Kapusok karrierjét tette tönkre egy hónapon belül.
De valóban, Punisher jobb lett volna
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 19., hétfő 12:51
Kapusok karrierjét tette tönkre egy hónapon belül.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 19., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. november 19., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 13., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 13., kedd 18:53
Teljesen jól nyomod.Kevesen tudtunk örökös védettséget kapni első hozzászólásra.Whiteheart írta:Bocsi de mi is volt a baj? Nem tudom mi a szabály errefelé, nem tudtam még nagyon beilleszkedni... De ahogy elnézem a fórumot már egy ideje, te seBBeno írta:sztem csak troll. mas magyarazat nincs erre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 13., kedd 18:24
Egy hsz utan beilleszkedtel. Ne aggódj.Whiteheart írta:Bocsi de mi is volt a baj? Nem tudom mi a szabály errefelé, nem tudtam még nagyon beilleszkedni... De ahogy elnézem a fórumot már egy ideje, te seBBeno írta:sztem csak troll. mas magyarazat nincs erre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 13., kedd 16:50
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2018. november 13., kedd 16:29
Bocsi de mi is volt a baj? Nem tudom mi a szabály errefelé, nem tudtam még nagyon beilleszkedni... De ahogy elnézem a fórumot már egy ideje, te seBBeno írta:sztem csak troll. mas magyarazat nincs erre.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. november 13., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. november 13., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2018. november 13., kedd 15:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 12., hétfő 14:21
Azon a pár meccsen a csapat is máshogy muzsikált, azátn szignifikánsan szarok lettünk.Faust írta:Lopival is fasza volt az elso par meccse, aztan kampobasszo, varok meg az oromkonnyekkel.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. november 12., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2018. november 12., hétfő 13:08
Kiengedted az elvonóról, újra számítógépezhetek.H.E.H.E. írta:Ki ez a fiuEl Flaco írta:Dikaz buksi. El grande picsicsi.
Jó látni, amikor előveszi a nagyetetőt, csak kár, hogy ritkán volt erre példa az elmúlt 1 évben, bár Solari úgy tűnik jó hatással van rá. Gólszerzésben mindenképp. A többivel eddig sem volt akkora gond.
Vamos!
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. november 12., hétfő 13:03
Ki ez a fiuEl Flaco írta:Dikaz buksi. El grande picsicsi.
Jó látni, amikor előveszi a nagyetetőt, csak kár, hogy ritkán volt erre példa az elmúlt 1 évben, bár Solari úgy tűnik jó hatással van rá. Gólszerzésben mindenképp. A többivel eddig sem volt akkora gond.
Vamos!
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2018. november 12., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. november 12., hétfő 11:49
Utópia az egész, bármit ad le a BB, úgyis kezdők a következő meccsen. Mariano idén Moratazik egyet, bajnokságban jól száll be, aztán nyáron duzzogva északra költözikSztem Mariano nem lenne jó, ő nálam Bale csatárban, csak Marianót kedvelem mert legalább küzd és hajt, de az erejéből és gyorsaságából próbál megélni és előnyt kovácsolni. Nálam inkább ő a csere, mintsem Vini.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 12., hétfő 11:46
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. november 12., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 12., hétfő 11:31
Sztem Mariano nem lenne jó, ő nálam Bale csatárban, csak Marianót kedvelem mert legalább küzd és hajt, de az erejéből és gyorsaságából próbál megélni és előnyt kovácsolni. Nálam inkább ő a csere, mintsem Vini.Babinho írta:Ez most jónak néz ki, továbbra is Bale a legnagyobb problémánk, de nincsenek illúzióim, hogy majd a rangadókon is hozza ezt Karim. Lepjen meg...
Viniciusban felesleges gondolkodni még, cserének jó és kiegészítőnek. Mariano-Benz kettőst kell kipróbálni és nyomatni. A 3. támadó helyért Isco-Lucas-Asensio küzdjön meg.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem