én is most olvasom. hihetetlen ez az ember, mindig is tudtam, hogy nem az eszéért szeretjük, de azért az elmúlt pár évben azt hittem sikerült némi kultúrát magára szednie, de úgy látszik tényleg teljesen elszabadult ZZ és Ronaldo távozása óta.
Szerinte Casemiro túl erősen fogalmazott és ilyen nehéz időszakban ezt nem lett volna szabad. Ezek szerint már az is baj, ha valaki őszinte, vagy ha egy picit negatívabb hangnemben fejezi ki magát egy totális leégés után. Én az ilyen őszinte nyilatkozatokat amúgy is sokkal jobban kedvelem, mert így azt látom, hogy a játékosokat is érdekli a meccs végeredménye, de amit Ramos megint csinál az nem más, mint a takarózás, meg az üres sablonos duma, amiből már rohadtul elegem van. Meg ilyen amatőrséget, ilyen szinten, hogy a tuti biztos új edzőjelöltnek így...ilyet beüzenni.
Hát tényleg mutatnám neki amit Isti írt, hogy a kezdőtagságot is ki kell érdemelni, de jobbat mondok, a CSK karszalagot is, mert az idei évi teljesítményével és mentalitásával csak a klubot járatja le, ami nem CSK-hoz méltó. Na mindegy, te hónapsportolója.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”