Szóról szóra egyetértek szörpös barátommal.H.E.H.E. írta:edzőbuktatás, nem tetszik az új jelölt, általában a játékosok pártján állok, de egyértelműen mindegyik - nem csak madridban - túlfizetett anyámasszonykatonája, a realitásérzék teljes hiányával.
aki nem érti meg, hogy csak perez mutat autentikusan a hugo boss öltönyben, annak továbbra is mondom, hogy mehet másik csapatba.
perez és a madrid nem kevés és nem kis dolgokat intézett el és nem kicsit nyalta ki a seggét minden játékosnak. cserébe akarni és hajtani kell a mezért és megszakadni.
értem én, hogy emberek, de egy profi sportoló nem tehet ilyet bazmeg, pláne egy barcelona ellen, hogy nem futnak, feladják, a hülyegyerek 3 perce állt be, de csak kocog vissza labdavesztés után, hát mekkora vérlázító szégyen ez?
és itt még nem mentem bele abba, hogy eleve képességben, fejben gyenge pár ember, akik amúgy minden lehetőséget megkapnak. lehet amiatt pontot veszteni, mert balfasz az ember és az üres kaput se találja el 10-ből egyszer se, de ha nem látni az akarást sem, mert épp meg van beszélve, hogy edzőt buktatunk, x év alatt már nem először, akkor ott nem tudom tovább védeni már ezt a bandát.
írjátok, hogy nem tudtok haragudni, mert történelmi sikereket értek el.
hát keci, akkor én másfél milliós életjáradékot várok el jövő hónaptól, csak mert 2 éve benne voltam egy fasza projektben.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
Lehet védeni Benzema-t, Ramos-t, meg akárkit mert sokat tettek az asztalra. Ok. Ez egy dolog. A másik része az, hogy olyat nyilatkozik Ramos is a... hát finoman szólva: gáz meccs után, hogy nem kell olyan kaliber mint Conte. Hát ki a tököm az ember, hogy megmondja ki jöjjön és ki nem? Ugyanolyan mint anno bármelyik sztár aki azt hitte h a klub felett áll.