ziro4vr írta:nyomatni kell, mert amúgy potenciál van benne, csak esetleges. Valszeg top játékos sosem lesz, nekem ahhoz túl esetleges, de egy jó még lehet, pláne a mai felhozatalban.
Pont ez fogalmazódott meg bennem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 8., csütörtök 11:37
ziro4vr írta:nyomatni kell, mert amúgy potenciál van benne, csak esetleges. Valszeg top játékos sosem lesz, nekem ahhoz túl esetleges, de egy jó még lehet, pláne a mai felhozatalban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 8., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. november 8., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 8., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. november 8., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 1., csütörtök 15:31
Persze, a lutri mindenkiben ott van ilyen korban, jöhet egy komoly sérülés pl. ami megtöri. Nekem a tehetsége mellett tetszik a habitusa, korához képest nagyon érettnek tűnik, még ha sajnálom is de azt is helyeslem, hogy nem jött ide 19 évesen.Realista24 írta:Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Mbappéból. Legalább akkora kockázat lett volna az a 200, mint a 60 Viniért. A PSG-nek nem, mert nekik ez játékpénz.Victorioo írta:Arányaiban nézve én sokkal jobb befektetésnek látom azt a 200at, hosszútávon igencsak bőven megtérült volna ugyanúgy mint CR. Kár, hogy nem lett belőle semmi, mindenestre ha Perez kinyitja a csapot remélem miatta fogja nem Neymarért. A brazilnak pedig szurkolok, meglesz a lehetősége a következő meccseken.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. november 1., csütörtök 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 1., csütörtök 15:23
Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Mbappéból. Legalább akkora kockázat lett volna az a 200, mint a 60 Viniért. A PSG-nek nem, mert nekik ez játékpénz.Victorioo írta:Arányaiban nézve én sokkal jobb befektetésnek látom azt a 200at, hosszútávon igencsak bőven megtérült volna ugyanúgy mint CR. Kár, hogy nem lett belőle semmi, mindenestre ha Perez kinyitja a csapot remélem miatta fogja nem Neymarért. A brazilnak pedig szurkolok, meglesz a lehetősége a következő meccseken.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 1., csütörtök 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 1., csütörtök 14:55
És itt a lényeg, ezért volt 60, nem 200.Victorioo írta:Ja.. 1,5 év van közöttük de a pályán mikor nézem őket sokkal többnek tűnik ez. Nem fogadnék rá, hogy valaha is azon a szinten lesz de közelében sem, főleg ha a francia ilyen ívben fejlődik.BBeno írta:a lenyeg hogy ne boruljon fel a fizustruktura bappe miatt. nem szamit hogy 60 milliot adunk egy hype gyerekert.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 1., csütörtök 14:44
Ja.. 1,5 év van közöttük de a pályán mikor nézem őket sokkal többnek tűnik ez. Nem fogadnék rá, hogy valaha is azon a szinten lesz de közelében sem, főleg ha a francia ilyen ívben fejlődik.BBeno írta:a lenyeg hogy ne boruljon fel a fizustruktura bappe miatt. nem szamit hogy 60 milliot adunk egy hype gyerekert.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 1., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 1., csütörtök 13:52
Nem Bappénak, Bappéért a Monacónak.H.E.H.E. írta:volt olyan hir hogy ugyanannyit megadunk bappénak mint a psg.
oda akart menni a család miatt.
aztán amikor megint nem nyerik meg a béellt csak ráun előbb utóbb, vagy megreked ezen a szinten örökre
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 1., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 1., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 1., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 1., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 1., csütörtök 12:55
Ez pont az, amit leírtam, előtte a védő és megijed. Gyakorlatilag nem helyez rá nyomást, a brazil meg támadja vagy legalább bemozog.Realista24 írta:Nem tudom, én azt láttam, hogy mindenki megindul, majd rögtön az alibi/visszapasszt keresi.
ez meg puta nagy vicc egy 17 éves gyerekért, annak a tudatában, hogy Mbappet meg nem bírtuk idehozni úgy, hogy láttuk bizonyítaniRealista24 írta:COPE: Vinicius cost Real Madrid €61m rather than the widely reported €45m figure. The €45m release clause + 8m agents' fees + €8m to his family.
kodo írta:Minden cent jo helyre ment. Szükségünk lesz ra idén.Realista24 írta:COPE: Vinicius cost Real Madrid €61m rather than the widely reported €45m figure. The €45m release clause + 8m agents' fees + €8m to his family.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 1., csütörtök 12:47
Minden cent jo helyre ment. Szükségünk lesz ra idén.Realista24 írta:COPE: Vinicius cost Real Madrid €61m rather than the widely reported €45m figure. The €45m release clause + 8m agents' fees + €8m to his family.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 1., csütörtök 12:27
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem