Tehát a klub álláspontja, hogy minden legendánkat el kell zavarni a csapattól (kivéve Dudek mestertRealista24 írta:De Pérez az elnök, aki a klubot képviseli.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. november 12., hétfő 9:04
Tehát a klub álláspontja, hogy minden legendánkat el kell zavarni a csapattól (kivéve Dudek mestertRealista24 írta:De Pérez az elnök, aki a klubot képviseli.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 12., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. november 12., hétfő 8:55
Ahogy Pereznek sem...Realista24 írta:Álljunk meg egy szóra, mert Cenek nem ez volt az első ilyen esete.dzsi91 írta:És innentől ugye Marcelonak meg Modricnak sem lehet felróni ha lépni akarnak. Azért a játékosok is érzik,hogy ez így nem oké, rúg valaki 450 gólt aztán egy kis feszkó után kinyitjuk neki az ajtót,hogy akkor viszlát. És akkor itt ez a Navasos story.
Én teljesen megértem ha valaki öregségére megbecsülést vár x év topteljesítmény után, a másik oldal is érthető lenne ha helyettük feltöltenénk a keretet csúcs fiatalokkal de még az sincs, csak simán kirugdaljuk a legendáinkat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 11., vasárnap 14:27
első kommentek között íródott.Géci írta:Üdv! Remélem joban meg leszel becsűlve mint Lopez, és kifogod az ellenfél szemét! Sikerekben gazdag éveket kívánok!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. november 11., vasárnap 14:23
Azert ez a kis feszko nem egy 2 hetes folyamat. Ronaldo is volt mar nem egyszer szomoru szerzodes hosszabbitas elott. Sot, pont o nyilatkozta kb 2 hete, hogy az itteni 9 evenek a masodik feleben mar nem volt olyan a kapcsolata Perezzel, mint a kezdetekben.dzsi91 írta:Azért a játékosok is érzik,hogy ez így nem oké, rúg valaki 450 gólt aztán egy kis feszkó után kinyitjuk neki az ajtót,hogy akkor viszlát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 11., vasárnap 13:03
Álljunk meg egy szóra, mert Cenek nem ez volt az első ilyen esete.dzsi91 írta:És innentől ugye Marcelonak meg Modricnak sem lehet felróni ha lépni akarnak. Azért a játékosok is érzik,hogy ez így nem oké, rúg valaki 450 gólt aztán egy kis feszkó után kinyitjuk neki az ajtót,hogy akkor viszlát. És akkor itt ez a Navasos story.
Én teljesen megértem ha valaki öregségére megbecsülést vár x év topteljesítmény után, a másik oldal is érthető lenne ha helyettük feltöltenénk a keretet csúcs fiatalokkal de még az sincs, csak simán kirugdaljuk a legendáinkat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 11., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2018. november 11., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 10., szombat 12:19
Ugyanaz a ket hír, másképpen megfogalmazva. Marad. Küzd. Aztán ha nem lesz változás ket hónap alatt akkor lehet hogy megy.Kercsó írta:ha ez a hírek igaz, akkor menjen a f*szba Perez...![]()
azért durva, hogy a sokadig harcost és hűséges bástyát csapjuk ki a hátsóajtón.
btw. én azt olvastam, hogy Navas azért mondta le 2 válogatott meccset, hogy maradhasson Solarival dolgozni és bizonyítani.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. november 10., szombat 12:17
Akar igaz ez, akar nem, elkepeszto ez az ember...hehenek pedig tokeletesen igaza van.Kercsó írta:btw. én azt olvastam, hogy Navas azért mondta le 2 válogatott meccset, hogy maradhasson Solarival dolgozni és bizonyítani.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. november 10., szombat 12:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 10., szombat 12:14
rashidm írta:Megérdemelné Pérez. Oktondi módon elbaszta. Annyi kellett volna - már ha megoldható lett volna - hogy Cét nem elengedni, Bale-t elpasszolni. Kova-t maradásra bírni és beépíteni.H.E.H.E. írta:Keci kejlor leigazol januarban juveba, tiszta szivembol kivanom, hogy nyerje meg annyi szopott donto utan a juventus, ceronaldo kapja meg az aranylabdat, aztan figyeljuk meg perez fejet. Nyilvan nem fogjuk latni mert kb a negyeddontoig tart ez a szezon.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 10., szombat 12:07
Megérdemelné Pérez. Oktondi módon elbaszta. Annyi kellett volna - már ha megoldható lett volna - hogy Cét nem elengedni, Bale-t elpasszolni. Kova-t maradásra bírni és beépíteni.H.E.H.E. írta:Keci kejlor leigazol januarban juveba, tiszta szivembol kivanom, hogy nyerje meg annyi szopott donto utan a juventus, ceronaldo kapja meg az aranylabdat, aztan figyeljuk meg perez fejet. Nyilvan nem fogjuk latni mert kb a negyeddontoig tart ez a szezon.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 10., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. november 10., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 10., szombat 11:20
Csak a szokásos.lestat írta:Hát ezek szerint perez papa nem nyugszik.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. november 10., szombat 11:01
H.E.H.E. írta:Mekkora szégyen bazmeg, ilyenkor azert tudom szarral dobalni ezt a klubot, hogy bizonyos jatekosok akik nem erdemlik meg mindent megkapnak, akik meg mindent megerdemelnenek, egy nagy lofaszt kapnak a szemuk koze.
A belga eddig fullatlag amugy. Mintha itt se lenne.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. november 10., szombat 10:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. november 10., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 10., szombat 10:15
Megszűnt már az a szabály.Csabi írta: ő max torinóban emeli magasra, mert nem fog a bl-ben játszani.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem