Humor
-
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Humor
az elején jól indult, de kezdtek kifulladni a rendezők... nekem mostmár erőltetett.dzsi91 írta:https://youtu.be/lQCvZCUTuY8 geci beteg, nálam veri a 442oonst
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://youtu.be/lQCvZCUTuY8 geci beteg, nálam veri a 442oonst
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez sztem belefér. Drukkhelyzet volt, és sztem azon kattogott az agya hogy mennyit balfaszkodott 20 centivel a palánktól.H.E.H.E. írta:amerika.
Ez olyan mint amikor az utcán az emberek ostobaságát bizonyítandó, odamennek kamerával mikrofonnal a szerencsétlenhez, belenyomják az arcába, aztán a semmiből feltesznek valami dedós villámkérdést, csóri meg nem tud válaszolni,vagy elkezd valami faszságot magyarázni.
Elég szarul működik az ember agya drukkhelyzetben. Legalábbis a legtöbbünké.
Amúgymeg:
https://www.youtube.com/watch?v=uhB0jSTlSfw
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.