobb helyen van az utóbbi, előbbi meg megbocsátható, nálam. Bőven.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
én is most olvasom. hihetetlen ez az ember, mindig is tudtam, hogy nem az eszéért szeretjük, de azért az elmúlt pár évben azt hittem sikerült némi kultúrát magára szednie, de úgy látszik tényleg teljesen elszabadult ZZ és Ronaldo távozása óta. Szerinte Casemiro túl erősen fogalmazott és ilyen nehéz időszakban ezt nem lett volna szabad. Ezek szerint már az is baj, ha valaki őszinte, vagy ha egy picit negatívabb hangnemben fejezi ki magát egy totális leégés után. Én az ilyen őszinte nyilatkozatokat amúgy is sokkal jobban kedvelem, mert így azt látom, hogy a játékosokat is érdekli a meccs végeredménye, de amit Ramos megint csinál az nem más, mint a takarózás, meg az üres sablonos duma, amiből már rohadtul elegem van. Meg ilyen amatőrséget, ilyen szinten, hogy a tuti biztos új edzőjelöltnek így...ilyet beüzenni. Hát tényleg mutatnám neki amit Isti írt, hogy a kezdőtagságot is ki kell érdemelni, de jobbat mondok, a CSK karszalagot is, mert az idei évi teljesítményével és mentalitásával csak a klubot járatja le, ami nem CSK-hoz méltó. Na mindegy, te hónapsportolója.Realista24 írta:A meccs után akkor sikerült beleállnia Pérezbe, Contéba és Casemiroba is, de azért elmondta, hogy egységesek vagyunk
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Valahol itt az igazság amit ez a szemét mond. Plusz egy.ziro4vr írta:Cé És ZZ azért olyan tekintély és legenda volt még mellette, akik földön tartották, így hármuk között eloszlott az öltöző és az arc. De most, hogy egyedül hagyták, elszabadult, nincs aki visszafogja.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A meccs után akkor sikerült beleállnia Pérezbe, Contéba és Casemiroba is, de azért elmondta, hogy egységesek vagyunk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cé És ZZ azért olyan tekintély és legenda volt még mellette, akik földön tartották, így hármuk között eloszlott az öltöző és az arc. De most, hogy egyedül hagyták, elszabadult, nincs aki visszafogja.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
De miért pont most szállt el? Mármint kellett neki még ez az egy plusz BL serleg, hogy így eleressze magát? Vagy CR távozásával úgy érzi ő lett az egyetlen góré? A héten is látom, hogy megkapta a legjobb sportembernek járó kamudíjat, hogy aztán összeállhasson egy pózőr képre Perez apóval. Megy a kifele mosolygás, de a teljesítmény nulla.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."