ferni írta:akkora sírás megy utánuk, meg fröcsögnek Perezre, hogy az nonszensz, 4 BL címet elhozott ez a csapat, mit vártunk, még nyerünk zsinórban 3at?
Nem bazmeg, de ne üssük már ki magunkat októberben a bajnoki versenyfutásból, például. Esetleg nyerjük meg! Vagy jussunk meg be legalább a spanyol kupa döntőjébe. Nem hiszem, hogy ezek olyan extra elvárások lennének egy Realban.
ferni írta:Hazard - Icardi pakkot elhozgatott volna talán Florentino 300 milláért, de kétlem, hogy sokkal előrébb lennénk és most folyamat aláznánk miattuk az ellenfeleket gólokkal, mert ennél nagyobb a baj.
Áááh tuti nem lennénk előrébb, végül is csak tök gólerős mindkettő, és 20 helyzet/meccsből talán kihoztak volna egyet s mást, és most nem a 10. helyen kullognánk. De 100%, hogy ha itt lennének is ez lenne a helyzet kb... ahha.
A hosszú mondandót többi része pedig sztem mindenki számára egyértelmű volt eddig is. Tavaly szeptemberben elkúródott vmi, nem a BL döntő után, szuperkupában lesimáztuk a Unitedet, majd a Barcát is, olyan játékkal hogy élmény volt nézni. A Valencia elleni 2-2-vel változtak meg a dolgok. A BL-t meg még szívből és akaraterővel behúztuk, de mindenki látta, hogy kurva nagy szar van a csapattal (Leganes elleni kupabúcsú is).
És most azért, mert tavaly szarok voltunk, akkor törvényszerű hogy idén is annak kell lennie? Változtatni kellett volna a dolgokon, és talán nem itt tartanánk. És miután Florentino Perez a klub első embere, ezért az ő felelőssége elsősorban a kialakult helyzet.
H.E.H.E. írta:itt pampog a fater is, hogy nem kapott befejező csatárt céronaldo helyett a fiacskája, hát geci, mutasson már nekem vki csak egyetlen egy épkézláb csatárt manapság
mind balfasz.
Cavani, Aubameyang, Lacazette, Lewandowski, Icardi, Kane, Aguero, Salah, Hazard, Dybala, most hirtelen ennyi jutott eszembe, jelen állás szerint bármelyik elférne a kezdőben.
Ja de tudom, nálad mindenki balfasz, akit nem Ronaldonak hívnak.
hát akkor így tényleg nehéz az igényeidnek csatárt igazolni!