Premier League
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Premier League
Besztlígevör.
Utoljára akkor volt szórakoztató a PL amikor a Leicester behúzta a bajnoki címet.
Utoljára akkor volt szórakoztató a PL amikor a Leicester behúzta a bajnoki címet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez a mai foci, ez a premier league teteje, két nagycsapat.
elbaszott kapuskirugás, nincs kp, aztán egy azaz egy darab kényszeritővel ziccer, majd kapus mintha ott se lenne.
de megkapja a sokszázezer fontos heti fizut.
elbaszott kapuskirugás, nincs kp, aztán egy azaz egy darab kényszeritővel ziccer, majd kapus mintha ott se lenne.
de megkapja a sokszázezer fontos heti fizut.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
nem. bele se gondoltam, hogy rossz ötlet bemásolni. Bocsi érte.Realista24 írta: Beleegyezett mindkét fél hogy bemásold ide?[/color]
Csak érdekes volt a benne rejlő tartalom/konteó és szívesen olvastam volna a ti véleményeteket is.
én is ezt mondom rég óta hogy az FFP nem az olajok ellen lett létrehozva hanem hogy a kiscsapatok ne menjenek csődbe mint előtte a túlköltekezés miatt. egy olajos csak pumpálja bele a pénzt a fociba és mindig lesz fedezete ez pedig egyáltalán nincs ellenére az uefának.kierkegaard írta:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
kierkegaard írta:egy ismerősöm levelezett a 444 egyik újságírójával és elég érdekes a tartalma: .
Beleegyezett mindkét fél hogy bemásold ide?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
haha
hahahaha
hhhhaaaaaaahaaahahahahahahahahaa
BRAAAAAAAAAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAMIAGECIEZ
https://twitter.com/mhmedmostaf13/statu ... ort.com%2F
hahahaha
hhhhaaaaaaahaaahahahahahahahahaa
BRAAAAAAAAAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAMIAGECIEZ
https://twitter.com/mhmedmostaf13/statu ... ort.com%2F
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
miért nem közvetíti a spíler a city meccsét? ehelyett egy tegnapi everton meccs ismétlése megy
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
BBeno írta:arsenal anno
Szerintem egy Ligakupa meccs lehetett.
Bár ezzel a kerettel is harmadik lett a csapat
Wenger munkáját kezdem értékelni
"And my heart will leave you never."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mondjuk Bale helyén szerintem még őt is szívesebben nézni mindenki.H.E.H.E. írta:megvettük volna 200ért mi lenne most...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- H.E.H.E.
megvettük volna 200ért mi lenne most...
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mo Salah VS the Big teams this Season:
Man City 0 Goals
Chelsea 0 Goals
Chelsea 0 Goals
Tottenham 0 Goals
Arsenal 0 Goals
PSG 0 Goals
Napoli 0 Goals
#köcsögRamos
Man City 0 Goals
Chelsea 0 Goals
Chelsea 0 Goals
Tottenham 0 Goals
Arsenal 0 Goals
PSG 0 Goals
Napoli 0 Goals
#köcsögRamos
#whatisyourexcuse
Rangado, hazai palya, 1-1. Jo hogy hajt.Anthony írta:Kazettás csávót el kellett volna hozni, felüdülés nézni ahogy a 90-ik percben is hajt, rohan.
Bár az is igaz az angol bajnokság miatt is van ez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kazettás csávót el kellett volna hozni, felüdülés nézni ahogy a 90-ik percben is hajt, rohan.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyebkent, ha lehozna egy fasza szezont, 1 2 regionalis kupaval, akkor en ele tolnek egy szerződést.
ZIDANE
H.E.H.E. írta:komolyan felüdülés nézni, hogy van egy csapat, ahol európában kb 10 éve először egyedülálló módon csatárduót játszatnak, a sok hamis kilences, egyedüli ék meg orbitális faszság után.
mindig a ronaldo-romário jut eszembe, ahogy kombinálnak egymással, még ha lacazette meg abumeyang szarabbak is
Nekünk is ezt kéne nyomni, legyen az Vinicius-Benzema(akik edzésképek alapján jól megértik egymást), vagy Benzema-Mariano bánom is én. De a mostani langyos fos játékunkat csak így tudnánk feldobni a jelenlegi kerettel. Asensionak még talán adnék egy esélyt ott, több esze van ehhez a játékhoz mint Balenek. Nyilván ha így állnánk fel a mindenkori edzőnk nyomatná a Bale-Benzema duot elől, ami teljesen mukodeskeptelen.
Télen vagy nyáron meg sürgősen frissíteni. Már egy Icardinak is örülnék esküszöm, bár nem hinném hogy télen otthagyja az Inter, nagyot mennek most.
Harry Kane-nel ne ijesztegessetek továbbra se, meg Lewandowskival is csak ha ingyen lesz.
Ott Neymar vagy az arab irányított.KAG írta:Igen,valoban ez jon at.Kerlon írta:Emery nagyon összekapta ezt az Arsenalt. Dinamikus, jó játékot tolnak. Az örmény helyett, ha más kezd, akkor meg sima 3 kb.
Pedog a psg-s bukás utan azt hittem hogy barkit max egy szimpatikus kozepcsapat szintjére tud felhozni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen,valoban ez jon at.Kerlon írta:Emery nagyon összekapta ezt az Arsenalt. Dinamikus, jó játékot tolnak. Az örmény helyett, ha más kezd, akkor meg sima 3 kb.
Pedog a psg-s bukás utan azt hittem hogy barkit max egy szimpatikus kozepcsapat szintjére tud felhozni
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jolvanaz, remelem a pull nem nyer. manenak meg mi van a kezére ragasztva? lépésszámláló?
Emery nagyon összekapta ezt az Arsenalt. Dinamikus, jó játékot tolnak. Az örmény helyett, ha más kezd, akkor meg sima 3 kb.
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez az Emery ez nagyon beteg
Ahogy beszélget magában, meg bele éli magát
Mondjuk jó edzőnek tartom.
Ahogy beszélget magában, meg bele éli magát
Mondjuk jó edzőnek tartom.